HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-27
Szépség-Egészség

Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szerda forgataga - Mit viselj ma?

Merkúr napján zaklatottak, idegesek lehetünk. Nehéz időszak, mivel már leéltük a hét felét, de még messze van a vége, a pihenés. Merkúr a tarkaság kedvelője. Miként nézhetsz ki ma igazán bombasztikusan, vagy mi az, amit mindenképp kerülj el, hogy ne csinálj magadból show-majmot? Design a hét közepére!


Több férfit a jógatermekbe (is)!

Börtönben is tartok jógaórákat, és az első alkalmasak ott is, csakúgy, mint egy-egy baráti beszélgetés kapcsán megjegyzik, hogy rendben van, hogy jóga, de utána azért csináljunk valami hasznosat, meg férfiasat is.


Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szexi kelmék és kiegészítők keddre

Kedden gyakran energikusak vagyunk. Ehhez kell öltözködnünk is. A szexi kisugárzás most jót tehet lelkünknek. Érdemes ezért igényesen öltözködni, a kedd színeinek megfelelően. Milyen textíliát válassz, hogy ma igazán vadító legyél, hogyan hódíthatsz, milyen kiegészítőket kerülj? Kedd a tányéron!


Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szép és igényes viselet hétfőn!

A hét napjai meghatározzák ízlésünket, kedélyállapotunkat és éppen ezért azt is, hogy hogyan nézünk ki. Ugyanaz a vörös blúz egyik nap pocsékul hivalkodónak és rondának tűnhet, míg más napokon egyenesen vadítónak tűnhetünk benne.


Ájurvédikus fogyókúra - próbáld ki!

Gyűlölt súlyfelesleged nagy része valójában méreganyag. Tüntesd el!


Ecsetre fel!

Tapasztalataim alapján még az is, aki szeret sminkelni és van is érzéke hozzá, gyakran panaszkodik, hogy az ő arcán "az a smink" nem úgy mutat, nem annyira élénk, hiányos. Sok esetben kiderül, hogy nem a technikával, és nem is a sminktermékekkel van baj, hanem az egyik alapvető eszköz, az ecset nem jó.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Egy autón sok minden tönkre mehet használat közben. A motor és a fékrendszer meghibásodásától nem elhanyagolhatóan fontos jelentőséggel bír... tovább >>

 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x