Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
Fallikus szimbólumok és szerelmi mágia - otthon

A teremtő erő nem csak férfiakban, az egész világban jelen van. Az alkotó energia fallikus szimbólumokban nyilvánult meg, így tisztelték, így jelenítették meg. Ami egyeseknek talán tabu, másoknak természetes, vagy éppen a szerelmi életet adja vissza. A fallikus szimbólumokról őszintén.


Így flörtölj a munkahelyen - Flörthoroszkóp!

A munkahelyi flört nem bűn, főleg, ha tudod, mit akarsz. Csillagjegyed szerint választhatsz megfelelő játszótársat magadnak ehhez a játékhoz. Horoszkóp szerint dönteni pedig sokszor igen egyszerű!


Kétségből egység

Nagyon beszédes a magyar nyelv... Kettő összeolvad és egy lesz belőle... és a kétségeink összeolvadása, feloldása egységhez vezet... Hányszor olvastad vagy hallottad a jótanácsot, hogy türelem, meg bizalom, meg szeretet és hányszor érezted azt, hogy már nem tudsz tovább várni, már felemészt a tudás szomja, a biztosíték iránti vágy, hogy egy kevés megnyugvás legyen az életedben. Hogy legalább egy pillanatra érezd magad újra biztonságban, érzelmileg, szellemileg, fizikailag egyaránt. Ki ne vágyna azokra az áldott pillanatokra, amit az anyaméhben tapasztalt meg, amikor épp nyugalmi állapotban ringott az édes magzatvíz ölelésében...


Ne szenvedj - változtass!

Nem gyakori manapság a mosolygós ember. Figyelem a metrón utazókat. Egyikük a telefonjába mélyed, a másik csak kifejezéstelen arccal néz maga elé. Talán nem is kifejezéstelen, inkább a világ fájdalmát önmagán hordózó tekintetével. Találkozom ezekkel az emberekkel az internet világában is. Elmesélik, mit szeretnének az élettől, de valószínűleg sosem fogják elérni. Úgy érzik, meg van kötve a kezük, vagy a családi, vagy az anyagi helyzetük miatt. Ördögi kör ez.


Szüreti borhoroszkóp

Érik a szőlő, itt a szüret, és persze a szüreti bálok, fesztiválok, baráti borozgatások ideje. Olvasd el a borhoroszkópunkat, hogy megtudd, melyik jegynek melyik a kedvenc bora és kivel érdemes menned borkóstolóra, hogy jól szórakozz!


Te hol voltál aznap, amikor megváltozott a világ?

911 A szám, amit minden amerikai filmből ismerünk. A segélyhívó száma, amit már az ovisok tudnak. Ez a szám egy gyászos eseménnyel is egybe fonódott, mely azóta az egész világot megváltoztatta. 2001 szeptember 11-én ledőltek a tornyok, és kezdetét vette a terrorizmus elleni hajsza a világban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x