Az utadat járod?
Címlap / Psziché / Az utadat járod?

Az utadat járod?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A mindennapi életben gyakran teszünk ígéretet magunknak és másoknak arról, hogy mit akarunk elérni előbb vagy utóbb. De valóban el akarjuk érni mindazt, amiről beszélünk? Komolyan vesszük saját ígéreteinket, azokat szívünkből kívánjuk?  

Vagy... van, amikor másképp cselekszünk? Elképzelhető, hogy tetteinket félelem, harag vagy bűntudat vezérli? Amikor döntéseink neheztelésből, önsajnálatból vagy félelemből születnek, esetleg rettegünk attól, hogy hibázhatunk, elutasításban lehet részünk, nehéz jó döntést hozni.

Amennyiben tudjuk, hogy sikerünk titka nem más, mint az egyértelműen mérhető céljainkra való fókuszálás, láthatjuk és megérthetjük, hogy a pozitív és konkrét célok hozzák a kívánatos eredményt.

Vess egy pillantást az életedre: hogy érzed magad? Boldogan, elégedetten, jó érzéssel gondolsz magadra? Szereted a családodat, a barátokat, otthonodat, munkahelyedet, s mindazt, amit látsz magad körül? Megbecsülöd és tiszteleted magad, azért, aki vagy? Szereted magad akkor, ha jól mennek a dolgaid és akkor is, ha hibázol? Barátságban vagy magaddal?



Ha a hozzáállás negatív, a cselekedet nem lehet pozitív. Sikereink és kudarcaink alapján képesek vagyunk felmérni, hogy milyen korlátozó hiedelmek tartanak vissza bennünket céljaink elérésétől.

Gondolj csak bele:

- Tisztában vagy a képességeiddel?
- Egyértelmű elvárásaid vannak?
- Pontosan tudod, mit akarsz?
- Milyen intézkedéseket vagy hajlandó tenni annak érdekében, hogy elérd céljaidat?

 
 
Célok kitűzése reális elvárásokkal, szükséges intézkedések megtétele félelem nélkül, az események megfigyelése és a változtatás képessége - míg meg nem kapod a kívánt eredményt -  mind segítenek elérni mindazt, amit igazán akarsz az életben: szeretetet, megbecsülést, tiszteletet, s minden jót, mit megérdemelsz az Élettől.
 
Teremts bőséget magán- és családi életedben, vonzz be hasonló gondolkodású embereket, megfelelő munkát, jó egészséget, minden téren jólétet - járd az Utadat, az légy, aki Vagy.
Higgy magadban és abban, amit csinálsz - Éld az Álmodat. Éld az Életed. Merj Élni, merj nagyot Álmodni! Megéri!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x