Önismereti kurzus
Címlap / Őrület / Önismereti kurzus

Önismereti kurzus

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Talán már te is tettél föl magadnak ilyen kérdéseket: Ki vagyok én? Hol a helyem a világban?  

Talán már te is tettél föl magadnak ilyen kérdéseket: Ki vagyok én? Hol a helyem a világban? Miért vagyok magányos? Miért nem tudok igazán boldog lenni a párkapcsolatomban? Miért keveredem újra és újra hasonló konfliktusokba? Miért nem tudok megállapodni egy nő mellett sem?

Miért vagyok szomorú, amikor semmi okom nincs rá? Miért félek attól, hogy megbántok valakit? Miért bántanak engem? Miért nem képviselem hatékonyabban saját érzéseimet és igényeimet?

Miért nem örülök a sikereimnek? Miért csalok és miért csalnak meg engem? Miért érnek folyamatosan kudarcok? Miért idegesít úgy az anyám? Miért veszekszem mindig a gyerekeimmel? Miért nem tudok nemet mondani? Miért nem bízom az emberekben? Miért, miért, miért? Keresed a választ? Jó lenne jobban érteni magadat? Szeretettel várunk a szeptemberben induló 150 órás önismereti pszichodráma csoportunkba! A program útkeresőknek, gyógyulóknak, gyógyítóknak, sikerorientált és kudarckerülő laikusoknak, férfiaknak, nőknek, anyáknak, apáknak, gyerekeknek, menedzsereknek, elváltaknak, házasoknak, szingliknek bal- és jobbkezeseknek szól, akik hisznek abban, hogy saját sorsukat, Személyes Történetüket; személyes fejlődésük révén, önmaguk alakítják.

Időpontok: 2006. szeptember 9 - 10-én egy kétnapos porgrammal indul, majd havonta egyszer szombaton vagy vasárnap (vagy mindkét nap) találkozunk egy teljes napra.

Helyszín: 1111 Budapest, Budafoki út 16-18, III/1;Daubner; csengő)

A további időpontok az őszi szakaszban: október 7-8, november 18-19. Majd január, de ezek az időpontok még nincsenek meg. A csoport létszáma korlátozott, ezért jelentkezz most! Dönteni ráérsz később.

A csoport vezetői: Daubnerné Titkos Katalin és Generál Péter pszichodráma-vezetők
Költsége: 8000,- forint/nap (Egy nap 10 órának számít)
Jelentkezni lehet: Daubnerné Titkos Katalin: 06-30-4259-668

A program előtt egy csoportos felvételi interjúra azaz kölcsönös bemutatkozós beszélgetésre erül sor, amelynek az időpontja: 2006. szeptember 3. este 7 - 9 óráig, helyszíne: 1111 Budapest, Budafoki út 16-18, III/1 Daubner csengő
Várjuk jelentkezésedet!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x