Megválasztották Magyarország szépeit
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Megválasztották Magyarország szépeit

Megválasztották Magyarország szépeit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-02

Idén is megválasztották kis hazánk legszebb leányainak seregszemléjén a leggyönyörűbbnek talált lámyokat. A három nagy szépség-világverseny hazai válogatóját ezúttal együtt rendezték meg. 

Serdült Orsolya lett A Királynő, azaz a Miss World Hungary 2009. A 21 éves budapesti lány tavaly is indult a versenyen, ám akkor nem került be a legjobbak közé. A Miss Universe Hungary 2009 Budai Zsuzsa lett, aki tavaly feladni kényszerült a versenyt egészségi állapota miatt. Miss Earthnek pedig a jákfai Kocsis Korinnát választotta a zsűri, aki egyben a közönségdíjat is hazavihette.


Az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft. az idén második alkalommal szervezte közösen a legnagyobb Nemzetközi szépségversenyek közös gáláját. A két házigazda Ördög Nóra és Hajós András voltak. A nagyszabású és látványos showműsorban a 21 döntőbe jutott lány olyan művészekkel léphettek fel közös produkcióban, mint a Serbán Attila, Szabó Kimmel Tamás és az Anti Fitness Club. A 12 tagú zsűri munkájában pedig többek között Stohl András és Dobó Kata színészek, Ungár Anikó bűvész, Szabó Patrícia újságíró, Pantl Péter a CKM főszerkesztője vettek részt.

Serdült Orsi a dél-afrikai Johannesburgban, Budai Zsuzsa a Bahamákon, Kocsis Korinna pedig a Fülöp-szigeteken, Manilában képviselheti Magyarországot a világversenyen.


 
 
[ 1529 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x