Kínai horoszkóp - Disznó ( 1935; 1947; 1959; 1971; 1983; 2007;...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp - Disznó ( 1935; 1947; 1959; 1971; 1983; 2007; 2019; 2031;))

Kínai horoszkóp - Disznó ( 1935; 1947; 1959; 1971; 1983; 2007; 2019; 2031;))

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A kínai asztrológia szerint a Disznó éve a hivatás és az anyagi bőség időszaka. A Disznó évében született személy a legnyitottabb és legegyenesebb az állatövben. A Disznó éve néha Vaddisznó éveként is szerepel - a kettő azonos! A kínai horoszkóp általános jellemzése a Disznó jegy szülöttének személyiségére. Kínai szerelmi horoszkóp a 12 jegyre.  


Ha nem tudod, hogy a születési éved alapján mi a kínai csillagjegyed, kattints ide >> 

A Disznó által uralt évek

1911 január 30. - 1912 február 17.
1923 február 16. - 1924 február 4.
1935 február 4. - 1936 január 23.
1947 január 22. - 1948 február 9.
1959 február 8. - 1960 január 27.
1971 január 27. - 1972 február 14.
1983 február 13. - 1984 február 1.
1995 január 31. - 1996 február 18.
2007 február 18. - 2008 február 6.
2019 február 5. - 2020 január 24.
2031 január 23. - 2032 február 10.
2043 február 10. - 2044 január 29.

A Disznó jegy általános jellemzői:


A Disznó jegyében- születetteknek általában malacuk van. Te vagy legnyitottabb és legegyenesebb. Nagy lelkesedéssel és odaadással látsz neki feladataidnak. Hivatásodban következetes vagy és anyagiakban sem szűkölködsz. Mindig eléred kitűzött céljaidat, bár sokáig tarthat terveid valóra váltása. A szerencse gyakran váratlanul hullik az öledbe. Döntéseid határozottak, uralkodni, irányítani vágysz.

Negatív tulajdonságok: Gyakran túlságosan bízol az emberekben, így előfordul, hogy csalódás ér. Jobban kellene figyelned! Nem vagy haragtartó, egy-két perc és huss a haragod már el is szállt. Előfordul, hogy nehézkes vagy, olyan dolgokon rágódsz, amelyek valójában egyáltalán nem jelentenek gondot. Sokat rágódsz a jövődön, érdeklődsz az ezoterika iránt. Ha elégedetlen vagy partnereddel, nem mutatod ki. Gyűlölöd a veszekedést, inkább mindent magadba fojtasz, ami nem jó taktika, mert egy idő után a felgyülemlett feszültség egyszerre szabadul fel. Jobban jársz, ha megtanulod levezetni a feszültséget, például sportolsz vagy káromkodsz. Én disznó vagyok és nekem remekül bevált. Érzékeny vagy és kissé félénk. Félsz a nagy szenvedélyektől, a mindent elsöprő szerelemtől. De szíved mélyén mégis erre vágysz.

Pozitív tulajdonságok: Béketűrésed és kompromisszum készséged igazi béketeremtővé tesz. Elvhűek, őszinték, türelmesek. A zodiákus talán legszeretetreméltóbb lényei akikkel könnyű kijönni. Igazi ínyenc, néhány jó falatért - vagy egy igazán ínyenc szerelmi élményért - sokat megtesznek.

A Disznó-nő: mindent feláldoz azért, akit szeret. Akkor is, ha vonzalmába beletipornak. A Disznók hűségesek, őszinték és türelmesek. De gyakran ijesztően naivak, gondtalanok, könnyen elengedik magukat. A Disznó-nők sokszor úgy érzik, hogy jóságukat a férfiak kihasználják. A Disznók nagy ínyencek, olykor túlzásba is viszik, s ez egészségügyi bajokhoz vezethet. Elsőrangú konyhaművészek. Valamilyen művészi hajlammal e típus képviselői is rendelkeznek. Fodrásznők és divattervezők között gyakran találunk Disznó-nőket. A Disznók ugyanis szívesen végeznek alkotó tevékenységet, és ilyen szakmákban csodálatra méltó eredményeket képesek elérni. A Disznók a nyilvánosság előtt félénkek, de ezt nem szívesen vallják be. Még valami, amit nem szívesen vallanak be: kicsapongásra való hajlamukat. A Disznó-nő mégis kiváló anya.

A Disznó-férfiak: (Mármint a disznó jegyben szültettek) igazi életművészek. Értenek ahhoz, hogy az elveszett helyzetekből is kihozzanak valamit. Nagy adag életbölcsességgel rendelkeznek. Tudják élvezni az élet szépségét, örülni apró dolgoknak is. Hibájuk, hogy nem képesek a kompromisszumra. Igazi művészlelkek és nagyon kreatívak. Szeretnek mulatni, vidámak. Divatosan, de nem feltűnően öltözködnek. Néha szenvedélyes kertészek. Társaságukban mások is jól érzik magukat. A Disznó jegyében születettek úgy érzik, hogy mindent egy kicsivel jobban tudnak a többieknél.

Híres Disznók: Alain Delon, Pascal, Villon, Cézanne, Thomas Mann, Rotschild, Berija, Chagall, Mme Dubarry, Henry Ford, Muszorgszkij, Albert Schweizer, Velasquez, Mistinguett,

Az elemek szerinti típusok: jin (-) és jang (+)

FÉM - 0 (+) és 1 (-) végű évszámok
VÍZ - 2 (+) és 3 (-) végű évszámok
FA - 4 (+) és 5 (-) végű évszámok
TŰZ - 6 (+) és 7 (-) végű évszámok
FÖLD - 8 (+) és 9 (-) végű évszámok

Az öt Disznó-típus



Víz-Disznó:
Kedves és békés társnak tartanak. Kötelességtudó vagy és hagyománytisztelő. De jóhiszeműséged miatt, sajnos gyakran ér csalódás: kihasználnak, ha nem vigyázol.

