2011 a Nyúl éve - mit hoz a kínai újév?
Címlap / Ezotéria / 2011 a Nyúl éve - mit hoz a kínai újév?

2011 a Nyúl éve - mit hoz a kínai újév?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

A kínai horoszkóp szerint még néhány nap és beköszönt az újév. A Tigris impulzív éve a hátunk mögött marad és belépünk a Nyúl évébe. 2011 ugyanis a fém Nyúl éve lesz, s egészen 2012 január 23-ig tart majd, amikor átadja helyét a víz Sárkánynak. 


Rendezvénynaptár
2011 február 4. Jön a fém Nyúl éve – Vajon megszaporodunk?
A kínai számítások szerint egyes tartományokban február 3-án, másokban 4-én kezdődik meg az újév. Ilyenkor Kínában az üzletek bezárnak és közel egy hónapos ünneplés veszi kezdetét.

Tudtad?? – a Nyúl évét egyes tartományokban a Macska éveként is számon tartják. Mindkettő megnevezés helyes és ugyanerről a jegyről van szó.

Ha többet szeretnél tudni a kínai horoszkóp titkairól >>

7 tény, ami általában a fém minőségű évekre jellemző:

1. Kemény, edzett, viharokat próbált, időnként kissé rideg
. Rugalmatlan döntések, melyeket az élettapasztalatokkal és nem tényekkel támasztanak alá.
A Nyúl évében:  A tapintatos Nyúl elsősorban törvényeket és döntéseket hoz.

2. Érzelmileg rideg
– a szociális jellegű intézkedéseknek kedvezőtlen napok jönnek.
A Nyúl évében: éppen a szociális területeken próbál hideg fejjel és józanul döntéseket hozni, ezt próbálja meg javítani.3. Céltudatosság, határozottság, másokon való átgázolás
– a politikában a nyertes-nyertes szituációk helyett a szemet szemért, fogat fogért elv érvényesülhet. Szükség van megfelelő tanácsadókra.
A Nyúl évében:  A Nyúlnak éppen erre a határozottságra van szüksége ahhoz, hogy a benne rejlő finom intelligenciát és jó szándékot ki tudja domborítani!

4. Az emberek (a vezetés és a nép egyaránt) úgy érzik, hogy problémájukkal magukra maradtak. Szükség lenne konszenzusra.
A Nyúl évében: Sajnos ez a probléma igencsak kiéleződhet. A Nyúl nem éppen vezetői erényeiről híres.

5. Fontos a pénz (fém minőség) a pompa, de a háborúság (kard, vagy gépek háborúja – mindkettő fémes minőség) is. Mindent ezzel próbál intézni.
A Nyúl évében: A pénzügyek határozott javulása várható – bőség mutatkozik minden fronton!

6. Konokság  kapcsolatokban, „csak a bevált emberekkel dolgozunk” elve.
A Nyúl évében: Jó, ha a hiszékeny és kedves Nyúl ezt megfogadja! Nem árt az elővigyázatosság!

7. Vezérelve a siker, melyet minden áron el akar érni. Veszíteni nem tud, ez kettétöri.
A Nyúl évében: A Nyúlnak éppen a sikerorientációra van szüksége ahhoz, hogy kiteljesedjék. Ez itt egyensúlyba tud kerülni.

Az öt fázis tana szerint a Fém pusztítja a Fát, de elpusztul a Víz erejétől. A Nyúl jegye a Fa elemmel kapcsolódik, mely  táplálja a Tűz elemét, de pusztítóan hat rá a Fém. Most a Fém nyúl évébe lépünk. Ez arra utal, hogy az idei Nyúl éve nincsen „elemében”.


Mit jövendöl a fém Nyúl éve 2011-re?

Disszonáns, ellentmondásos év. Számos olyan tulajdonságot hoz felszínre, amiben egyértelmű, hogy nem vagyunk jók, mégis próbára tesz bennünket. A Nyúl eredendően konzervatív, így az újító dolgokat nem szívesen látjuk ebben az esztendőben, a lélek helyett a gépek, az egyén helyett a tömegek, a minőséggel szemben a mennyiségi tényezők kerülnek előtérbe.  A Nyúl évében a tiszta, egyértelmű helyzetekkel tudunk a legtöbbet kezdeni.
Ezzel együtt a Nyúl igen kreatív is, tehát az újítások - különösképpen a műszaki újítások! –, illetve a gazdagságot hozó újítások (pénzügyi természetű dolgok) területén is kedvező fordulatokat jelöl.

A fém jellegre jellemző erőszakosságot a tájékozódásáról és elővigyázatosságáról híres Nyúl sokkal finomabban éli meg.

Ebben az évben a jogi ügyek, a törvények, a szabályok kerülnek az érdeklődés középpontjába. Az esztendő kedvezhet a művészeteknek is – különösen a tartós eredményt adó művészi alkotásoknak, mint az építészet, a szobrászat vagy az ipari formatervezés.
A Nyúl színe a zöld és évszaka a tavasz – ebben az időszakban tudja legjobban kifejteni jótékony teremtő és szaporító erejét.  A hagyomány szerint ebben az évben gyermekáldás és a bőség várja a családokat.

Gáspár Katalin

Kép: Papp Máté
(felhasznált kép: http://piqs.de/fotos/99500.html)
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 12132 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x