Műköröm ékszerekkel a beteg gyerekekért
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Műköröm ékszerekkel a beteg gyerekekért

Műköröm ékszerekkel a beteg gyerekekért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-21

Elsőre talán meglepőnek hangzik, de ma már arra is van lehetőség, hogy a fülbevalót, nyakláncot, karkötőt az éppen viselt műkörmünkhöz igazítsuk. A műköröm-ékszer készítés profi művelői jótékonysági vásárt és bemutatót szerveznek beteg gyermekek támogatására.  

Visszatekintve a műkörmös technikák tekintetében még nem is olyan régi időkre, amikor a műkörmösnek csak egy lapocskát kellett egy vendég körmére ragasztania, és pár lakkos mintát ismernie, azóta rengeteg új technika és irányzat jelent meg ebben a szakmában is.
 
A manikűr, pedikűr és műkörömépítés területén is egyre több a kihívás, aminek a szakmabeli lányok joggal akarnak megfelelni. Különleges újdonságot jelent e téren a műkörömhöz illő ékszerek készítése a vendégek számára. 
 
 
Elsőre talán meglepőnek hangzik, de ma már arra is van lehetőség, hogy a fülbevalót, nyakláncot, karkötőt az éppen viselt műkörmünkhöz igazítsuk.
A műköröm-ékszer készülhet porcelánból, de akár zseléből is, kis kövekkel, porcelán virágokkal, beépített csillámporral, akrillal díszítve.
Akárcsak a műkörömdivat esetében, a hozzá tartozó ékszereknél is a formák és díszítési elemek végtelen sora áll rendelkezésünkre.
 
 
Az ékszerkészítő műkörmösök most egy különleges eseményt szerveznek: jótékonysági ékszervásárt két Ewing-szarkómás kisfiú gyógykezelésének támogatására. A bevétel egyenesen a két kisgyerek szüleinek megy, hogy ezzel is megkönnyítsék a beteg kisfiúk életét.
 
Kalányos István Ákost az édesapja egyedül neveli. Egyébként is igen nehéz anyagi körülmények között éltek, a betegség pedig ellehetetlenítette megélhetésüket. Jelenleg műtétre és őssejt transzplantációra vár.
 
Ajmai Zalán 1 éves debreceni kisfiú. Betegsége 2010. augusztusban derült ki. Azóta a debreceni klinika kezeli. Jelenleg a kemoterápiás kezeléseket kapja, majd az őssejt transzplantáció következik. Zalán egy 5 gyermekes család legkissebb gyermeke. Az édesanya a család fenntartó, aki fia betegsége óta nem tud dolgozni, hiszen állandóan a gyermekkel van!
 
 
2010.december 11-én délelőtt 10 órától műköröm-ékszer vásárt és bemutatót szervez Váradi Szabina (Twixi) (oktató, olimpiai díszítő bajnok) és Czipauer Barbi (oktató, a különleges hosszak és díszítések híve).
Erre az alkalomra várják minél több műkörmös ékszerének felajánlását, és vásárlók jelentkezését is. Az ékszervásárlásokon kívül, adományokat a helyszínen is át lehet adni a Gergely Alexandra Emlékdíj Alapítvány képviselőjének, illetve az 52700086-20054155-01200018-as bankszámla számra is lehet utalni. (A közleményben kérjük feltüntetni a két kisfiú nevét, vagy a műköröm-ékszer szót.
 
Helyszín és időpont:
Crystal Nails József körút 44.
2010. december 11-én délelőtt 10 órától
További információ: http://segits.dyndns.info/
 
 
  
 
[ 8434 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x