Méhpempő Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Kütyü és tudomány / Méhpempő

Méhpempő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-19

A méhek termékeinek gyógyhatását, gyógyászati felhasználását a tudósok még mindig vizsgálják. Az eddigi vizsgálatok szerint különösen a méhpempővel lehet elérni jó eredményeket, ha másképpen nem, mint vitathatatlan erősítőszerrel. 

 

A méhek termékeinek gyógyhatását, gyógyászati felhasználását a tudósok még mindig vizsgálják. Az eddigi vizsgálatok szerint különösen a méhpempővel lehet elérni jó eredményeket, ha másképpen nem, mint vitathatatlan erősítőszerrel.

A méhpempőt a raj dolgozói termelik nyelő mirigyeikkel, mégpedig életük negyedik napjától a tizenkettedik napjáig. Mint tápszer, a legtartalmasabb a királynőnek (méhanyának) szánt pempő: sűrű, tejfölszerű, erősen savanykás ízű és szagú massza. Vizet, ásványi sókat, vitaminokat, fehérjéket és hormonokat tartalmaz. A sejtnek (királynő‚) nem szabad idősebbnek lennie 72 óránál.

A méhpempő gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. Viszont nagy gond, hogy ennek az anyagnak az életképessége nagyon rövid, bár lehet különféleképpen tartósítani. A leggyakrabban mézben kapható, amely mindig kristályos. Sötét, hűvös helyen kell tartani. Használatkor óvatosan kell bánni az üveggel, nem szabad felrázni, nehogy a mézben levegő buborékok képződjenek, az oxigén ugyanis káros hatással van a pempőre.

A méhpempő meggátolja a mikrobák növekedését, hosszabb idő után baktériumölő hatása van. A fertőző betegségekkel szemben fokozza a szervezet ellenálló képességet, Úgyszintén a mikrobák okozta gyulladásokkal szemben is. Különösen a gyenge ellenálló képességű gyermekek kezelésénél értek el jó eredményeket a méhpempővel. A táplálékhiányban, fejlődési rendellenességekben szenvedő gyerekeknél is mutatkozott eredmény, amikor már minden egyéb hatástalannak bizonyult. Azoknál a kismamáknál, akiknek nincsen elegendő tejük, fokozza a tejképződést. Az idősödő szervezetben feloldja a fáradtságérzetet, gátolja az idő előtti szellemi kimerülést. Jó szer étvágytalanság, anyagcserezavarok, öregkori gyengeség ellen, súlyosabb betegségekből lábadozóknak, főleg fertőző, magas lázzal járó betegségek után. Fokozza a vérképző szervek működését, erősíti az idegrendszert.

A méhpempő hormonális anyagai javítják az ivarmirigyek működését is! A férfiaknál fokozza a potenciát (!), a nőknél meglepő eredményeket értek el alkalmazásával a klimaxban vagy közvetlenül utána. Felhasználják a meddőség, asztma, pajzsmirigy-rendellenesség, gyomorfekély gyógyításában. A méhpempő nálunk mézben vagy alkoholban tartósítva kapható (Gelé Royal, Vita Apinol).

 
 
[ 6743 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x