Képek a falon - hogyan hatnak ránk?
Címlap / Ezotéria / Képek a falon - hogyan hatnak ránk?

Képek a falon - hogyan hatnak ránk?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy kép a falon, bármilyen legyen is az, meghatározó energiaminőséget vetít ki a térben. Nemcsak az adott helyiségre, hanem az ott tartózkodó emberek életére is hatással van - ám nem mindegy, milyen ez a hatás. Az emelkedett témájú, szimbólumokat, szenteket, netán kristályokat ábrázoló képek segítenek harmonizálni a teret, fenntartani a pozitív rezgéseket, érzelmeket és gondolatokat az ott élőkben és ott tartózkodókban egyaránt.  

A Feng Shui bágua képek, tér-képek ugyanúgy működnek a természetüknél fogva - a tiszta elementáris erejükből adódóan -, mint a szimbólumok, mandalák vagy szentképek. Hatásuk érvényesül  akár hiszünk benne, akár nem.  Emelik a tér rezgését, harmonizálják és összehangolják a különböző energiaminőségek fajtáját, fényt, szeretetet és tiszta rezgéseket áramoltatnak folyamatosan, és megszüntetik az elementárok és más alacsonyabb frekvenciák sugárzását és létezését a térben, az adott helyiségben.

Amit magunk előtt látunk, az nemcsak, hogy folyamatos hatással van ránk, de az emberi működésünkből kifolyólag valóságosabbnak  is „hihetjük”, mint amit nem látunk. Ezért az emberek nagy része hajlamos csak azt hinni, amit lát. Tudatosan és jól kell megválasztanunk minden egyes képet, festményt, ábrát, posztert vagy bármit is, amit kiteszünk a falunkra, szekrényünkre és a lakás bármely területére, mert ezzel mintegy láthatatlan engedélyt adunk annak az energiának, hogy megnyilvánuljon és életre keljen a térben, hatva az ott élőkre, tartózkodókra és befolyásolva a tudati (és tudatalatti)– érzelmi, gondolati és mentális érzékelésünket, szintjeinket.



Akár energiaképeket vagy fény- képeket szeretnénk használni bárhol a lakásban, munkahelyen, egy szobában, vagy többet is egy egész épületben, a legfontosabb az, hogy megérintsenek a képek bennünket.

Ugyanis minél több érzékszervünkkel tudunk kapcsolódni egy adott energiaforma, szín vagy energiaminőség felé, annál jobban tudjuk azt integrálni, elfogadni, beengedni, megnyílni felé, és annál jobban tud nekünk is segíteni a pozitív információs rendszerével. Minél közelebbinek érezzük, annál nagyobb mértékben engedjük megelevenedni, megnyilvánulni a térben és akár magunkban is. A Feng Shui-képek, energiaképek úgy működnek, mint a tükrök. Ahogy újra és újra oda vonzza tekintetünket, lelkünket simogatva feltölt nyugalommal és mintha önmagunkat látnánk benne, nekünk szóló üzeneteket, információkat és érzéseket ébreszt fel a szívünkben.
Van, aki nehezen tudja elképzelni magát, amint egy angyallal, egy égi segítővel, vagy egy szent szellemi jelenléttel találkozik, vagy kommunikál, mert ezek nem „látható” dolgok, csak érezhetőek. Még nehezebb olykor saját magunkra is angyalként gondolnunk, és felfognunk, megéreznünk saját isteni minőségünket, fényünket és ragyogásunkat. Pedig ezek is mi vagyunk valójában.

A kristályokat ábrázoló képek minden egyes emberből más és más érzést, gondolatot, emléket és valóságot érintenek meg és hoznak elő, átrezegtetik az aurarétegeinket a saját gyógyító energiájukkal attól függően, hogy kinek éppen mire és hol van a leginkább szüksége. Csendben megnyitják a belső érzékelésünket és a lelkünk kapuját, hogy általuk is valódi Önmagunkra ébredhessünk és emlékezzünk, hogy az utunk merre is folytatódik tovább…

Miért hatnak ránk ilyen erővel a tér energiái?
A hatás törvénye ez. Minden mindennel összeköttetésben és kapcsolatban áll, mert minden egyes atom és molekula ugyanazzal az elemi tulajdonsággal és reakciómintával rendelkezik, akár a Földben van, akár a testünkben, akár a csillagok méhében. 
A tér egyik legerősebb és legmasszívabb energiáit a lakásunkban, házunkban találhatjuk: ezek a falak. A falak és az általuk behatárolt – kialakított helyiségek, képletesen és szimbolikusan olyanok, mint a testünkben lévő belső szervek rendszere, akár funkciójukban, akár elhelyezkedésében. Az egyes helyiségek tisztán tartása ugyanolyan hatással van a hozzá tartozó szerv egészségi állapotára, mint fordítva.
A falak, amelyek oltalmaznak, biztonságot adnak és behatárolnak, elszigetelhetnek, elkülöníthetnek, de védelmezhetnek is bennünket. A földi életünk szerves részei, mondhatni a mindennapjaink legfontosabb meghatározó földi elemei.
A falak, amelyek körülvesznek minket, akár egy teremben, egy szobában, egy házban, egy nagyobb építményben, vagy akár egy városon belül. A nap 24 órájában „sugároznak” felénk, láthatatlan jelekként, kódként, programokként és befolyásoló erőként adunk helyet nekik az életünkben, tesszük ezt tudatosan vagy tudattalanul. Ha pedig több időt töltünk közöttük, mint amennyit szeretnénk, akkor érdemes és hasznos az energiákat tudatosan is a mi szolgálatunkba állítanunk.


Hogyan képes megváltoztatni a tér energiáját és alaprezgését egyetlen kristály?

A kristályok és ásványok a természetükből adódóan, a legfinomabb energiákat hordozzák és tárolják, a legtisztább fényhullámok találkozásának páratlan földi gyümölcsei, és mint ilyenek, a legmagasabb frekvenciájú rezgéseket fogadják be és sugározzák szét a térbe. A puszta jelenlétük és létezésük is a tökéletességet, a teljességet és az időtlenséget tanítják nekünk. A Földanya teste tele van különböző csodás és gyönyörű kristályokkal, kristálybarlangokkal, -hegyekkel, kristálykapukkal és -mezőkkel, amelyek manapság egyre nagyobb mennyiségben, egyre újabb fajtákban és páratlan tisztaságban látnak napvilágot. Ez a jelenség ritka az Univerzumban. Égi segítőink és vezetőink, akik velünk együtt szintén a Földanya őrzői és a Kristályok Őrei, többször mondták már, hogy a Föld szárazföldi területei egy napon kizárólag kristályokból állnak majd, s akkor a Földet majd Kristály Földnek hívjuk majd.
 
Kristályok folyamatosan születnek a Föld mélyében, Gaia testében, így segítve a földi rezgések emelését, és minden élőlény létezését. A kristályokat kibányásszuk, feldolgozzuk, megmunkáljuk, majd formára, méretre és szakrális alakzatra csiszolva újra a földbe visszahelyezzük, kisebb – nagyobb szertartások közepette, hogy olyan területekre, energiapontokra és helyekre kerülhessenek, ahol a Földnek tisztulnia, gyógyulnia kell és szükség van a tiszta fényre.
Így segítjük egymást a közös fejlődésben, emlékezésben, ébredésben és átlényegülésben…

Egyetlen fontos szabály van a kristályképek és a gyógyító erejű poszterek kiválasztásánál: ne a szemünkre, hanem a szívünkre hagyatkozzunk!

Képek: www.larimarkristalykapu.hu
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13235 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x