Fogadkozz a szexre - jógával
Címlap / Őrület / Fogadkozz a szexre - jógával

Fogadkozz a szexre - jógával

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Az év eleje általában a fogadalmak ideje is: egészségesebben étkezem, többet edzek, időben kifizetem a számlákat a következő évben. Persze ezekből az ígéretekből a legtöbbször nem lesz semmi az újévben sem. 

 

Rendezvénynaptár
A sok megvalósíthatatlan fogadalom helyett inkább fogadjuk meg, hogy 2009-ben javítunk szexuális életünkön. A ’Journal Of Sexual Medicine’ című szaklap szakértői szerint szexuális életük jelentős javulásáról számoltak be azok a nők, akik valamilyen keleti módszert (jóga, tantra) alkalmaztak szerelmi életük felpezsdítésére.

A keleti szexuális technikák igen hatékonyak, és a legtöbbjük igen régről eredeztethető, hiszen sok közülük a negyedik-hatodik században gyökerezik.

Férfiak és nők esetében is az egyik legfontosabb dolog a tudatosság, az itt és a most élményének megélése és átélése. Erre tanít a jóga, ami a nőknek segíthet a teljesebb és mélyebb orgazmus megélésében, a férfiaknak pedig a korai magömlés kezelésében és a szexuális élmény elnyújtásában.

Bár igaz, hogy a jóga és a tudatosság kifejlesztése nem egyszerű, de a jobb szexuális életért ki ne lenne hajlandó egy kis áldozatra?

Medipress


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1085 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x