A 7 legidegesítőbb kérdés, amit egy friss menyasszony kaphat...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / A 7 legidegesítőbb kérdés, amit egy friss menyasszony kaphat

A 7 legidegesítőbb kérdés, amit egy friss menyasszony kaphat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-15

Miután az a bizonyos gyűrű rákerült az ujjadra, jobb, ha felkészülsz rá, hogy rengetegszer kell majd elmesélned az eljegyzésetek pontos történetét. És igen… úton-útfélen találkozol majd olyan kérdésekkel, melyektől legszívesebben a hajadat tépnéd, de mivel nem éri meg minden alkalommal idegösszeroppanást kapni miattuk, tanácsos előre felkészülni néhány frappáns válasszal. 


Rendezvénynaptár
Íme a legidegesítőbb kérdések hetes listája:
  1. Mikor lesz az esküvő?
Miért idegesítő: Egyesek tényleg azt hiszik, hogy a teljes esküvői terv már az eljegyzés pillanatában megszületik a fejedben?! Rengeteg pár még hosszú ideig csak élvezi a jegyességet, ahelyett, hogy rögtön fejest ugranának a mély vízbe. Ám ha azt mondod, hogy fogalmad sincs, komolytalannak tűnhetsz, sőt akár szemrehányást is kaphatsz például egy idős rokontól: “Tudod, nem élek ám örökké…!”
Mit felelj: Ha tényleg nincs még meg a pontos dátum, mondd azt, hogy még pár dolgot mérlegelnetek kell, mielőtt kiválasztjátok a tökéletes alkalmat.
  1. Mennyit ér a gyűrűd?
Miért idegesítő: Most komolyan? Szerintük a lánykérés után azonnal egy ékszerészhez rohantál, hogy felbecsültesd a gyűrű értékét? Meg különben is, miért kíváncsiak rá? Szerintük túl snassz? Vagy épp túl drága? Vagy mindjárt kirabolnak és azt mérlegelik, mennyit kaphatnak a kőért?
Mit felelj: “Számomra tökéletes és nagyon szeretem.”

  1. Mennyit szántok az esküvőre? Hogy osztjátok meg a költségeket?
Miért idegesítő: Mert ehhez senkinek semmi köze! Az anyagiakról kérdezősködni mindig faragatlanság, de egyesek úgy érzik, az esküvő remek alkalom arra, hogy mások zsebében kutakodjanak.
Mit felelj: Kérdezz vissza: “Miért érdekel?” Erre talán észhez kap. Vagy felajánlja, hogy ő fizeti a költségeket. (Hé, légy optimista, bármi megtörténhet. ) Az egyetlen kivétel, ha egy szintén esküvő előtt álló közeli barát teszi fel ezt a kérdést, mert ebben az esetben tényleg őszinte tanácsra vár.
  1. XY-t is meghívjátok?
Miért idegesítő: Ha még bele sem kezdtetek a szervezésbe, ne adj konkrét választ erre a kérdésre! Előfordulhat, hogy beleszeretsz egy helyszínbe, ahol limitált a férőhely, és emiatt slankítanod kell a vendéglistát. Vagy úgy határoztok, hogy csak közeli hozzátartozókat és barátokat hívtok meg.
Mit felelj: “Még nem véglegesítettük a vendéglistát.” Kivétel: Ha XY a szüleid közeli ismerőse, és anyukád ragaszkodik hozzá, hogy az illető ott legyen, te viszont hallani sem akarsz róla. Ezt a kérdést mielőbb tisztáznotok kell!
  1. Biztos vagy benne, hogy ő az igazi? Ha-ha.
Miért idegesítő: Ezt a poént sokszor elsütik, csak az a gond, hogy senki sem találja viccesnek.
Mit felelj: Ne érezd úgy, hogy meg kell védened a kapcsolatodat. Egyszerűen üsd el azzal, hogy “ha nem ő lenne az igazi, valószínűleg nem mondtál volna igent.”
  1. Szóval, mikor jön az első gyerek?
Miért idegesítő: Koncentrálhatnánk először az esküvőre, lécci?! Sajnos ezzel a kérdéssel egészen addig fognak benneteket ostromolni, amíg valóban meg nem születik az első baba. Utána így folytatják: “És a kistestvér?”
Mit felelj: “Majd ha készen állunk.” Vagy ha már nagyon eleged van: “Mikor az emberek abbahagyják a kérdezősködést.”
  1. Ugye tudod, hogy a házasságok 50%-a válással végződik?
Miért idegesítő: Ó, végre megjelent a cinikus is! Legtöbbször a kérdés mögött irigység, féltékenység áll, úgyhogy ne is törődj vele! Ne hagyd, hogy holmi statisztikai adat beárnyékolja a boldogságod!
Mit felelj: Leginkább semmit. Engedd el a füled mellett! De ha mindenképp vissza akarsz vágni, mondd azt: “Eddig úgy néz ki, hogy mi a szerencsésebbik 50%-ba fogunk tartozni.”

 
 
[ 7192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x