Így várd a nyarat szőrmentesen, fájdalom és mellékhatások...
Címlap / Szépség-Egészség / Így várd a nyarat szőrmentesen, fájdalom és mellékhatások nélkül

Így várd a nyarat szőrmentesen, fájdalom és mellékhatások nélkül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hamarosan itt a strandszezon, így elérkezett az ideje annak, hogy elkezdjük magunkat csúcsformába hozni. Azonban nemcsak a diétára és az edzésre, vagyis alakunk tökéletesítésére érdemes gondolnunk, hanem arra is, hogy megkíméljük magunkat az állandó szőrproblémáktól, szőrtelenítéstől. 

Valószínűleg mindenki tisztában van a folyamatos borotválás, és szőrbenövés kellemetlenségeivel, és a fájdalmas gyantázás sem tartozik a legkedveltebb szabadidős tevékenységek közé. De most a lézeres eljárásnak köszönhetően végre messzire hajíthatjuk a borotvát, és élvezhetjük a végleges szőrtelenséget fájdalmak és mellékhatások nélkül!

Egy eljárás a tartós bársonyos simaságért
A lézeres szőrtelenítés, mint eljárás a 90-es évek második fele óta létezik hazánkban. A technológia azóta folyamatosan fejlődött. Az orvos-esztétikai feladatokhoz, így a szőrtelenítéshez is specializált lézerre van szükség. A végleges szőrtelenítő eljáráshoz használt orvosi lézerberendezés speciális szekennerrel rendelkezik, amelynek segítségével hihetetlenül gyorsan, precízen és fájdalom nélkül szabadulhatunk meg végleg a nem kívánt szőrszálaktól a test szinte bármely területén. „ Léteznek ugyan egyéb, tartós szőrmentességet biztosító eljárások, mint a villanófényes szőrtelenítés (IPL), ám a lézeres eljárás mindegyiknél hatékonyabbnak bizonyult specifikussága, komplexitása révén. A lézertechnológia célzottan juttatja a lézerfényt a kezelendő területre, amely hővé átalakulva a szőrtüszőkben nyelődik el és ott leállítja azok működését. A már egyszer lézerrel kezelt szőrtüszőből nem nő új szőrszál. A kezelés abban az esetben a leghatásosabb, ha bőrünk világos, szőrszálaink pedig sötétebbek. A tökéletes eredmény elérése érdekében érdemes az előírt 30 napos fénymentességet betartani a kezelések előtt, ami annyit jelent, hogy kerülnünk kell a napfényt és a szoláriumot, illetve megfelelő fényvédőt kell használnunk.”- tanácsolja Dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos- Esztétika bőrgyógyász főorvosa.



Bársonyos simaság gyorsan, hatékonyan, fájdalom nélkül
„Az eljárás legnagyobb előnye, hogy a kezeléssorozat végén valódi szőrmentességet érhetünk el. Az, hogy valakinek hány kezelésre van szüksége, teljes mértékben az egyéntől, illetve a kezelendő területtől függ, ám a nagy tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy általában 4-8 alkalom szükséges a kívánt eredmény elérése érdekében. Az egyes kezeléseket általában 6-8 hetente végezzük, mivel minden alkalommal csak az éppen növekedésben lévő szőrszálakat lehet kezelni. Az eredmény már 2-3 kezelés után látható, a szőrszálak jelentős része már akkor eltűnik. Így akár már néhány hónap alatt elérhető a bársonyos simaság, sőt a két kezelés között megtapasztalhatjuk milyen lesz a végleges állapot.

A lézeres végleges szőrtelenítés fájdalom és mellékhatás mentes, a célzott lézerfénynek köszönhetően csupán a szőrtüszőkre hat, a környező szövetekhez abszolút kíméletes. Bár túlnyomó részben hölgyek keresnek fel bennünket, az eljárás a férfiak számára is egyaránt hatásos. A lézeres szőrtelenítéssel megszabadulhatunk az állandó szőrtelenítés kellemetlenségeitől, a nem kívánt szőrszálaktól, elsősorban a bajusz, a láb, a kar, a bikini vonal, illetve hónalj területein. Tehát aki bársonyos simaságot szeretne már most nyárra, keresse fel szakembereinket, és kezdjen bele még most ebbe a szuper kezeléssorozatba! A hatás garantáltan nem marad el.” árulja el a szakértő Dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos- Esztétika bőrgyógyász főorvosa.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2430 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x