Alapszínek tavaszra - a natúr
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Alapszínek tavaszra - a natúr

Alapszínek tavaszra - a natúr

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-16

A színek kavalkádja számtalan rezgést hordoz. A piros jóval élénkebb, erősebb hatású jellemünkre, a lágyabb színek finomabban formálnak. Bizonyos színek jellegzetesen leírják az évszakot, mások univerzálisak. Mely színek dobnak fel tavasszal? Most megtudhatod!  

Ha a tavasz alapszíneiről kérdezzük magunkat a természet tökéletes színárnyalatai jutnak eszünkbe. A rügyezés, az ég, a kő, s a homok, valamint a virágok élénk színpompája. Bizonyos esetekben könnyű bánni egy színnel. A bárányfelhők fehérje - sokak szerint egy kicsit unalmas - de mindig tökéletes megoldás, elegáns, ápol és eltakar, tiszta érzést kelt. Másokkal nehezebb dűlőre jutnunk, mint pirossal.

Ha a tavasszal akarunk harmóniába kerülni nem árt a természetben fellelhető színeket magunkra öltenünk. A fák törzsének barnája most még korai, az őszi időt idézi, nyúljunk inkább a rügyező bokrok, vesszők natúr színeihez.

Natúr, drapp, mogyoró, homok, krém.

Melyik a kakukktojás?
Természetesen a homok!
A lágy, finom árnyalat inkább már a nyarat hirdeti a nyár tüzes szikkatagságát, és erotikáját. A mogyoró és drapp,  a natúr zsákanyag színe azonban megfűszerezi a tavaszt.

Szőkék legelébb
A szőke hajúaknak a natúr színek általában jól állnak. Mégis az árnyalatok megválasztásánál nem árt figyelni. A mogyoró általában kiemeli hajszínüket, és hivatalosabb hatást kelt, sötétebb árnyalatai miatt. A natúr lenvászon színe, illetve a kávékrém színe általában csodásan passzol egyéniségéhez, különösen ha barna vagy zöld szemű. A drappal azonban óvatosan kell bánnia, ugyanis fakíthatja a hajszínt, fényét, így nem árt, egy élénkebb arany, bronz, vagy piros gyöngyös ékszerrel feldobnia kollekcióját, hogy növelje az ember természetes szépségéből fakadó kontrasztot.

Míg a mogyoró teljes testen jól mutathat, a drappot jobb, ha nem viselik nagy felületen. Bátran választhatsz magadnak virágos, tarka, mintás öltözéket is. Ügyelj arra, hogy a textília mintája harmonizáljon hajszíneddel és többi ruházatoddal. A fehér-sárga virágkombinációk tökéletesen illenek egyéniségedhez. Az apró szemű minták helyett válaszd inkább a közepes, nagyobb méretű mintákat. A rózsaszín kiegészítőknek halvány árnyalatait is neked ajánljuk.
Világos hajszíned miatt azonban, jobb, ha haloványabb árnyaltú lábbeliket, esetleg barna színű cipőket választani.

Aztán feketék
A fekete hajszín kiválóan jelenik meg a natúr színskála mellett. Ha természetességed szeretnéd hangsúlyozni a legjobb ha lenvászon, zsákszerű anyagokból hordasz ingeket és blúzokat, de kiválóan illenek hozzád a kávékrém darabok is. Míg előbbi a hétköznapi, barátságos arcodat emelheti ki, addig utóbbi az elegánsabb divathoz nyúl. Ha rendkívül sötét a hajszíned érdemes a teljesen natúr öltözetet arany csattal ellátott fekete övvel feldobnod.

Ha mintás kelmét választasz inkább apró szemű formákkal kezdj, a nagyobb méretű minták a sötét, erős hajszínnel, túlságosan dominálhatnak és elnyomhatják a rajtad lévő textíliák lágyabb, natúr árnyalatait. Kiegészítőben viszont ekkor már tartózkodj a túl élénk láncoktól vagy fülbevalóktól Harmonizál hozzád minden rézszínű, és aranyozott, aranyos ragyogású ékszer.

Ha rózsaszínnel dobnád fel natúr kollekciódat inkább a sötétebb mélyebb, bordóba hajlóbb árnyalatait válaszd, a fehéres rózsaszín, a cicababa hatást növelheti személyeden. Lábbeliben a feketétől egészen az élénkebb színekig nyúlhatsz, de ügyelj arra, hogy öltözékeddel harmonizáljon.

 
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3568 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x