Rettegnek a fájdalomtól
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Rettegnek a fájdalomtól

Rettegnek a fájdalomtól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-24

Norvég tudósok megállapították, hogy azokban a családokban, ahol az édesanya császármetszéssel hozza világra a csecsemőt, általánosságban kevesebb gyermek születik.  

 

Rendezvénynaptár

A kutatók az 1967 és 1996 között született elsőszülötteket, valamint a 2003-ig világra jött gyermekek születését vizsgálták.  Összesen 600.000 születési adatot dolgoztak fel, így a felmérés hitelesnek tekinthető.

Az eredmények azt bizonyítják, hogy ritkábban vállalnak második illetve harmadik gyermeket azok az anyukák, akik az elsőt császármetszéssel hozták a világra.
Érdekes módon, amennyiben egy gyermek halva születik, vagy egy éves kora előtt meghal, úgy ez a tény nem befolyásolja a későbbi terhességek számát. Vagyis a születési szám csökkenés csak abban az esetben figyelhető meg, ha a nőt császározták. A „műtéttel szülő” nők, a természetes úton szülő anyukákhoz képest 12%-kal ritkábban vállalnak be következő gyermeket.

Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy a császármetszéssel szülő anyukák jobban félnek a további terhességektől, valamint az azzal járó műtéttől, és a beavatkozás fájdalmas és látványos utóhatásaitól. Legalábbis így magyarázza a kutató orvos csoport vezetője a megállapítást.


 
 
[ 981 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x