6 titkos randi tipp - pasizásról csajoknak
Címlap / Te+Én+Szex / 6 titkos randi tipp - pasizásról csajoknak

6 titkos randi tipp - pasizásról csajoknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Társkeresőben vagy? Adunk néhány extra randi tippet, hogy csábítsd el már az első találkán álmaid pasiját! 

1. A kézmunka fontosságai (nem az, amire gondolsz)
A kezed rengeteg dolgot elárul , anélkül, hogy bármi direkt dolgot tennél. Ha karjaidat nem zárod össze, az azt üzeni a másiknak, hogy nyitott vagy az újdonságokra.
Ha játszadozol a pohár szélével, csavargatod a hajad, finoman simogatod a blúzod gallérját, az rendkívüli érzékiséget sugall. Vegyél apró tárgyakat a kezedbe, játszadozz velük, forgasd ujjaid között! Meglásd, a hatás nem marad el!
Bátran flörtölj - ha érdekel a partnered, akkor mutasd ki! A szemkontaktus, a partner nevének említése gyakran beválik. Játssz a tekinteteddel, kacérkodj, persze csak finoman!
Extra tipp: Véletlenül érintsd meg, például, amikor egy közös vacsorán a sóért nyúlsz. Az ilyen  „véletlen” érintések elementáris erejűek lehetnek. Csak figyeld a reakcióit!
Ha még nincs kivel kipróbálnod a kézimunkát, kattints ide >>

2. TITOK!
A férfiak többsége szereti a titokzatos nőket, akik kihívást jelentenek. Légy tehát titokzatos, és ne add ki magad az első randin. Nem kell elárulnod rögvest melltartó kosarad méretét, és arról se számolj be, hogy hány pasi fordult meg eddig az ágyadban.

Itt is érdekes titkokat tudhatsz meg >>



Öltözeteddel is elbűvölheted: ehhez pedig nem kell feltétlenül új ruhákba burkolóznod. Sokszor jobb egy sejtelmesen felöltözött nő látni és elképzelni, mi van a ruha alatta, mint teljesen levetni minden gátlást (és ruhát).  Ne most dobd be vadi új tangabugyidat és köldökig dekoltált ruhádat. Sok pasi megriad a nyílt kihívástól!
Extra tipp: Elég egy-két felsőgombot nyitva hagyni!

3. Fejleszd ki szexepiled!
A szexepil a szexualitás egyik megnyilvánulása, igazából nincs rá magyarázat, viszont nagy hatással lehet kiválasztottadra, sőt kifejleszthető! Hogyan tehetsz rá szert? Íme néhány tipp:
Légy magabiztos és természetes! Nincs is annál cikibb, amikor mesterkélt pózok mögé bújsz!

A férfiak kedvelik a humort, csillantsd meg ezt az oldaladat is!
Extra tipp: Mosolyogj sokat- vesd be a titokzatos Mona Lisa mosolyt a szájszegletből! (A cikk nem ért véget. Lapozz tovább!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 24913 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x