Kovács Emese szemétben úszik!
Címlap / Otthon / Kovács Emese szemétben úszik!

Kovács Emese szemétben úszik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-04

A fiatal úszó nem szeméttengerbe vetette magát, hanem a környezettudatos létért kezdett egy különleges ökológiai kampányba. Olyan hétköznapi tettekre próbálja felhívni a figyelmet, mint a szemét helyes gyűjtése, és a hulladékban rejlő lehetőségek. Hogyan? 

 

Kovács Emese úszó szintén csatlakozott a Hulladék Érték jelszavú kampányhoz.

Kovács Emese ruhája
Az olimpiára készülő fiatal tehetség ruhája egy különleges úszódressz. A hungarocell granulátummal borított ruha díszítésére tormás tubusból vágták ki az olimpiai öt karikát.
A nem mindennapi dressz egyébként igen mutatós. Nem áttetsző, könnyű, a jelkép rajta pedig egy kis bíztatás, egy kis kedvcsináló a fiatal hölgynek.

Szüksége is van erre a dresszre, hiszen tavaly a rövid pályás úszó Eb-n ezüstérmes lett 200 m-en, pillangóban, s idén is a magaslatokra tör. A fiatal sportoló előtt edzője szerint nagy karrier áll. Emese azonban saját karrierje mellett a környezet védelmére is odafigyel. A mindennapi edzéshez is olyan ruhát használ, amely hulladékból készült, hiszen a hulladékok jó része nem szemét, hanem érték, újra felhasználható termék.

HarmoNet tipp: Görög Zita is kukából öltözik >>

Emese szerint nem csak a medencében zajlik a verseny, a cél nem csak az olimpia. Az egész emberiség versenyt fut. Az önmegvalósítás mellett, együtt, váltóban futunk a Földért, az Anyáért, amely jövőnk alapja, az egyetlen, aki megtarhat.

Így nyilatkozott
"Egy sportoló életében a jövő jelent mindent, hiszen én is kiskoromtól kezdve azért edzek, hogy egyszer ott lehessek az olimpián, a dobogó tetején. Ha mi sportolók nem így gondolkodnánk, eredmények sem születnének. Előre tervezek mindenben, s ezért tartom fontosnak, hogy mindannyian foglalkozzunk a jövőnkkel, s a Föld jövőjével. Ez is verseny: harc a Földünkért a közönnyel szemben! Azonban nem kell olyan erőfeszítés, mint egy olimpiai felkészüléshez: egyszerű odafigyeléssel, a szelektív hulladékgyűjtéssel mindannyian tehetünk ebben a nem éppen kis téttel bíró, a Földünkért vívott versenyben."

HarmoNet tipp: Fatraktor, napelem, vízmágnes - Bolondok vagy környezetvédők? >>

Olyan módszerre hívja fel a figyelmet, amelyhez nem szükséges élsportolónak lenni, de amely kiemeli, kiegyenesíti az embert, amely méltóságot ad, amely mindenki által végezhető. Amely kis embereket naggyá tesz és amely élhetővé varázsolja ismét ezta  bolygót.

HarmoNet tipp: Nyomorturizmus - szemétből élni >>
 


 
 
[ 3595 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x