Szex és fogyókúra - Együtt?
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Szex és fogyókúra - Együtt?

Szex és fogyókúra - Együtt?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-05

Mi az összefüggés e két, életünket igen nagy mértékben meghatározó fogalom között? Sajnos, vagy sem, de több, mint gondolnád! A fogyókúra és nemi életünk egymásra hatásai. Hogyan alakíthatod mindkét területet tökéletesen egymás segítségével? 


Rendezvénynaptár

Tisztuljunk meg Szívem!
A fogyókúra általában nem csak egy durva diéta, hanem tisztulás is kíséri. Amikor puszta önmegtartóztatással, koplalással akarunk fogyni, az minden esetben kihat a nemi életünkre. Ekkor általában, főként diéta törésnél hangulatunk is változik, a melankolikus hangulattól pedig szinte nem is számíthatunk jókedvre, vagy épp szexuális vágyra.

Ezzel szemben, ha nem drasztikus fogyókúrát választunk, hanem  valamilyen méregtelenítési eljárást mindenképpen tisztulunk, ami gyorsabb lefáradással, de nagyobb jókedvvel párosul. A nő lelke általában ragyog, s ha egy alakuló fogyókúrától egy kicsit is szebbnek érzi magát, az mindenképen jót tesz a szexuális fantáziálgatásoknak, úgy egyáltalán a szenvedélynek.

HarmoNet tipp: Szex és forróság >>

A belülről izzó tűz
A szenvedély kioltására az egyik legtökéletesebb mód a sok víz fogyasztása. Ezt természetesen a napi 2-3 liter folyadék fölötti mennyiségre kell értenünk. A szenvedély egy tüzes, olykor levegős energia, amit a sok élelmiszer (ebből bélsár), illetve a túl sok víz megmételyez. Hogyan ellensúlyozhatod fogyókúrás időszakban? Termésetesen olyan égéstermékekkel, amik nem mérgeznek meg téged, de mégis energiát és erőt adnak. Ilyenek a gyümölcsök, illetve a könnyű, enyhén fűszeres gabonaételek. Mind a fűszer, mind a gyümölcsökben évő cukor fellobantja Agni egészséges, természetes tüzét, vagyis a belső forróságot.

Ha átmanetileg a fogyókúra alatt rosszabbul érzed magad, és mert nem látod az erős eredményt is érdemes feldobnod magad. Felpróbálni egy-egy csinos ruhát, megnézni magad a tükörben és programozni a fogyást elmédben! Ennek két hatása van, egyrészt mentális ráhatással hetente akár 1-2 kg leadható, gond nélkül (több sajnos nem) illetve egy pozitív kisugárzást is kölcsönöz ez, amely ellenálhatatlan vonzalmat hoz életedbe. Az önbizalom pedig elengedhetetlen.

Mi volt a gésák titka?
Természetsen az önbizalom. A gésák ismerték saját helyzetüket, szépségüket. Ismerték saját arányosságaikat és büszkén vállaták hibáikat, ezeken pedig minden alkalommal változtattak is. Ha tudod mire figyelj, akkor mérhetetlen tudás birtokában vagy. Ha vállalod és szereted magad, akkor az látszik rajtad. Az, ha vonzódsz a saját testedhez, érzed annak ragyogását, attól te magad is szebbé válsz!

HarmoNet tipp:A szerelem fogyaszt >>

Mit kell tudnod a szex fogyókúrára való ráhatásáról?
Sajnos a szex lefárasztja az energiarendszert, ezért az igazán szuper megtisztuláshoz és gyors fogyáshoz hosszútávon jobb a sok alvás és a párod távolabb tartása. Rövidtávon azonban gyorsítja az anyagcserét, ezért egy hosszú hétvége, méregtelenítéssel és szenvedéllyel egyaránt megfér az étlapon, de valódi tisztuláshoz jobb, ha kicsit magadba fordulsz, s elvonulsz a világtól. Az eredmény persze kárpótol, az önbizalom és a szépen karbantartott test létrehozza önmagad szeretetét, amely évtizedekre lehengerlővé tesz!

Lorah 
 
[ 4935 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x