A Take That fiúcsapatra voltak leginkább vevők az angolok
hirdetés
Címlap / Színes hírock / A Take That fiúcsapatra voltak leginkább vevők az angolok

A Take That fiúcsapatra voltak leginkább vevők az angolok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

A brit lemezboltok tavalyi összesítései alapján a Robbie Williams visszatértével újjáalakult Take That: Progress című lemezéből 1,84 millió darabot adtak el, amellyel megelőzték Michael Buble: Crazy Love című korongját (1,23 millió). 

A harmadik helyet Lady Gaga: The Fame című albuma szerezte meg 1,05 milliós eladási számmal, míg a tavalyi év 4. legnagyobb példányszámban eladott zenei anyaga Rihanna (képünkön) Loud-ja volt. Az 5. pozíciót a brit rapper, Plan B: The Defamation of Strickland Nanks című munkája szerezte meg.


2010 legnépszerűbb kislemeze Eminem és Rihanna duettje, a Love The Way You Lie lett (854 ezer), megelőzve az X Factor győztes Matt Cardle: When We Collide című számát (815 ezer). A dobogó 3. fokán Bruno Mars: Just The Way You Are (Amazing) című kompozíciója szerepel (766 ezer), míg a 4. helyen itt is Rihanna található, ezúttal az Only Girl (In The World) című slágerével.

Ha már Rihanna, akkor ne menjünk el amellett, hogy a legfrissebb angol albumlistát az ő Loud-ja vezeti, hét hetes uralkodás után sikerült neki letaszítani a trónról a Take That lemezét.


A top 10-ben a legérdekesebb fejlemény a fiatal Mumford & Sons angol folk-rock csapat előretörése (klpünkön) a Sigh No More című lemezükkel, amely 30 helyet repült felfelé  a 6. lépcsőre. A bemutatkozó albumuk már 65 hete szerepel a listán, de a mostani felfokozott érdeklődéshez bizonyára az is hozzájárult, hogy időközben két Grammy-díjra is jelölték őket, a „Legjobb új művész” és a „Legjobb rockdal” kategóriában - az utóbbiban a Little Lion Man című számukat.

A rockbandáknál, a már hazai versenyzőnek számító amerikai Kings of Leon: Come Around Sundown-ja újra elindult felfelé és jelenleg a 7. helyen található. Aztán hosszú szünet, míg elérkezünk a 28. helyezetthez, amely a Bon Jovi Greatest Hitse, bár ez is 19 helyezést zuhant egy hét alatt! Ezt követően már csak a top 40-es lista végén találkozhatunk rocklemezzel, ugyanis visszatért a listára (39.) a kanadai Arcade Fire: The Suburbs című albuma (ez is Grammy-díj várományos), valamint a Kings of Leon korábbi munkája, az Only By The Night, amely már 119 hetet töltött a brit listán, most a 40.!

 
 
[ 2648 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x