HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-08-15
Ezotéria

Ha ezeket a számokat látod, akkor az Univerzum üzen neked

Ha ezeket a számokat látod magad előtt folyamatosan, akkor vedd észre a mögöttük rejlő égi üzenetet is és hallgass rájuk!


Szívvel-lélekkel

Mivel a traumatérkép szerint életünk során folyamatosan megéljük felmenőink ránk jellemző sorsát és saját szerzett "dolgainkat", amelynek információtartománya mind teljes erővel beég a sejtjeinkbe, kénytelenek vagyunk ezeket az emlékeket kibontani és működtetni, mert életünk bármely szakaszában aktiválódhatnak, elég egy megfelelő látvány, vagy akár hangulat ami beindítja nálunk...


Miért félünk a változástól?

Minden mozgásban van. Minden változik. Mégsem tudjuk mindig örömmel fogadni a változást. Vajon miért? Mert a változás azzal jár, hogy eltűnhetnek emberek, helyzetek változhatnak, melyek már nem szolgálják a fejlődésedet. Sokszor kényelmesebb a megszokott rossz, mint az ismeretlen új. Miért hiszed el, hogy elég Neked a kényelmetlen rossz, mint az ismeretlen új?


A Hold hatása a testünkre, lelkünkre, életünkre

A hold jelképezi életünkben a változást, a befogadást, a lágyságot, a nőiességet. Igen nagy hatással van a tengerekre és a szárazföldekre is. Képes akár 10 méterrel is megemelni a tengerek szintjét, és még a földet is fel tudja gyűrni,ha nem is oly nagy mértékben, mint a vizeket.


AUGUSZTUS - MAJOM HÓNAP - kínai horoszkóp előrejelzés

Meglehetősen érdekes napoknak nézünk elébe a YANG FÉM MAJOM hónapjában, nehéz belőle általános előrejelzést írni, mert annyi benne az üzenet, hogy ahány ember, annyiféle hatást eredményez. A hónap indulásának horoszkópjában erőteljesen a föld és a fém elem jelenik meg. Olyan szempontból kellemes lehet a megjelenő fém hatása, hogy gyengíti a masszív 2018-as Kutya év földes energiáját, így akinek problémákat hozott ez az év, az most egy kicsit fellélegezhet. A hangsúly azonban a kicsin van!


Gondolatok a pihenés fontosságáról

A természet közeli törzseknél, ha valaki felkeresi bármilyen problémával a törzsi gyógyítót, ő 3 kérdést tesz fel elsőként: mikor énekeltél utoljára? Mikor táncoltál utoljára? Mikor csendesedtél el utoljára? Évekkel ezelőtt olvastam ezt valahol, de akkor elhatároztam, hogy erre figyelni fogok.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x