Pályázati felhívás a Karinthy Színház logójának megújítására...
Címlap / Kultúra / Pályázati felhívás a Karinthy Színház logójának megújítására

>

Pályázati felhívás a Karinthy Színház logójának megújítására

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Karinthy Színház szeptemberben kezdi meg harmincadik évadát. A következő néhány hónap az erre az idényre való felkészülés jegyében telik majd, hogy amikor beköszönt az ősz, hogy a látogatók egy kívül-belül megújult épületbe térhessenek vissza. Ennek a megújulásnak az egyik legfontosabb állomása, hogy a színház logót vált.  

Szeretnénk, ha a hozzánk ellátogató közönség egy megújult arculattal találkozna szeptemberben és ezért úgy döntöttünk, hogy búcsút intünk az eddig megszokott emblémának, és egy színesebb, karakteresebb jelképet keresünk, amivel azok figyelmét is felkelthetjük, akik eddig kulturális szórakozást jellemzően a Duna pesti oldalán kerestek.

Június közepéig (15-éig) várjuk minden, magában kedvet és tehetséget érző jelentkező egy vagy több pályamunkáját, akinek van elképzelése arról, hogyan tudnánk egyetlen logóban bemutatni mindazt, amit a 30 éves színház jelképez: a szórakoztatást, a kulturális sokszínűséget, valamint a korosztályok közti különbségek áthidalását.

A beérkezett pályamunkák közül a színház igazgatója, Karinthy Márton, Ridzi Gábor produkciós vezető, és Major Attila színpadmester, a színház fotósa alkotta zsűri fogja kiválasztani a győztes logót. Döntésükben azonban segítségül hívják a Facebook oldalunk látogatóit is, akik a feltöltött képeket „tetszésükkel” értékelhetik.

Ennek megfelelően a logó-tervezeteket a beküldő megnevezése nélkül (előszűrést követően) az oldalon közzétesszük, a győztest pedig június 30-ig kihirdetünk. A nyertest előzetesen e-mailben értesítjük, és hozzájárulásával nevesítjük.
A színház fenntartja a jogot arra, hogy a sértő, a színház meggyőződésével ellentétes pályamunkákat érvénytelennek minősítsen, és a pályázatból kizárjon.

A pályázatokat a karinthy.szinhaz@gmail.com címre várjuk!

Díjazás:
I. díj: 30 000 forint
II. díj: Egy HADIK bérlet
III. díj: Kettő jegy egy szabadon választott előadásra

A Karinthy Színház weboldala >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3215 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x