IntimTorna férfiak számára
Címlap / Szépség-Egészség / IntimTorna férfiak számára

IntimTorna férfiak számára

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Talán meglepő a gondolat, de az Intim Torna férfiak számára is hasznos lehet. Hallottuk ugyan, hogy a nők kismedencéje sérülékenyebb, mint a férfiaké, de ez nem azt jelenti, hogy a mi alhasunk ne szorulna védelemre... 


Rendezvénynaptár
Talán meglepő a gondolat, de az Intim Torna férfiak számára is hasznos lehet. Hallottuk ugyan, hogy a nők kismedencéje sérülékenyebb, mint a férfiaké, de ez nem azt jelenti, hogy a mi alhasunk ne szorulna védelemre.

A medence kimenetét elzáró izmok - hasonlóképpen a nőkéhez - akaratlagosan működtethető izmokból áll, melyek az évek múlásával vesztenek feszességükből. Ennek következtében funkciójuk csökkenhet.

A szexualitásban és az ürítés szabályozásában részt vevő izmok trenírozására ugyancsak szükség van az altest karbantartása érdekében, de aranyér esetén, illetve végbél vagy prosztata műtétet követően is rendkívül fontos.

Hogy mi a teendőnk? Első lépésként nekünk is el kell sajátítanunk a nők tanuló programját - ehhez természetesen előbb saját testünk nyelvezetére kell lefordítanunk Andrea utasításait és tanácsait. Először tehát mi is megtanuljuk jól szabályozottan működtetni a 8-as alakú izmunkat. (Pénisz húgycső és végbél izomtónusai) Ettől már csak egy kis lépés, hogy a reggeli illetve az esti torna programmal megerősítsük rejtett izmainkat.

Ezen túl persze érdemes az alhasi szervek működőképességének a védelme érdekében odafigyelni a helyes testtartásra; az erőlködésmentes, időben történő ürítésre, sőt a hideg vizes öblítés is átvészelhető, (zuhanyspricc az intim testtájakra) talán még meg is szokható.

Védjük a testünket ily módon is.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 22540 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x