Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1...
Szépség-Egészség

Pandora karkötők és charmok világa

Alkalomhoz, ruhához, sminkhez, hangulathoz keresel megfelelő karkötőt, ami igényesen kidolgozott és megfelelően kommunikatív? Mit szólnál egy olyan karkötő családhoz, ami tetszés szerint bővíthető, variálható az adott körülményekhez, az adott személyhez tökéletesen hozzászabható?


Amit a parlagfűről tudnod kell - ez az ambrosia nem az az ambrózia!

Azt hittem, képzelődőm! Írta egy ismerősöm, amikor megosztottam az információt arról, hogy már érezhetik az arra érzékenyek a parlagfű pollenjének jelenlétét, megjelenhetnek az allergiás tünetek. Ennek rendkívül egyszerű oka van: valóban virágzik már a parlagfű néhány hete.


Maszkban, vagy anélkül vagy biztonságban?

Koronavírus! JAJ! Semmiség! Mindjárt itt a második hullám! Kamu az egész! Jobb a biztonság! Baromság ez a maszk, nem véd semmitől, csak légszomjat okoz! Inkább felveszem, beteges vagyok. Időseknek ez a biztonságos. Kamuvírus ez, a hatalom játszik velünk! Te melyik oldalon állsz? Kutattam, mutatom!


KÉRJ ÉS MEGADATIK … avagy fizikai jóllétünkhöz lelkünk gyógyításán keresztül vezet az út

Tudjuk, az sem megy magától. Szerencsés vagy, ha utad során olyan gyógyítóval találkozol, aki - követve Isten adta tehetségét - "újjászületés terápiájával" segíti a hozzá fordulók testi-lelki egészségének helyreállítását. Egy ilyen gyógyító párossal találkoztam Szabó Gergó és Király Ágota személyében, akik elvarázsoltak, elringattak, angyali érintéssel és tüzes energia átadással gyógyítottak.


 Fogágybetegség: ismerd fel, mielőtt késő lenne!

Miért jó, ha fáj a fogad? A fogfájás fontos jelzés, a fogágybetegség, vagy köznyelvi kifejezéssel fogínysorvadás pedig népbetegség: a magyarok több mint 70 százalékát érinti. Igazán azért veszélyes, mert sokáig tünetmentes, súlyos esetben pedig a fogak kihullásához vezet.


3 táplálkozási hiba, ami miatt nem fogysz le!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy úgy vélik, csak sporttal, vagy csak szigorú diétával szembeszállhatnak a plusz kg - uk ellen. Pedig ez nem így van. Az egyoldalúan folytatott, túl szigorú diéta sport, mozgás nélkül és a túl sok sport diéta nélkül mit sem ér.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x