Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
Rezgések óceánja, megérzések tengere

Az intuíció egy varázslatos műszer, ami mindig segít neked, hogy hallgatva rá, új ötleteid legyenek, új megoldásaid egy helyzetre. A kérdés csak az, hogy rá vagy-e hangolva az üzenetekre. Tudod, hogy minden döntéseddel sorsot teremtesz magadnak?


Az élet a komfortzónán kívül kezdődik

Mi is az a komfortzóna? Miért kellene kilépni belőle? Mi tart minket a megszokott, biztonságosnak hitt komfort területen belül? Miért olyan nehéz kilépni a biztonságos zónából? A megszokott berögződések sokszor olyan erősen tartanak minket fogva, hogy képtelenek vagyunk egy apró újdonságot is izgalmas lelkesedéssel fogadni, és lépni egyet kifelé.


Nem is gondolnád! Ezt kérdezik legtöbben a feng shui tanácsadótól

Mit kérdeznek a legtöbben a feng shui tanácsadótól? Erre talán van tipped! De azt, hogy mi az, amit sosem kérdeznek, azt lehet, hogy sokkal nehezebb kitalálni. Halász Alexandra, a Youtube videói kapcsán közismert feng shui szakértő elárulja a választ mindkét kérdésre!
Neked mi okoz örömöt?

A legtöbben úgy gondoljuk, a jó dolgok az életben maguktól történnek, azok átéléséért magunk keveset tehetünk. Pedig a számos örömforrás közül, mely lehetőségként folyamatosan körbevesz bennünket, a mi felelősségünk felismerni, és formálni azokat, melyek pozitív érzésekkel töltenek el. Írd meg a saját örömforráslistádat!


A parapszichológiáról röviden

Az emberi elme megismerése ősidők óta motiváló erővel bír. A régi korok embere más és más eszközökkel próbálta vizsgálni azt a csodát, amit ma elmének nevezünk. Az igény, hogy megmagyarázzuk a viselkedésünk, lelki betegségeink okait, a pszichológia kezdetével tudományos szintre emelkedett.


Nagy iskolakezdő horoszkóp

Újra elkezdődött az iskola, ami állatövi jegytől függetlenül a felhőtlen nyári időszak végét jelenti. Hogyan motiváld, mit tehetsz, hogy a legjobbat hozza ki magából az iskolapadban? Asztrológiai tanácsok szülőknek és gyerekeknek.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x