Feng shui az autóban
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Feng shui az autóban

Feng shui az autóban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

Bizonyára sokan vannak, akik idejük nagyobb, kisebb részét autóban töltik, vagy ha rövidebb ideig is de rendszeresen használják. Az első alapvető kérdés, hogy elég személyes-e a saját kocsink? Otthon érezzük-e magunkat benne?  

A rendszám
A rendszám, alapvetően, olyan adottság, ami jár az autóhoz, tehát nem mi választjuk. Néhány dologra azért érdemes odafigyelni! A rendszám betűi általában értelmes szóvá állhatnak össze, a BAJ, JAJ, SEB szavak nem éppen a legszerencsésebbek. Sajnos elég költséges dolog a saját rendszám készíttetése, de ha mégis erre adnánk a fejünket, jól gondoljuk meg, hogy ha viccelődünk, azt ne negatív vagy kétértelmű szavakkal tegyük!

Az autó tűz és fém elemű. De jelen vannak a levegő és a víz elemek. Kevés benne a természetes anyag, a fa és a föld elem szinte teljesen hiányzik. Ahhoz, hogy harmóniát teremtsünk viszont szükségünk van ezekre is. Fából faragott vagy cserépből készült tárgyak remekül megteremthetik a harmóniát, ha mást nem egy tükörre akasztható, zöld színű fenyő illatosító is megteszi.

„Ez a kocsi meg van áldva!”
Ha használt autót veszünk, ki tudja, hány kézen ment már keresztül, kinek, kiknek az energiái oldódott bele minden cigarettafüstnél mélyebben a kárpitba, milyen emlékeket őriznek emlékként az alkatrészek. Az olyan autó melynek előző gazdái többször kárt tettek, hát az nem túl bíztató….

Ha az előző tulajdonosok átkaitól, rossz emlékeitől meg szeretnénk szabadulni érdemes a kocsit alávetni egy energetikai tisztításnak. Szükségünk van négy mécsesre és egy füstölőre. A lemosott és belülről is kitisztított autó négy sarkához állítsunk egy mécsest, a füstölővel füstöljük át az autót, majd jól szellőztessünk ki. A „kifüstölés” ősidők óta megoldás a negatív energiák elkergetésére.

Hagyjuk a csetreszeket a csodába!
Aki már járt Indiában, tudja, hogy szinte minden autóban (és buszon) kis házi oltár van, és teli van mindenféle csicsás dolgokkal. Mi bátran kihagyhatjuk a boltokban kapható a feng shui bigyókat a gépkocsinkból. Éppen elég, hogyha mindig rendben és tisztán tartjuk, ha nincsenek benne hibás dolgok, és ha olyan apróságokat teszünk bele ami egyébként is tetszik. (Bólogató kutya vagy hawaai táncosnő szobrocska, esetleg műanyag Elvis szobor is lehet akár, ha az autó vezetője éppen ezekben a kedves kis giccsekben érzi kifejezve önmagát, ezek biztosítják számára a jó közérzetet.

 

Néhány tipp amire mindenképp figyeljünk az autónknál:
- Ne pakolja tele felesleges holmikkal a csomagtartót, és a lehetőségekhez képest ptóbáljon benne rendet tartani. Ezak az életutunkon magunkkal hurcolt "fölösleges holmikat" jelképezik. Nyáron például tegyük ki a hóláncot, szinte bizonyos, hogy nincs rá szükség, és mint jelkép, "megláncolja" életünk kerekét.
- Ne tartson az autóban fölösleges szemetet. Legalább 3 naponta dobálja ki a felgyülemlett dolgokat, és ha lehet seperjen vagy porszívózzon ki.
- Válasszon olyan illatosítót, ami tetszetős Önnek és az illata harmóniát áraszt.
- Ha lehet a tükröket tartsa mindig épen, hiszen ezek a múltra való visszatekintés képességét segíthetik, s nélkülük nehéz előre haladni életutunkon.
- Ha koccanás éri autónkat, az mindig figyelmeztet valamilyen lelki történésre. Gondolja át alaposan, hogy a kocsi jobb-, vagy baloldalán történt a probléma, hogy a motor vagy a futómű mely részén, s hogy az a terület mit szimbolizál? (Ha elakad, bátran kérdezhet erről is!)
- Válasszon olyan autót, amihez nem kötődnek rossz emlékek.

Forrás: Halász Alexandra: Feng Shui
 
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 5361 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x