Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Te+Én+Szex

Használati utasítás a féltékeny partnerhez

A féltékenység a biztonság kérdése. Éppen ezért a legfontosabb biztosítani a másikat arról, hogy nem veszít el minket, s ez nem is fenyegeti. Triviálisan hangzik, de ennek ellenére épp az ellenkezője történik.


Mennyire lehetsz önző a szexben? (18+)

Neked jó, neki jó. Ha neked jó, az neki jó, ha neked nem jó, de megjátszod, az neki sem jó... Akkor most, hogy is van ez? Mindent az őszinte örömről a legintimebb szférában.


Az ellentétek kozmikus egysége

A tantra tudománya a nő és a férfi energiáját egy kozmikus egységben egyesíti. Mindenkiben vegyülnek női és férfi tulajdonságok, de a nemek közötti kozmikus egyenlőséget a férfi és a női princípiumok egyenlőségének erősítésével érhetjük el.


Ne az alsónadrágját, hanem a nyakkendő méretét kémleld!

Mihez fogható a teremtés koronájának nemes szerve? S vajon lehet-e valamilyen külső, árulkodó jegyből következtetni arra, mi lapul az alsónadrágban? Erre a kérdésre mítoszok és legendák sokasága ad különösebbnél különösebb válaszokat.


Prűd vagy perverz? - Lehet-e szent a szex? (+18)

Mitől függ, hogy a szexuális életünkben érzékelhető élményeket negatívnak vagy pozitívnak értékeljük? Őszintén a legdurvább kérdésekről!


Holtomiglan, holtodiglan - meddig tart egy házasság?

A mesék általában ott végződnek, ahol az élet (legalábbis egy szakasza) elkezdődik: az esküvőnél.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x