HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Programajánló HarmoNet

Eddig 279,868,467 mutattuk meg az eseményeket, és 173,228 ember érdeklődött irántuk.  Tölts fel te is hirdetést! » 
 
vasárnap
17
Aum Jógaközpont Stáhly u. 13 Budapest
Legyen olyan hivatásod, amivel segítesz másokon! Küldetésünk védikus tudással rendelkező szakemberek képzése, akik képesek tanácsadói tevékenységükkel segíteni önmagukon és másokon. Védikus módszertan alapján, holisztikus személettel felismerik a hozzájuk fordulók problémáinak eredeti okait és gyakorlati technikák segítségével hozzásegítik őket azok megoldásaihoz. Több mint egy tanfolyam, részletekért keresd a honlapunkat!

Keresztben jégeső
Cseh Tamás emlékére – ugyanakkor ez a műsor sokkal több, mint egy Cseh Tamás emlékest. Élő legendák élő dalai, szövegei a színpadon. A műsor előadásról előadásra változik, így a közönség minden alkalommal új élményt kap.

Testből testbe ráadáskoncert
Testből testbe, avagy estből estbe... A Müller Péter Sziámi nevével fémjelzett baráti társaság február 16-i koncertjére villámgyorsan elfogytak a jegyek, ami nem is csoda, tekintve, hogy a zenekar ezen az estén a Sziámi pályafutásnak legsikeresebb lemezének dalait is előadja. Közkívánatra ezért a zenekar február 17-én, vasárnap még egy Testből testbe koncertet ad az A38-on, amelyre vendégként elhívta az egykori Sziámi zenekar zenészeit, a zalai hősöket: Markó Tamás zeneszerző-basszusgitárost, Kardos Bozi Endrét (szaxofon, fuvola), és Polgár Pétert (gitár). Az est sztárvendége Ónodi Eszter színművésznő. Müller Péter Sziámi és zenekara ezen az estén a Testből testbe album dalai mellett a legjobb Sziámi dalokkal és a legújabb AndFriends szerzeményekkel is kedveskedik közönségének.
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x