Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Ezotéria
 Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll

Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás?


Ezeket a szabályokat érdemes betartanod, ha a nyaralásod alatt templomokba látogatsz

Hogyan illik viselkedni? Mi számít sértésnek és mi az elvárás? Nagyon sok hibát véthetünk, ha egy nyaraláson meglátogatunk egy templomot. Legyünk felkészültek, ismerjük az elvárásokat, hogy tisztelettudók maradhassunk.


A szivárvány színeinek spirituális üzenete - szimbólummagyarázó

Boribon hét lufija óta fejből tudom, hogy a szivárvány színei a vörös, narancssárga, sárga, zöld, türkiz, ibolyakék, lila. A mese végén a szivárvány jelent meg az égen és Boribon boldog volt. Aki egy kicsit tudatos és jártas az ezotériában látja, hogy a szivárvány színei a csakrák színeivel megegyezők.


A pozitív gondolkodók szektája - távozz tőlem sátánsárkány!

Amikor a pozitív gondolkodás visszaüt és félelemmé válik. Kockázatok és mellékhatások tekintetében: figyelem, az alábbi cikk negatív gondolatok, reakciók és érzelmek keltésére alkalmas! Halász Alexandra cikke


Mit tehet a Bika a Szűzzel? Párkapcsolati kalkulátor csillagjegyekre

Mennyire illetek össze a horoszkópotok szerint? Számítsd ki! A HarmoNet asztrológiai szerelmi kalkulátorán!


10 jel, hogy ő a te ikerlángod

Az ikerláng azt jelenti, hogy van egy tükörlelked, ami pontosan olyan, mint a tiéd. Ha újra egyesültök, mennyei boldogság vár rátok. Tehát a lelked másik fele, akitől a születési pillanatodtól elszakított a földi élet, azaz a lelketek külön vált, de valójába egy lelket alkottok.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x