HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-27
Te+Én+Szex

25 probléma, amiket csak nők érthetnek

De néha még ők sem. Például: - Magassarkúban guggolni egy nyilvános wc felett. Nem hiszem el, hogy erre a problémára még senki nem talált megoldást, semmilyen szolgáltató egységben senki nem ül le a deszkára, ide valami forradalmi találmány kéne.


6 bevált lépés párkapcsolati elhidegülés ellen

Elgondolkoztál valaha azon, hogy miért szűnik meg a kapcsolat, meghittség és csodálat két ember között? Hogy miért érzel egyre kevesebb szexuális vágyat partnereddel? Hogy miért tapasztalsz egyre nagyobb távolságot közöttetek?


Dobozok és gombolyag. A férfi-női gondolkodás

A férfi és női gondolkodás jellegzetes eltéréseket mutat. Ahogy azt Mark Gungor, az interneten népszerűvé vált amerikai pszichológus rendkívül szellemesen és szemléletesen kifejti: a férfi agya dobozokból épül fel, a női agy pedig gombolyagszerű.


Prosztata masszázs - amivel elvarázsolhatod a Férfit! (+18)

A harmadik fokozatú kéj - amit csak az igazán ínyenc pasik élveznek. Olyan földöntúli boldogsághoz juttat, amiről sokan csak álmodoznak. Míg egyesek elalélnak a kéjtől, ha csak a szóba kerül a téma, addig mások még azt sem tudják, hogy hol van az a prosztata.


Vanília szex

A különféle furcsa erotikus szokást űző személyek egyszerűen így nevezik azt, amit az átlag földi halandó szex címén művel - többnyire - a hálószobájában: vanília szex. Szerintük ugyanis ez kevés ...


Hogyan kell gazdag pasit felszedni?

A 15-25 éves női populáció legégetőbb kérdése, - feltehetőleg Szenegáltól Budapestig, világszerte - melyre sokan keresik a tuti választ. A 25 felettiek már vagy rájöttek az önállóság ízére, vagy a válogatás helyett a várogatás álláspontján állnak, és alapvetően mindenki jó nekik, aki az ördögnél kicsit szebb és nincs 50 évre előre eladósodva.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Egy autón sok minden tönkre mehet használat közben. A motor és a fékrendszer meghibásodásától nem elhanyagolhatóan fontos jelentőséggel bír... tovább >>

 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x