HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-24

Lekváros papucs borongós szombatra

Borongós, hűvös nyári szombat délelőttre találták ki ezt az életet megédesítő, finom, gyors sütikét, amit nagyon kímélő változatban is el lehet készíteni.


Miért kövér a gyermekem?

Azok a gyermekek, akiknek túlsúlyos szülei, testvérei vannak, minden valószínűséggel maguk is túlsúlyossá válnak. Bár a genetikai eredetű súlyprobléma legtöbbször öröklődik, megfelelő életvitel és étkezési szokások mellett ez a probléma szinten tartható és kezelhető.


Gyümölcsrizs nyersen rizs nélkül

A nyers élő ételek körébe nem illeszkedik sehogyan sem a főtt rizs, ezért nyers változatában a rizs alternatíváját használjuk Lénárt Gitta nyersétel szakértő tanácsai nyomán!


Tökéletesen könnyű rizsfelfújt, rizskoch

Ki ne ismerné a rizsfelfújtat, avagy a rizskokochot? Szerintem a madártejhez hasonlóan nincs olyan felnőtt vagy gyermek, aki ne szeretné.


Zabos kókuszgolyó

Könnyű, gyors és egészséges nasi. Ezt a verziót nyugodtan adhatod Te is a gyermekednek, sőt még az elkészítésében is boldogan segítenek a kicsik! Én túróval is készítettem néha, mákba forgatva.


Tökfőzelék fasírttal - főzés/sütés nélkül

Lénárt Gitta - nyersétel szakértő - finomságaiból válogattunk egy ebédre/vacsira valót, egy olyan egytál ételt, amelyet azok is nyugodtan megkóstolhatnak, akik a salátán kívül semmiféle nyersételt nem fogyasztanak. De ha ezen túl lesznek, már másként fogják gondolni!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x