Lélekgyógyító házimunka
Címlap / Őrület / Lélekgyógyító házimunka

Lélekgyógyító házimunka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy nagy-britanniai felmérés szerint a nők többségénél a házimunka a leghatásosabb szorongáscsökkentő tevékenység, sokan nagyobb élvezetet találnak a takarításban, mint a szexben.

 

A Discovery Home and Health közvélemény-kutató kérdőívére válaszoló nők 59 százalékának a takarítás azt az élményt adja, hogy "kezében tartja sorsa irányítását",  60 százalékuk egyenesen lelki terápiának használja a rendrakást.

Ellenkező megközelítésből ugyanez az eredmény mutatkozik: a megkérdezettek 58 százalékára depressziós hatást gyakorol, ha otthonában felfordulás van, 59 százalékának a piszok és a rendetlenség pszichés feszültséget okoz.

A vizsgálatban résztvevők egyharmada bevallotta, hogy a lakás kisuvickolása nagyobb kielégülést okoz neki, mint egy szerelmes ölelkezés. A kétezer fős mintában mindössze 4 százalék minősítette a háztartással való foglalatoskodást  elfecsérelt időnek.    

A nők több mint fele (57%) nem csinál titkot abból, hogy fárasztja a házirobot, ami nem meglepő annak fényében, hogy a megkérdezettek 71 százaléka rendszeresen munkába jár.

                                                                                                        .hanna

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 805 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x