Az átverés pszichológiája a hirdetésekben
Címlap / Karrier / Az átverés pszichológiája a hirdetésekben

Az átverés pszichológiája a hirdetésekben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-14

Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel, amelyek magas jutalékot ígérnek rövid időn belül, mintegy azt ajánlva, hogy szinte játszva kereshetünk pénzt! Mi sem könnyebb, ugye? Hiszen Magyarország nemsokára az Európai Unió tagországa lesz, legalábbis a tárgyalások folynak, és a hirdetések mintegy megerősítik bennünk azt a hitet, hogy a nyugatról az a messzi és könnyebbnek látott élet "átszivárog", ... 

 

Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel, amelyek magas jutalékot ígérnek rövid időn belül, mintegy azt ajánlva, hogy szinte játszva kereshetünk pénzt! Mi sem könnyebb, ugye? Hiszen Magyarország nemsokára az Európai Unió tagországa lesz, legalábbis a tárgyalások folynak, és a hirdetések mintegy megerősítik bennünk azt a hitet, hogy a nyugatról az a messzi és könnyebbnek látott élet "átszivárog", és azok a cégek, amelyeknek a neve mellé oda van biggyesztve, hogy holland, angol, francia, annak a hitele is megnő számunkra. A munkanélküliek pedig kapva kapnak a lehetőségen... A "dolgozzon otthonról!"- már szinte szlogen.

Magyarországon az életszínvonal messze van attól, amit nyugaton tapasztalhatunk, és amelyre vigyázó szemeinket vetnénk némi irigységgel és sok sóvárgással. A munkakeresés, tanúsíthatja mindenki, aki valaha is végezte, igen kemény munka. Talán nem rossz gondolat, ha megpróbáljuk megóvni magunkat a csalódásoktól és fölösleges vargabetűktől - no meg az anyagi veszteségektől.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1544 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x