Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
A pénz minden rossz forrása?

Az egyik leggyakoribb probléma, amivel segítőhöz fordulunk: a pénz hiánya. Vagy soha nincs elég, vagy van, de nem tudjuk megtartani, ezért gyorsan kifolyik a kezünk közül. Rengeteg embernek okoz folyamatos stresszt a pénztelenség. Mit tehetünk azért, hogy anyagi bőségben éljünk?


Élsz vagy félsz?

Hogyan lehet megváltoztatni az életedet? Milyen az, amikor egymagad veszed kezedbe az irányítást, és valami gyökeresen másba kezdesz? Kell-e szerencse a sikerhez? Havasi Patrícia története.


Lelki és mentális okok a betegségek mögött

Betegségeink gyakran azért alakulnak ki, hogy a tünetek révén ráirányítsák a figyelmünket egy-egy téves érzelemre vagy gondolatra, ismétlődő mintára, amelyet szükséges lenne elengednünk, megváltoztatnunk.


Milyen veszélyeket rejt az öntudatosság?

Nőként manapság egyedül is meg kell tudnunk állni a lábunkon. Azonban az öntudatosság, amelyet a hétköznapokban és a munka világában képviselünk, nem azt jelenti, hogy nincs szükségünk a megfelelő férfi gyámolítására.


Idejét múlt-e a nőnap?

Március 8. a nemzetközi nőnap, amelynek eredete a dolgozó nők jogaihoz fűződik. A nőnap eleinte a dolgozó nők szolidaritásának ünnepe volt, amelyen elsősorban a választójogért, a munkához való jogért, az egyenlő munkáért egyenlő bérért léptek harcba.


Elhibáztam az életemet - döntéseink következményei

Életünk folyamán sokszor kerülünk döntéskényszerbe. Azonban döntéseinknek nem mindig az lesz a következményük, amire számítunk. Vannak, akik sorozatosan rossz megoldásokat választanak, aztán egy bizonyos kor után, számot vetve életük eseményeivel, azt mondják: "Elhibáztam az életemet!"Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x