Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
Mire jó az adventi időszak?

Az advent a várakozásról szól. A csodára való várakozásról gyermekként. Az ajándékozásra való várakozásról felnőttként.


Csodák mindennap történnek

Minden alkalommal, amikor meghaladod a saját korlátaidat, amikor túllépsz a félelmeiden, meghaladod a gyarló tulajdonságaidat, az maga a csoda. Vedd észre!


Hogyan csökkentsük a stresszt?

Mindenkinek ismerős az érzés, mikor a hullámok összecsapnak a fejünk felett. Minden egyszerre történik, úgy tűnik kevés a nap 24 órája - ez a stressz. Mit lehet vele kezdeni?


Hogyan igazítsuk az asszertív kommunikációt a személyiségtípusokhoz?

A különböző személyiségtípusok esetében más-más szóhasználat, beszédstílus, gesztusrendszer működik. Ezért fontos, hogy kommunikációnkat mindig az adott személyhez és szituációhoz igazítsuk. De hogyan tegyük meg mindezt?


5 jele annak, hogy te is kaptál egy lelki ajándékot

Vannak jelek, amelyek alapján könnyen felismerheted, hogy kaptál-e lelki ajándékot. Bizonyos álmok, empátia és erő - melyik érvényes rád?


Ha én ezt korábban is tudtam volna! 15 dolog, amire 40 felett jövünk rá

Negyven feletti nőként nálad van minden adu: sok-sok tapasztalatod az élet minden területéről, voltál már fenn és lenn, ismered a tested, és egész biztosan van olyan téma, amiben szakértő vagy, ami miatt hozzád fordulnak tanácsért az ismerőseid. De mi a helyzet a lelki oldallal?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x