Rákos daganat? Van megoldás!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Rákos daganat? Van megoldás!

Rákos daganat? Van megoldás!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Daganatos megbetegedésben szenvedõk természetgyógyászati terápiái a tapasztalt szakember szerint. Professzionális összefoglaló a hatalmas, és sok csapdát rejtõ túlkínálati piacról. Vajon mely táplálék kiegészítõ segít? Mit érdemes kipróbálni és mit nem? Mit oszthatunk meg orvosunkkal? Meddig kezelhetõ egy daganat pszichoszomatikusan? A rák mindig a halál árnyékát veti. Nézzünk szembe vele! 

Minden betegség jelentõsen rontja az ember testi, lelki, komfortját, és beszûkíti a pénzügyi lehetõségeit. Ez fokozottan igaz a krónikus betegségben szenvedõkre. A rákos betegek csoportja a legsúlyosabban érintettek közé tartozik. Ennek a betegségnek sok formája létezik, de mindegyik kezelése azonos alapelveken történik.

Mi a rák?
A rák betegség kialakulása nagyon leegyszerûsítve nem más, mint egyes szervrendszereken belül található sejtek, sejtcsoportok, egyszerre csak "megõrülnek" és önpusztító módon kezdenek viselkedni, kóros módon megszaporodnak, vagy átalakulnak, és tumorokat, daganatokat képeznek egy - vagy rossz esetben több- szerven, vagy szervrendszeren belül.

Beszéljük meg a témát a fórumon: A rák legyõzése

Az akadémikus orvoslás legtöbbször három módszerrel kezdi a gyógyítást:
- Amennyiben lehetséges, és szükséges a daganatot mûtéti úton eltávolítják.
- Úgynevezett kemoterápiát alkalmaznak.
- Sugárterápiát alkalmaznak.

Ezen kívül a páciensek részére még általános tanácsadást is tartanak a napi életre vonatkozóan. Sokan úgy élik meg, hogy csak a testükkel foglalkoznak, és a lelki történéseikkel nem. Ez hatalmas terhet ró a betegekre. A betegek jelentõs része próbál egyéb módon is az egészségén javítani. Ezek a módszerek különbözõek.

Minden egyéni megoldás lehet jó!
Van, aki mindent elolvas a témáról, és felveszi a kapcsolatot "sorstársaival". Ez sokaknak tényleg a gyógyulásban segít, de néhányan egyszerûen csak megtanulnak "úgy viselkedni ahogy a rákosok szoktak" és ezzel inkább ártanak maguknak. Van, aki természetgyógyászhoz fordul, a szerencsés segítõt talál, a kevésbé körültekintõ szipolyozókat. Van, aki vallási rendszerekben, a hit segítségben bízik, közûlük is sokan meggyógyulnak. Teljesen természetes hogy a beteg emberek nagy többsége mindent megpróbál, de nem lehet elhallgatni, hogy sokan kuruzslók, önjelölt mágusok, saját árujukkal kereskedõ álgyógyítók kezébe kerülnek.

A klasszikus természetgyógyászat lehetõségei
Most röviden szeretném bemutatni a klasszikus természetgyógyászat lehetõségeit, amelyek a beteg életkörülményeinek javítására szolgálnak. Ezt a modellt használja rendelõnk is már 15 éve a daganatos megbetegedésben szenvedõk esetén.

A terápia két fõ részbõl áll
- Általános tanácsok a mozgás, a táplálkozás, a táplálék-kiegészítõ szerek fogyasztása területérõl.
- Fizikai, és lelki terápiák, célirányos gyógy masszázsok, kineziológia stb.
Az elsõ lépés mindig a beteg meghallgatása, orvosi dokumentációjának áttekintése, hiszen ezek nélkül senki nem lehet tisztában a pillanatnyi helyzettel. Ezután következik az un: természetgyógyászati állapotfelmérés amely több részbõl áll és plusz információkkal szolgál a beteg állapotáról. A kapott eredmények összegzése után indul a tényleges tanácsadás, és a terápia.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 25486 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x