Lelkes környezetvédő a dán szupermodell - még lámpa sincs...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Lelkes környezetvédő a dán szupermodell - még lámpa sincs a lakásában

Lelkes környezetvédő a dán szupermodell - még lámpa sincs a lakásában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

Helena Christensen annyira a szívén viseli Földünk sorsát, hogy takarékossági okokból minden mesterséges fényforrást száműzött otthonából. A skandináv országok egyébként is élen járnak bolygónk megóvásában, a szupermodell pedig mindenütt népszerűsíti ezeket a törekvéseket. 

Helena Christensen, dán szupermodell lelkes környezetvédő. A skandináv országok többi lakójához hasonlóan szívén viseli bolygónk jövőjét, így minden energiaforrással takarékoskodik. Ha csak lehet, nem használ elektromos áramot, amivel több legyet is üt egy csapásra. Nem csak a légkör szennyezését csökkenti ezzel, hanem az elektroszmogot és a fényszennyezést is. A gyönyörű modell lakásából száműzte még a lámpákat is, inkább korán fekszik, és ha kell gyertyákkal világít - ami egyébként becsülendő, de nem könnyű.

Igazán romantikus látvány lehet, amikor a gyertyák fényében igyekszik kisminkelni magát. Amikor arról kérdezték, hogyan képes arcát kikészíteni csupán a félhomályt adó gyertyák fényénél, azt felelte: „Közel 20 év modellkedés után ez könnyen megy. Ráadásul egy olyan országban nőttem fel, ahol körülbelül félévig nem süt a nap. Mindig van nálam egy apró tükör, így le tudom ellenőrizni a sminkem, ha kilépek az utcára.”

HarmoNet tipp: Fényszennyezés: a 21. század legfenyegetőbb veszélye - Mellrákot okozhat a lámpafény! >>

Persze a szép hölgy így sem nélkülözi a fényt és a csillogást, hogy otthon semmilyen mesterséges fényforrást nem használ, hiszen a kifutón bőven jut neki a reflektorfényből. Igyekezete azonban dicséretre méltó, gondoljunk csak bele, ha mindenki megtenne ennyit, vagy akár csak ennek a felét! És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy bizony Helena nem rest biciklire pattanni, vagy épen gyalogolni sem, csak hogy kímélje mindannyiunk közös otthonát, a Földet.
 
 
[ 1542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x