Horgász torta
Címlap / Asztalra / Horgász torta

Horgász torta

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Horgászfeleségek figyelem! Itt az ötlet a párotok következő születésnapjára. Köszönet a beküldőnek!  

Horgász torta:

Piskóta: 8 tojásos piskótát sütök: 8 tojás sárgáját kikeverek 6 kanál cukorral és 3 kanál vízzel. A 8 tojás fehérjét felverem robotgéppel egy csipet sóval, 5 kanál cukorral. Egy másik tálban összekeverek 8 kanál lisztet egy sütőporral és 3 evőkanál étkezési keményítővel. A sárga masszát óvatosan összekeverem a kemény habbal és a lisztes keverékkel, előmelegített sütőben sütöm közepes tepsiben.

Krém: 2 vanília pudingot megfőzök 6 dl tejben, kihűtöm, hozzákeverek egy kocka lereszelt gesztenyepürét, valamint 3 dl felvert tejszínt.

A piskótát 3 felé vágom, megtöltöm és bevonom a krémmel. A torta tetejéről éles késsel kivágom a tó "medrét", és kék színű izotóniás italból és zselatinból elkészítem a tavat. Elhelyezek a tóban gumicukor halakat, megszórom a tó szélét reszelt gesztenyepürével. A "füvet" pár csepp mandulaaromával összekevert kókuszreszelékkel "imitálom". A stég roletti, a nád olvasztott csokiba mártott fogpiszkáló. A horgászfigura cukrászdából való, a kezében a horgászbot saslik pálcikából készült, igazi damillal, horoggal, a végéről lóg egy hal is.

A nagy ho-ho-ho horgászoknak különösen nagy öröm!!!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 19290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x