Top 5 elborzasztó karácsonyi ajándék (képekkel)
Címlap / Szépség-Egészség / Top 5 elborzasztó karácsonyi ajándék (képekkel)

Top 5 elborzasztó karácsonyi ajándék (képekkel)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Motorozó Jézus figura, szűz máriás USB, vagy tűpárnának álcázott vudu bábu. Giccses ajándékok, díszek és kellékek nélkül lassan már el sem tudjuk képzelni az ünnepeket. Abszolút nélkülözhető ajándékok tárháza. 

Egy amerikai internetes portál (ShipOfFools.com) egy 12-es kis listát állított össze a teljességgel hasznavehetetlen, erősen giccsbehajló, s vallásos mázzal leöntött karácsonyi ajándékokról. Ezek közül válogattuk ki a legkülönösebb darabokat egy kis közös borzadás gyanánt.

Szűzies tanga
Az elképesztő giccsparádéban helyet kaptak azok a darabok is, ahol a szexualitást igyekeznek kombinálni a vallásos érzülettel. Ez a fajta keresztezés azonban nem mindig jár sikerrel- ahogy ezt a mellékelt- Madonnát a kis Jézussal ábrázoló- tanga is mutatja.
Ki tudja, milyen didaktikai célzattal igyekeznek a vásárlókra tukmálni ezt a bűnre csábító falatnyi ruhadarabot? A zavar mindenesetre teljes lehet, amikor ruháinkból kibontva partnerünk e bizarr tanga-látvánnyal találja magát szembe…

Pajzán játékszerek a karácsonyfa alatt>>

Mária szeme mindent lát
S ha mindez még nem elég: Szűz Mária nem csak hálószobatitkainkat, hanem akár számítógépünket - a benne található fájlokkal együtt- is szemmel tartja, ha komputerünkhöz csatlakoztatjuk egy elektronikai giccs formájában.
Az új Mária USB kis piros fényjelzéssel adja tudtunkra, hogy immár minden dokumentumunk, kép-és hanganyagunk az ő szent kezébe van helyezve. Megnyugtató…

Jézus földön-vízen levegőben?
Mária mellett Jézust is szívesen választják giccses ajándékok ihletőjeként. Valószínűleg a motorimádóknak szánták például ezt száguldó Jézus-figurát, aki talán épp Isten szavát igyekszik minél hamarabb elterjeszteni a világon. S ha azt hinnénk, a Jézus személye köré font giccsparádét már nem fokozhatjuk tovább, akkor tévedünk.
A sort ugyanis folytathatnánk a szörfdeszkás, focizó vagy rodeózó Megváltó figurákkal.

Szadisták előnyben?
Van itt azonban egy igazán sokkoló meglepetés: ez a Szent Sebestyént ábrázoló tűpárna például magasan viszi a pálmát az ízléstelen karácsonyi meglepetések listáján. A 3. században élt szent figuráján vudu bábukat megszégyenítő kínzásokat hajthat végre a tűkkel felszerelt ajándékozott-mintegy felelevenítve Sebestyén történetét.
Sebestyént keresztény hite miatt a császár parancsára egy karóhoz kötözték, majd nyilakkal átlőtték a testét…

Szent pirítós
Hallottunk húspogácsán hagyott isteni üzenetről, egy-egy próféta padlizsánba vagy paradicsomba vésett szent szavairól. A többségnek azonban nem jutott ez idáig osztályrészül hasonló konyhai kinyilatkoztatás.

A szent pirítóst készítő konyhai alkalmatosság tervezői ezt az űrt igyekeztek kitölteni a karácsonyi szezonra piacra dobott hiánypótló műremekkel. Nem kell immáron aggodalmaskodnunk: az ünnepi reggelen áhítattal majszolhatjuk el a szentek képeivel díszített harapnivalókat.



-kv-

Most mi is megajándékozunk egy különleges karácsonyi meglepetéssel, aminek garantáltan hasznát tudod venni!  Az első száz Harmonet olvasó 50%-os kedvezményt kap bármilyen első kezelésre a Természetes Gyógymódok oktatóközpont és rendelőben. Siess, nehogy lemaradj, különleges akciónk Karácsonyig tart!

A rendelőről itt olvashatsz részletesebben>>
Ha szívesen élnél a lehetőséggel, jelentkezz az alábbi címen >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4672 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x