Alakformálás
hirdetés
Címlap / Ajánló / Alakformálás

>

Alakformálás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

Szerencsés alkatnak mondhatja magát az, aki sportolás nélkül is feszes izomzattal és lapos vagy éppen "kocka" hassal rendelkezik. Valljuk be, legtöbbünk nem ebbe a csoportba tartozik. Fegyelem és kitartás kell ahhoz, hogy diéta és testmozgás segítségével elérjük az áhított álomalakot.  

 

Rendezvénynaptár
Sokunknak elképzelhetetlen összeegyeztetni a napirendjével, hogy hetente 3–4 alkalommal futni menjen, vagy konditeremben izzassza magát egy profi személyi edző utasításait követve. Akkor pedig marad a jól bevált jógamatrac, és az elhatározás, hogy otthon szorgalmasan, minden nap teszünk egy lépést a tökéletes bikinialak eléréséért. A diéta és az elhatározás azonban még kevés. A hatékony és eredményes testformáláshoz elengedhetetlen a szakmai segítség. A speciális étrended összeállítása mellé ajánljuk most könyvünket, mely az úgynevezett „core training” alapjait mutatja be, és a hozzá tartozó speciális erősítő gyakorlatokkal ismerteti meg az életmódváltás első lépéseit megtenni készülőket.


A „core-tréning” a test „központját” alkotó has- és hátizmok erősítését jelenti, ami nemcsak az alakformálás fontos eleme, hanem minden sportmozgáshoz és a legegyszerűbb, hétköznapi mozdulatok kivitelezéséhez is szükséges.
Gondold végig, hányszor lépnek működésbe a törzs izmai a legegyszerűbb mozdulatok elvégzése közben: amikor kiszállsz az ágyból, felállsz a székről, amikor ölbe veszed a gyerekedet vagy az unokádat, vagy amikor az íróasztalnál ülsz! Ha a törzsizmok nem elég erősek, minden mozdulat nehéz, sőt fájdalmas is lehet.
Az Alakformálás című könyvből megtudhatod, hogyan készülj fel a hatékony edzésre, hogyan készítsd fel a testedet és izmaidat a testmozgáshoz akkor is, ha kezdő vagy.
Bemutatjuk a „kockahas” eléréséhez szükséges gyakorlatsort, a farizomformáló gyakorlatokat, de olyan hasznos tippeket is kaphatsz, melyekkel erősítheted a törzsizomzat összes elemét.
Az alakformálás minden életkorban elkezdhető, könyvünk remek kiegészítő eleme egy komplex, testet átmozgató programnak, így ha rendszeresen sportolsz, az elsajátított gyakorlatokat játszi könnyedséggel építheted be a mindennapi rutinodba.

A könyv a Panem Kiadó Tantusz sorozatána eleme, már kapható a könyvesboltokban 1450 forintos áron. 

 
 
[ 1647 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x