HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-24
hirdetés

HAZATÉR A NAGY TANÍTÓ… A SZATURNUSZ A BAKBAN


Ez év december 20-án, hajnali 6:49-kor a Szaturnusz hazatér saját jegyébe a Bakba, azaz asztrológiai nyelven uralmi helyzetbe kerül. Az uralmi helyzet azt jelenti, hogy az adott bolygó uralja azt a jegyet; annak elemével, polaritásával és dinamikájával teljes mértékben azonosul.


 
 
A Szaturnuszhoz (és ezáltal a Bakhoz) tartozik a rend, a struktúra, a statikusság, a fegyelem, a felelősségvállalás, a feladatok, a szigorúság, a szűkösség, a korlátok és nehézségek, a kitartás, illetve a koncentráció is, ugyanakkor óvakodjunk a túlzott merevségtől, csökönyösségtől, lehatároltságtól. A születési képletben a Szaturnusz házbeli helyzete mutatja, hogy mely életterületünkön kell a fent felsorolt tulajdonságokat megélnünk, a jegy pedig jelöli azt, hogy hogyan, milyen energián keresztül tehetjük mindezt. 

Ugyanez a szabály vonatkozik a tranzit (azaz a jelenlegi) állásokra is, tehát amelyik házunk felett jár a tranzit Szaturnusz, abban az időszakban kell felelősségvállalást, fókuszáltságot és kitartást gyakorolnunk azon az életterületen. Most nézzük sorban, hogy egyes házakban milyen feladatot jelöl a Szaturnusz. Vegyük figyelembe, hogy a Szaturnusz Bakban való tartózkodása 3 évig tart, s ez alatt a 3 év alatt mindegyik születéskori planétát fényszögeli (érinti) majd, s ennek hatása / következménye esetenként más és más lehet.
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már több mint 25 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett.
Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg most a következő 12 számot 5.280 forintért.
Így nem csak egy évig kapod 490 forint helyett 440 forintért az elkövetkezendő 12 magazint, hanem egy ezoterikus csomagot is elküldünk Neked ajándékba előfizetésed elindításakor.
Az ár 12 megjelenési számot, az ajándék Meditációs CD-t, egy csomag tarotkártyát, egy különleges könyvet, egy éven keresztül az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

Megrendelő neve:
Email cím:
Email cím újra:
Telefonszám:
pl.:06-70-3647089
Település (csak Magyarország)
Lakcím:
Irányítószám:
Fizetési mód:
Bankkártyával fizetek (PayPal)
Csekket kérek
Előre utalással fizetek
   
Születés:
 - 
 - 

 

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x