Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre

Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

Hogyan találjuk ki előre, ki hív telefonon, hol vannak az elveszett tárgyak, vagy hogyan érezzünk meg olyan ránk váró eseményeket, amelyek sorsdöntőek életünkben? Segít a megérzéstréning! Önmagad trénere lehetsz, és ha tudsz úgy játszani, mint a gyermek, akkor a siker hatalmas örömmel tölt majd el a gyakorlás során!  

Megérzéstréning – avagy az a memória, ami csak visszafelé működik, nem sokat ér Különlegesen kifinomult intuíciójú emberek elveszett tárgyakat, kincseket, balesetet szenvedett hegymászókat, elcsavargott gyerekeket, rejtett betegséggócokat találnak meg megérzésük, belső látásuk segítségével. De nem kell ilyen messzire menni. Ez a képesség valamilyen szinten mindnyájunk számára adott, és nagyon nagy mértékben fejleszthető. Nem a verejtékes gyakorlás, hanem a játékosság a siker kulcsa.

Az alábbi és ehhez hasonló kis intuíciós játékok segíthetnek a hatodik érzékünk kifejlesztésében:

• Cseng a telefon. Mielőtt felvenné a kagylót, próbálja meg kitalálni, hogy ki keresi, és mit fog mondani!

• Hazafelé úton tippelje meg, jött-e levele! Ha sikeres a tippelés, kísérelje meg kitalálni, vajon számla, hirdetés vagy magánlevél jött-e?

• A buszmegállóban állva találja ki, milyen színű autó fog Ön előtt elhaladni, mielőtt megérkezik a busz!

• Játsszon el a gondolattal: a járművön az Ön mellett álló ember vajon hol fog leszállni?

• Vásároljon dinnyét megérzés alapján! Ennek az a módja, hogy érintse meg a dinnyéket, és figyeljen az eltérő érzésre a tenyerében. Hamar kialakul a gyakorlás során, hogy melyik dinnyét érdemes megvenni.

• Ismeretlen területen (akár egy bérházban) eltévedve bátran induljon el megérzés alapján – ebben segít, ha elképzeli, hogy belső radarkészüléke van.

• Játsszon dobókockákkal, és figyelje az eredményt! Általában többször sikerül eltalálni a számot, mint a matematikai valószínűség.

• Saccolja meg, hány liter benzin fog autója tankjába kerülni, ha tele kéri!

• Csőtörés vagy elektromos kábelprobléma esetén képzeletben járja be a falat, megérzése segítségével keresse meg a hiba helyét, és ott kezdje felbontatni a szakemberekkel! (Lehet, hogy gratulálni fognak a „szerencséjéhez”.)

• Figyelje és írja le az álmait! Utólag visszaolvasva sokszor kiderül, mennyi információt tartalmaznak a jövővel kapcsolatban, és az álmokkal való foglalkozás az ébrenléti intuíciót is komolyan fejleszti.

• Mielőtt felhívná vagy felkeresné barátját, próbálja meg megérezni, hogy milyen hangulatban fogja találni!

• Mielőtt ismeretlen emberrel találkozna –például üzleti vagy hivatalos ügyben – tippelje meg a külsejét, haja és ruhája színét!

Találjon ki Ön is legalább egy efféle játékot! Ha már "edzett", játszhat olyat is, hogy térkép nélkül talál oda egy még soha nem látogatott helyre, vagy egy temetőben megérzésből találja meg egy régi rokona sírját.

A gyakorlatokat úgy jó végezni, mint ahogy a gyerek játszik, nem szükséges teljesítményekre törekednünk, hiszen saját magunk az egyetlen személy, akinek öröme-sikere függ ettől, és magunkkal szemben nincs értelme teljesítménykontrollt bevezetni.

Halász Alexandra

 

 

 
 
 
[ 25366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x