Szerelem - csak egy k@ttintásnyira
Címlap / Te+Én+Szex / Szerelem - csak egy k@ttintásnyira

Szerelem - csak egy k@ttintásnyira

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

A modern ember folyamatosan "online üzemmódban" él, szinte megállás nélkül kutat az interneten mindenféle adat, információ és hír után. Ha már úgyis szünet nélkül a szupersztrádán barangolunk, miért ne használhatnánk a netet arra, hogy valami igazán fontosra keressünk - és találjunk - rá? A nagy Ő-re. 


Rendezvénynaptár
Ez vagyok én
Biztosan előfordult már, hogy egy remek vendéglőben élvezettel olvasgattuk egy-egy finom étel leírását, ami annyira étvágygerjesztő volt, hogy meg is rendeltük az ügyesen „tálalt” fogást. Talán nem tűnik idegennek a hasonlat, ha ezt hozzuk példaként önmagunk „reklámozására” is. Hiszen ha az interneten keresünk társat, először is figyelemfelkeltő bemutatkozásra lesz szükségünk. Mindenképpen kerüljük el azonban a semmitmondó szövegek csapdáját, a „párt szeretnék”, vagy „sziasztok, fiúk” típusú bevezetéseket. Inkább egyéni, ötletes módon nyújtsunk ízelítőt magunkból, például egy stílusos idézettel vagy egy találó szójátékkal! Ne azt mondjuk el, amire vagy akire nem vágyunk, mert ez az eddigi csalódásokról árulkodik, hanem azt részletezzük, amit – és akit – szeretnénk! Ne fessünk hamis képet életkorunkról, testsúlyunkról, foglalkozásunkról vagy hobbinkról, inkább őszintén mutassuk be önmagunkat! Apropó, kép: a belső szépség valóban fontos, de hölgyeim, higgyük el: az uraknak fontos a külső is! Egy társkereső oldalon a férfi nem csupán a szívével, hanem a szemével is keres. Töltsünk hát fel egy mosolygós, kedves fotót magunkról, hogy így kisugárzásunk és természetes bájunk vonzza a kereső tekintetét!

Vigyázz, mit kívánsz!
Ha társra szeretnénk találni, fontos, hogy tudjuk, kire vágyunk; ez első hallásra egyszerűnek tűnik, mégis, sokaknak elképzelésük sincsen, ki (lenne) a megfelelő pár számukra. Ahhoz, hogy megfogalmazzuk, kire van szükségünk, az első lépés, hogy tiszta képpel rendelkezünk – önmagunkról. Önismeretünk elmélyítésében segítségünkre lehetnek a különböző tesztek, gyermekkori emlékeink, szüleink egymáshoz való viszonyának felidézése és korábbi párkapcsolati tapasztalataink. Ne abból induljunk ki, hogy az ellentétek vonzzák egymást, mert ez jól hangzik, csak éppen nem igaz:  a való világban két személy akkor számíthat tartós kapcsolatra, ha számos közös vonás, hasonló gondolkodásmód és azonos életszemlélet jellemzi őket.Ha én férfi volnék...

A reklámszakemberek és a piaci kofák egyaránt ismerik a titkot: a vevő fejével kell gondolkodni ahhoz, hogy azt mondják az áruról, amit a vásárló hallani szeretne. Persze, esetünkben becsesebb portékáról van szó, mint egy kosár mandarinról, ezért árnyaltabb a technika is, mely segítségünkre lehet. Egy okosan gondolkodó hölgy az első pillanattól kezdve figyel minden információra, ami elhangzik szóban vagy írásban, ügyel a személyes találkozás alkalmával követhető testbeszédre, ráérez a ki nem mondott vagy a sorok közt megbúvó igazságra. Egy reálisan mérlegelő nő tisztában van vele, hogy a férfinak fontos a szexualitás, szívesen veszi, ha egy lány „megszerzése” kihívást jelent, megrémül a túl korán kimondott „szeretlek”-től... Számos igazság mellyel többé-kevésbé tisztában van az ember lánya, mégis, hajlamos elfelejtkezni róla. Pedig köztudott, hogy a hölgyek intuitív lények, és kiválóak a megérzéseik. Tehát, ha el akarjuk kerülni a csalódásokat, bízzunk nyugodtan abban is, amit nem látunk, nem hallunk, mégis tudunk: mert megérezzük!

Ha én nőből volnék...
Aki erősen áhítozik egy általa határozottan elképzelt társra, az „betáplálja ennek programját az agyába”, ennek megfelelően fog önmagáról gondolkodni, s ennek alapján vonzza majd magához a vágyott személyt is. Néhány egyszerű igazság szem előtt tartásával könnyedén gyorsíthatjuk kívánságunk teljesülését: ne áhítozzunk olyasmire, ami idegen a lényünktől, fogalmazzuk meg pontosan, mit szeretnénk, ne szabjunk határidőt, ne gátoljuk félelmünkkel a megvalósulást, s engedjük, hogy megtörténjék! Legyünk felkészültek és lelkileg érettek annak befogadására, amit tiszta szívből szeretnénk, s ne rémüljünk meg a beteljesüléstől!Egy mosoly, és más semmi

Számos kutatás, kérdőív és interjú eredménye bebizonyította: a másik nem képviselőit nem külső jegyeik alapján tartjuk szépnek. Kisugárzása, kedvessége, humora, intelligenciája, ápoltsága, belső harmóniáról árulkodó megnyilvánulásai alapján ítélünk valakit vonzónak – sokszor elég egy őszinte nevetés, ami megszépít, s elindítja az ismerkedés varázslatát.

Tóth Mercédesz
A szerző, Tóth Mercédesz pszichológus Online szerelem címmel nemrég megjelent könyve hiánypótló mű az internetes társkeresés témakörében. A való életből vett, érdekfeszítő levelezésrészletei, meggyőző tesztkérdései és szórakoztató stílusú, humort sem nélkülöző gyakorlati útmutatói megbízható, modern iránytűként szolgálnak az online ismerkedés útvesztőiben.

A kötet bemutatóját a Bioenergetic Kiadó december 05-én, hétfőn, 17.00 órakor, a Nyugati téri Alexandra Könyvesházban tartja.

A rendezvényen Tóth Mercédesz, a könyv szerzője nyújt szakértő „idegenvezetést” az online társkeresés világának megismeréséhez, Solymári György, a tantrarandi.hu portál alapító tulajdonosa pedig a férfi-nő – kapcsolat elmélyítésének lehetőségeiről beszél. Az eseményt vendéglátás - indiai ételkülönlegességek kóstolója – zárja.


A könyvbemutató időpontja: 
2011. december 05., 17.00 óra

Helyszíne: Alexandra Könyvesház, Nyugati tér - Pódium, Panoráma terem
(Budapest V., Nyugati tér 7.)

A rendezvény ingyenes!

Képek: Ambro / FreeDigitalPhotos.net
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3741 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x