Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
Miért pont velem történik meg már megint?

Hányszor tetted már fel ezt a kérdést magadnak? Hányszor érezted, hogy az élet egy hülye sorminta, amiben mindig ugyanazok a dolgok váltják egymást? Hányszor határoztad már el, hogy nem mész neki többé ugyanannak a falnak - és végül mégis, mindig újra és újra nekimentél.


Te is társas magányban élsz?

Magányos bárki lehet. Az is, aki párkapcsolatban él, vagy akit barátok, esetleg család vesz körül. A magány ismérve nem az emberi kapcsolatok mennyiségében keresendő, hanem a minőségében. Míg az egyedüllét építően hathat az egyénre, addig a magány szükségszerűen romboló hatással van az emberi pszichére. Különösen fontos tehát felismerni a jeleit annak, ha magányosak vagyunk egy-egy társas kapcsolatban.


5 tuti külső jegy, hogy tudd: párod nagyon kivan!

Nézd meg az arcát, a szemét, a mozgását és tudd, mikor van szüksége nyugalomra! Eláruljuk azt is, mit kell tenned ilyenkor!


Üzenet a múltból, anyánk méhéből - a Diapozitív metódus

Az anya stressz-hormonjai a baba vérkeringésébe is bekerülnek, de ennél többről van szó: a baba nagyon jól hallja, "tudja", ha tetszik "pszi -szűrőin érzékeli" ami odakint történik, és ami meglepő: érti is, mivel teljességgel az anya lelkiállapotára van hangolódva.


Részeges nők, alkoholista asszonyok

Az alkohol nagyon veszélyes, mert az eleinte csak a szórakozás részeként fogyasztott alkohol nagyobb mennyiségben fogyasztva, már öncélú, pusztító szenvedéllyé válhat. Pedig a közelmúltban készült vizsgálat adatai alapján a felnőtt népesség 85,2%-a alkalmanként vagy rendszeresen fogyaszt alkoholt. Az érintettek között rengeteg a nő!


Válás helyett boldogság - pszichoterápia 5 lépcsőben

Idegesít a párod? Sebaj! Gyors terápia, amivel feltárhatod, hogyan lehet a kapcsolatot egy kicsit feljavítani. A szakítás nem vezet jóra, sokkal boldogabbá tehet, hogyha inkább helyrehozod, ami elromlott. Pszichológusunk összeállítása civódó pároknak!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x