Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria
Gyere, fény! Most van a tavaszi nap-éj egyenlőség

A fény tavaszi ünnepe, a nap-éj egyenlőség egy csillagászati esemény. A földi egyenlítő síkja áthalad a Nap középpontján, ez évente kétszer fordul elő. Az idei tavaszi most van, egész pontosan 2023. március 20-án, magyar idő szerint 21:25-kor.


Flörthoroszkóp - Csábítás a Mars erejével

Hogyan? Megmondja az asztrológia! A 12 csillagjegy szülöttének konkrét tanácsokkal. A csillagjegyek kronológiájából következik a teremtés, a születés története, ami tavasszal indul útjára, Mars villámai és féktelen férfiereje által, hogy szerelembe kergesse a világot. Hagyod magad? Használd a Mars erejét!


Rezgések és szimbólumok - a világ megfigyelése

Kora reggel van, az elme ilyenkor még nem rakta össze a világot, még nem gyúrta valósággá a szokott formában. Ez az idő a legalkalmasabb arra, hogy megfigyeljük a bennünk és a körülöttünk lüktető világot. Mert a világ folyamatosan rezeg, nem csak bennünk, de kívül is.


Prekognicíós tapasztalatok, elképzelhető magyarázatok

Hogyan lehetséges látni a jövőt? Mi a magyarázata annak, ha előre tudunk bizonyos dolgokat, eseményeket, történéseket, még azok bekövetkezte előtt? Csalami Gergely parapszichológus írása.


Csábító ékszerek és sminkminták csillagjegyed szerint

A horoszkópok gyakran ejtenek szót a csillagjegyünk szerinti színekről, esetleg öltözködési stílusról, de a színek forgatagában elfeledjük a minták hatalmát. Mi vonzóbb, egy kék vagy egy piros kör szimbólum, és melyik taszítóbb, egy sárga vagy egy zöld háromszög?


Rezgések óceánja, megérzések tengere

Az intuíció egy varázslatos műszer, ami mindig segít neked, hogy hallgatva rá, új ötleteid legyenek, új megoldásaid egy helyzetre. A kérdés csak az, hogy rá vagy-e hangolva az üzenetekre. Tudod, hogy minden döntéseddel sorsot teremtesz magadnak?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x