Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché

Rendezvénynaptár
Érintés - Biegelbauer Pál utolsó írása

A Fényadás atyjának, a múlt évezred utolsó éveinek egyik legerőteljesebb és legkarizmatikusabb spirituális tanítójának utolsó írása, melyet elsőként a Harmoneten tett közzé az Interneten, még 2000-ben. Szavai ezekben a napokba olyan súlyúak, hogy érdemes többször elolvasni.


A legszebb ajándék: lélekjelenlét

December 18-án gyújtjuk meg a negyedik gyertyát a koszorún. Közel a karácsony, már csak egy hetet kell várnunk. Vajon tudjuk-e, hogy a párunk hogyan gondol a karácsonyra? Tudjuk-e, hogy mit jelent neki ez a gyönyörű ünnep? S vajon mit érez az újév közeledtével? A téli napforduló mit jelent neki? Hát nekünk?


Telefon etikett - mobil illemtan mindenkinek

A telefon minden munkahelyen megtalálható. Jellemzője, hogy időnként csörög, sípol, jelez és ilyenkor beszélni kell bele. "De mit mondjak és hogyan mondjam?" Ennek is van illemtana, és ez az, amit az iksolában nem tanítanak meg. Azonban most megtudhatod, jól tudod-e?


Hogyan kezeld a kiégést?

Burnout-szindróma, avagy kiégés: volt már szerencséd hozzá? Nem? Szerencsés vagy! Nem is tudod, hogy mennyire! Ha viszont igen, olvass tovább a megoldási lehetőségekért!


Megtorló menedzser vagy megértő vezető?

Vannak helyek, ahol az emberek szeretnek dolgozni. Akkor is lojálisak a céghez, ha egy hónapot késik a fizetés, vagy éppen sokat kell túlórázni, hétvégén dolgozni. Hiába hívják őket máshová, nem mennek el, néha még több pénzért sem. Máshol meg csak azért dolgoznak az emberek, mert jó a fizetés.


A házassági hirdetések ősei

Okos férfi ismeretségét keresem, buta vagyok, elismerem. - Ez volt a magyar lapokban valaha megjelent társkereső hirdetések MÁSODIK legsikeresebbike. De mi volt az első? Vajon hogy kerestek társat a régi korok emberei, a Tinder és a Titkosrandi előtt?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x