HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-08-15
hirdetés

AZ ÁLLATÖV JEGYEINEK ÁSVÁNYAI


Mi emberek már évezredek óta - alighanem a teremtés kezdetétől - vonzódunk a különleges drágakövekhez, talizmánokhoz, szerencsehozó- és védőkövekhez, egyszóval az ásványokhoz. Úgy, ahogy mi is sokfélék vagyunk, a kristályok között sincs két teljesen ugyanolyan. Hatásukat tekintve vagy egyéb tulajdonságaik szerint csoportosíthatók, mégis egyediek minden szempontból.


Olyanok, akár a Földanya csontjai, akik üzenetet közvetítenek energiájukkal az útjukat keresőknek.
Hogy hogyan képes egy látszólag „élettelen” tárgy kapcsolatot létesíteni velünk?
Nem véletlenül vonzódunk egy-egy darabhoz. Ilyenkor az energiáink kapcsolódnak egymással, a kristály rezgése képes harmonikus működésre sarkallni a mi energetikai rendszerünket, testi-lelki- és szellemi szempontból egyaránt. Vagyis mi vagyunk azok, akik a kristályokat működésbe hozzuk.
A test és a lélek gyógyítása történhet például a születési kövek meghatározása alapján is, ami a 12 állatövi jegy szerint osztható fel. Úgy, ahogy minden állatövi jegynek meg van a maga egyedi tulajdonsága, úgy az ásványok is rendszerezhetők, ezt követően pedig párosíthatók bizonyos jegyekkel.És hogy miként választhatunk, ha elbizonytalanodunk, hogy melyik is a megfelelő ásvány számunkra?
 

A cikk folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap augusztusi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már közel 30 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett. Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg a most a következő 12 számot 5.280 forintért, így egy teljes évig 490 forint helyett 440 forintért megkapod az elkövetkezendő 12 magazint. Az ár 13 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

   

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x