Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Pénzügyi karakterek az enneagram szerint - Te melyik vagy?

A több ezer éves önismereti és spirituális iskola, az enneagram - mint minden valamirevaló módszer - erre is alkalmas. Pénzügyi önismeret egy hibátlan technika segítségével. Lássuk hát a jellegzetes hitrendszereket, csapdákat, működésmódokat.


Mosoly és fogjóslás

Az ajkak mögött titkok húzódnak meg! E titkok feltárásáról a régi jósok gondoskodtak, ők a fogak színéből, elrendezéséből, a mosolyok nyitottságából jósoltak. Először a mosolyok milyenségéből állapították meg, hogy ki milyen. Hiába az ízes beszéd, a jó modor vagy netán a pókerarc, a száj mozgása mindent elárul!


Élni jöttünk - nem küzdeni

Küzdünk a betegség ellen, küzdünk a békéért, csak, hogy küzdhessünk valamiért… Nem hiszem, hogy azért születtünk a Földre, hogy folyamatosan kivont karddal, csatasorba kelljen állnunk. Nem hiszek abban, hogy mindig találnunk kell valamit, ami ellen, vagy amiért harcoljunk.


Reinkarnációs utazás előző életekbe

A materialista gondolkodású emberek talán meghökkennek ezen a címen: reinkarnációs utazás. Fölteszik magukban a kérdést, van-e valami, ami megmarad belőlünk a halálunk után? A hívő emberek erre azt válaszolják: igen, a szellem, amely öröktől fogva teremtetett.


Parapszichológia vagy pszichológiai para?

A tudományos-technikai fejlődésnek köszönhetően ma már a "normális" jelenségek körébe tartozik a telekommunikáció vagy az űrrepülés. Még ma is vannak azonban olyan titokzatos rejtélyek, amelyeket babonaságnak tartunk, pusztán azért, mert nem ismerjük a működésüket. ESP és parapszichológia - hogyan működnek?


Három tuti Valentin-napi szerelmi varázslat

Az ismert mágus, parapszichológus, Lénárt Évi most három olyan varázslatot mutat, amely a szerelem bevonzásában segíthet nekünk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x