Jelmezek házilag
Címlap / Otthon / Jelmezek házilag

Jelmezek házilag

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Minden évben nagy fejtörést okoz a családokban, minek is öltözzön a gyerek az óvodai, iskolai farsangon. Annakidején nálunk is nagy gond volt ebből és sokszor vitába torkollott, ha jóanyám valami egészen más kreatív ötlettel állt elő, mint ami az általam éppen favorizált, aktuális divatfigura lett volna a társaim között végzett röpke közvélemény kutatás után 


Rendezvénynaptár
Minden évben nagy fejtörést okoz a családokban, minek is öltözzön a gyerek az óvodai, iskolai farsangon. Annakidején nálunk is nagy gond volt ebből és sokszor vitába torkollott, ha jóanyám valami egészen más kreatív ötlettel állt elő, mint ami az általam éppen favorizált, aktuális divatfigura lett volna a társaim között végzett röpke közvélemény kutatás után. Ilyenkor aztán a hiszti után hol egyikünk, hol másikunk győzött, s volt olyan is, hogy végül apámnak kellett rendet teremteni a zűrzavarban. Így voltam egyik évben királykisasszony, ami én szerettem volna lenni, a másik évben macska, amit anyukám gyártott.

E kettő jelmezhez valószínű minden családban megvannak a kellékek.
A királykisasszonyhoz egy csinos ruha, aminek az aljára tüllből fodrokat lehet eszkábálni és egy kézzel készített korona, a cicushoz egy cicanadrág, amihez farokként egy régi harisnyába tömött vattát applikálhatunk.


A gyerek arcát pedig arcfestékkel kifesthetjük. De korunk gyermekeinél sokkal inkább a Harry Potter és társai jelmezek dívnak, vagy talán már ez az őrület is lejárt… Mindenesetre megpróbáltam pár olyan ötletet összegyűjteni, amelyek mindenképpen különlegesek és valószínű sikert aratnak még akkor is, ha nem divathullámokat lovagolnak meg.

TÚRÓ RUDI: Egy régi lepedőre textilfestékkel vagy temperával fessük fel a mintát a túrórudi papírjáról (pöttyök, vonalkód, felirat stb. ). Ezt a gyerek köré tekerjük, mint egy törölközőt, majd biztosítótűvel megtűzzük.

NINJA: Fekete nadrág, garbó, műanyag ninja készlet a kínai piacról, amiben van kard, dobócsillag, tőr, fekete kendő hátul megkötve a fején.

SZAKÁCSOK: Ha gyermekünk társait is beszervezzük, öltözhet a csapat szakácsoknak és az anyukák által sütött farsangi fánkot kínálgathatják körbe. A ruha egyszerű fehér, esetleg köpeny-szerűség, kötény, fehér fejfedő. Biztosan nagy sikere lesz.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 58944 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x