Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
Relaxálj! - Hangzatos, de hogyan csináld? A lélek teleltetése

Amiképpen az ősz a megnyugvás, a természet magába szállásának évszaka, ugyanúgy hangoljuk át ilyenkor a lelkünket egy csendesebb, visszafogottabb, az otthonunk falai közé terelő évszakra - a télre.


Kötelező véleményezni?

Vajon miért hisszük, hogy mindenről kell lennie véleményünknek? Ki vagy mi kötelez arra, hogy állást foglaljunk, mellette vagy ellene? Mi van akkor, ha MÁR nincs véleményünk?


Házasemberrel járok - vállalom!

Erkölcs? Ugyan! Vagy mégis? Mi vonzza a párkapcsolatban élő embereket egy másikhoz? Szerelem? Van védekezés? Hogyan kerülnek egymással kapcsolatba az energiák két ember között, és mi ennek a jelentősége?


Büdös-e az öndicséret?

Az önéletrajzokban, a lapokban és a tévében, a weben és a rádióban mindenütt magukat sztárolják az emberek, mások pedig szerénykednek, ha kell ha nem. Hol van az arany középút? Hogy kell magunkról jót mondani?


Kell nekünk a nőiesség? Lehúzás, vagy segítség egy ilyen kurzus?

Tele van a net nőket nőiessé tevő kurzusokkal. Ezek teljesen változatos palettát kínálnak, amikor az ember lánya átrendeződhet valamiből valamivé. Hogy az akarsz-e lenni, aki akkor voltál, mikor az akartál lenni aki most vagy, csak utólag fog kiderülni, meg az is, hogy kell-e visszaút, vagy csak a hernyóból let báb és a bábból lesz lepke, vagy épp a hernyót akarták katicabogárrá nevelni.


A fájdalomtest - miért okozunk fájdalmat egymásnak?

Azt gondoljuk, amikor egy gyermek megszületik, tiszta lappal indul az életbe. Pedig korántsem. A gyermek sejtszinten, tudatalatt a fogantatás pillanatától kezdve őrzi az emlékeket, az anyaméhben őt ért hatások mintáját. Az anya, az apa hangulati mintáit, félelmeit, fájdalmait. Mikor megszületik, már egy kész kis "fájdalomcsomagot" hoz magával.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x