HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-27
Szépség-Egészség

Mikor kritikus a hajhullás? Bőrgyógyász segít!

Az emberek közel a felének jelenleg is hullik a haja, vagy a közelmúltban volt ilyen problémája, de ennek ellenére szinte semmivel nem kezeljük a hajvesztést - derült ki a Tricovel reprezentatív, országos, kérdőíves kutatásából.


Amikor eljön a nyár  (Napozás mértékkel!)

Amikor eljön a nyár, a vakáció, szabadság és nyaralások időszaka, igyekszik mindenki több időt tölteni a szabadban, leginkább a vizek mellett. A mértékkel alkalmazott...


Strandtest - amit minden kamasz gyereknek meg kéne mutatnod még idén nyáron

Kamaszt nevelni nem könnyű ma sem. A virtuális valóság, a média, a külső erők befolyása, még soha nem volt ennyire erős, mint ma. Egy átlagos gyerek néha 2-3 képernyőn fogadja az ingereket. Ugyanakkor elméje pont olyan védtelen, mint ezer éve volt. Segítened kell, hogy a valóságot el tudja vonatkoztatni a külső elvárásoktól.


Nincs idő a fájdalomra? Hazugság!

Akarod-e becsapni magad? Sirituális emberként ez az az üzenet jókora csapda - olvasd el, hogyan tudod elkerülni!


Savas és lúgosító ételek listája - Nyomtasd ki, így bármikor követheted!

Elsavasodott szervezet. Mit is jelent ez? Lúgosítás - de hogyan? Vajon a testi hatás mellett a pszichés hatásokról is beszélhetünk? Itt a lúgosító ételek listája, és a savasító ételek listája, amit egyszerűen nyomtass ki és használd kedvedre!


Betegségeid forrása: A székrekedés

Alattomos probléma, ami népbetegségnek számít, évről évre többeket érint. Súlyos mellékhatásairól nagyon sokan nem is tudnak! Ha nincs napi egyszer dolgod a WC-n, akkor érintett vagy!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Egy autón sok minden tönkre mehet használat közben. A motor és a fékrendszer meghibásodásától nem elhanyagolhatóan fontos jelentőséggel bír... tovább >>

 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x