A gyógyító színek
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A gyógyító színek

A gyógyító színek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

A színek varázslatos erejűek, élénkítenek, nyugtatnak, gyógyítanak. A színek vizualitása az egyik leghatékonyabb módszer, ha rendszeresen alkalmazzuk. Egyetlen technikai titok, virágok, ásványok színeire van szükség. Most pedig hallgass rám!  

 

Rendezvénynaptár
A színek varázslatos erejűek, élénkítenek, nyugtatnak, gyógyítanak. A színek vizualitása az egyik leghatékonyabb módszer, ha rendszeresen alkalmazzuk. Egyetlen technikai titok, virágok, ásványok színeire van szükség. Most pedig hallgass rám! Tégy egy piros tulipánt vázába és helyezd számodra jól látható helyre.

A vörös és a zöld vizualizációja
Figyeld meg a vázában elhelyezett piros tulipánod formáját és színét. Lassan hunyd le a szemedet és képzeld azt, hogy a tulipán feje fokozatosan akkorára növekszik, hogy be tudsz sétálni a belsejébe, és le tudsz ülni vagy feküdni.
Ha kényelmesen elhelyezkedtél, képzeld azt, hogy a nap átsüt a virág szirmai között, és lágy, vörös fénnyalábot alkot, amelyek szétáradnak benned a fejed tetejétől a lábujjadig. Próbáld meg elraktározni, hogy milyen hatást vált ez ki belőled.
Körülbelül 15 perc után, sétálj ki a tulipán belsejéből az egyik zöld, hosszú levelére. Pihenj meg itt egy darabig, hogy magadba szívd a talpaidon át érkező zöld színt, majd sétálj vissza, oda, ahol először ültél. Vizualizáld azt, hogy a tulipán visszazsugorodik eredeti méretére, s lassan nyisd ki a szemedet.
Hogy érzed magadat?

Színlégzés

Ez egy időigényesebb, de jóval könnyebb és egyszerűbben elvégezhető gyakorlat. Érdemes nyitott ablaknál, reggel végezni a gyakorlatot, éjszaka, este álmatlansághoz vezet.

Ha készen állsz, végezz néhány ritmikus légzést, hogy felmérd tüdőd kapacitását. Amikor már belejöttél, vizualizáld minden belégzésnél, hogy egy lila fénynyaláb hatol be a fejed tetején és eltölti az egész testedet, a lábfejedig. Minden kilégzésnél képzeld azt, hogy egy sárga fénynyaláb áramlik beléd a talpadon át és felemelkedik a testedben, egészen a fejed teteéig. Ezt ismételd el, majd lazíts.

Mindkét gyakorlat, percekre kikapcsol, segít kilazítani, nyugalmat és békét teremt körülötted.

Forrás: A színterápia teljes kézikönyve

 
 
[ 5140 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x