Tűz-Disznó: Szenvedélyes emberré tesz a Tűz befolyása. Gyakran előfordul, hogy szerelmes vagy a szerelembe. Ugyanakkor nagyon fontos számodra családod: az ő kényelmük és biztonságuk nagyon fontos számodra. Határozott és optimista vagy.

Fa-Disznó: Nagyon határozott vagy, és imádsz irányítani. De ezt nagyon jól csinálod, és az emberek szeretnek téged, mert vidám és nagylelkű ember vagy.

Fém-Disznó: érdeklődsz mások problémái iránt és szeretsz be is avatkozni az ügybe: tanácsokat adni. Érzelmeid hevesek, legyen szó szerelemről, vagy vitáról. Az akadályokat könnyedén veszed.

Föld-Disznó: Nagy közösségi szellem szorult beléd: családcentrikus embernek tartanak. Munkád fontos számodra és sikeres is vagy benne. Szereted az egyszerű életed, kerülöd a bonyodalmakat.

A Disznó szülött és a többi kínai horoszkóp kapocsolata:


Disznó-Disznó: Nincsenek egymással nehézségeik. Ebben a kapcsolatban nem kell attól félni, hogy az egyik fél kihasználja a másikat. Értenek ahhoz, hogyan kell az életet és a szerelmet a legjobb oldaláról felfogni. Mindketten élvezik a természet szépségeit, szeretnek olvasni, bele tudnak mélyedni egy könyvbe hosszabb ideig. Ez a harmónia átjárja kapcsolatukat.

Disznó-Patkány: A Disznó értékeli az abszolút őszinteséget és a Patkány alapjában véve hű és megbízható partner. A Disznó és a Patkány értelmes, tudásszomjuk nagy, jól érzik magukat egymás társaságában, kölcsönösen csodálják és tisztelik egymást, és ez szerelmi kapcsolatukat nagyon boldoggá teheti.

Disznó-Bivaly: A Bivaly, bár ugyanolyan egyenes és őszinte. mint a Disznó, mégis a Disznó szemében durvának, faragatlannak látszik. Igaz, a Disznó sokat megbocsát annak, akit szeret. Csodálja is az érős Bivalyt, aki a nehéz döntéseket leveszi a válláról.

Disznó-Tigris: Ez a kapcsolat a Disznó számára meggondolandó. Ugyanis, ha a Disznó fülig beleszeret az erős és szenvedélyes Tigrisbe, a Tigris kihasználhatja a Disznó önfeláldozó vonzalmát. Általában a Disznóra mágikus hatást gyakorol a Tigris ragyogó fellépése. A Tigris érthető módon élvezi a kényeztetést, ezért kapcsolatuk tartóssá válhat.

Disznó-Nyúl: A leggyengébb érzelmekkel vannak egymás iránt. A félénk és tartózkodó Nyulat sokszor magával ragadja a Disznó hatalmas életkedve. Egyikük sem megy bele kétértelmű helyzetekbe. Anyagi nehézségekbe sem kerülnek egykönnyen. Együtt hihetetlen erősnek érzik magukat.

Disznó-Sárkány: A büszke, sikeres Sárkányban találja meg a Disznó ideális partnerét. A Disznó elnézi a Sárkány hibáit és gyengéit. Mindketten tele vannak ötlettel, gazdag a fantáziájuk, sok sikert várhatnak az élettől.

Disznó-Kígyó: Nagyok az ellentétek közöttük. A Kígyó sokkal ravaszabb, mint a jóindulatú Disznó. Sokszor kihasználja Disznó-partnerét. A Kígyó intelligens, a Disznó életművész. Ha a Kígyó-partner idősebb, kapcsolatuk harmonikussá válhat.

Disznó-Ló: Ha egy Ló belép a békeszerető Disznó bizalmába, összetöri annak lelki nyugalmát. Bár átmenetileg a Ló szenvedélyével képes a Disznó minden gondolatát összezavarni, végül az mégis észhez tér, s egy nyugodtabb, hűbb társ után néz.

Disznó-Kecske: A megbízható Disznó támaszt jelent a kedves, de kissé felületes Kecskének. Az okos, ügyes Disznó mellett a művészi hajlammal megáldott Kecske áldozhat szeszélyeinek. A Disznó tudja, hogy igényes Kecskéjének mire van szüksége: nagyon jól tudnak egymáshoz alkalmazkodni.

Disznó-Majom: Rengeteget mókáznak együtt, mert mindketten életvidámak és szerencsés természetűek. A pajkos Majomra a Disznó egyáltalán nem tud haragudni. Még akkor sem, ha orránál fogva vezeti. De a Majom is tudja, mit jelent számára a megbízható Disznó. A Majom szerencséjét anyagi dolgokban a céltudatos Disznó ügyesen erősíti.

Disznó-Kakas: Nincs közös tulajdonságuk. A Disznó látja a Kakas imponáló külseje mögött a hibákat. A Kakas nagy hangjával átmenetileg elbűvölheti a Disznót, egy napon mégis áthidalhatatlanná válik az őket elválasztó szakadék.

Disznó-Kutya: Bár a Kutya néha hangosan és erőteljesen rávakkant a Disznóra, jó kedvét mégsem tudja megtörni. A Disznó pedig értékeli a Kutya állandó gondoskodását a családban és a baráti társaságban. A Kutya az a jó barát, akivel érdemes egy életre társulni. A nyíltság és őszinteség mindkettőjük számára igen fontos. 


További kínai horoszkópok:
 

 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 401359 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x