Álomajándékot vett barátnőjének a világbajnok
Címlap / Showbiznisz / Álomajándékot vett barátnőjének a világbajnok

Álomajándékot vett barátnőjének a világbajnok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

A gáláns lovag egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg barátnőjét. Igazi luxust kapott az a hölgy, akiért a világbajnok szíve dobog. Ráadásul hasznos holmi: lehet rajta napozni, bulizni, hancúrozni, mindezt úgy, hogy senki sem látja. Vajon mi lehet az ajándék? 

 

Rendezvénynaptár
Olyas valami, ami igen népszerű a milliárdos sztárok körében: egy luxusjacht. Aki a boldog megajándékozott, az pedig nem más, mint a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinegr,  a Forma-1 világbajnokának, Lewis Hamiltonnak a barátnője. A sztárpilóta azért választotta ezt a nagyvonalú ajándékot kedvesének, mert a lány szeretett volna egy olyan helyet, ahol kényelmesen napozhat anélkül, hogy mindenki bámulhatná, és Lewis társaságát is élvezhetné kíváncsiskodó tekintetek nélkül. Nos, a választás tökéletesnek bizonyult.


A vadonatúj Sunseeker 90 típusú luxusjacht mindennel szolgálhat, amit a fiatalok szeretnének: a nyolc hálószobás úszó csodán külön bulizó helyiség is van, öt fürdőszoba, két-két ikerkabin, hatalmas nappali bárpulttal, a fedélzeten napozó terasz, a berendezés a legdrágább anyagokból, ja, és minden szobában külön plazmatévé. A hajó, amiért Hamilton 5 millió fontot fizetett, Monaco kikötőjében állomásozik, annak ellenére, hogy sem Nicole, sem Lewis nem ott lakik – utóbbi csak papíron. Viszont tuti, hogy ha a pár kihajózik, akkor végre valóban kettesben lehetnek, eltekintve a hajó személyzetétől, és nem kell azon aggódniuk, hogy az egész világ őket nézi, napozás, bulizás, miegymás közben, ha pedig barátaikkal szeretnének hatalmas bulit csapni, ezen a 28 méter hosszú hajón arra is bőven lesz hely. 


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 997 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x