Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
Csoda mivoltunk lényege

Minden tettem egyirányú: belőlem, tőlem indul ki és más felé irányul. Szabadon teszem azt, amit teszek, és szabadon cselekszik a másik is. Minden tettem önkéntes ajándék a másiknak, és a másiké is az.


Depis vagyok! - Tényleg létezik téli depresszió?

Miért érezzük úgy, hogy ősszel és főleg télen rosszabb a hangulatunk? Mire figyelmeztet a lehangoló, nyomasztó érzés?


Titkos névjegyed - mit rejt a táskád mélye?

Nézz bele a táskádba, retikülödbe! De tényleg! Mi van benne? Már eleve tanulságos egy pillantást vetni arra a bugyorra, ami a "legfontosabb dolgainkat" tartalmazza, melyeknek mindig nálunk kell lenniük.
Babráló kezek - mit jelentenek? A Pop it lélektana

Te is a "babrálósok" népes családjához tartozol? Nem bírod ki, hogy ne legyen valami folyton folyvást az ujjaid között, a kezed ügyében? Ha nincs más kéznél, akkor a szoknyád korcát, zakód zsebét, vagy saját hajadat, körmödet, füledet, jegygyűrűdet piszkálgatod? Már a suliban is ezért kaptad a legtöbb beírást? Érdekel mit mond erről a pszichológus?


Halál: az öröklét kezdete - Halottak napjára

Olykor keressük a szavakat és prózaian próbáljuk megfogalmazni a lélek szintjébe kapaszkodó magasságokat. Igazán kifejezni csak a líra képes, a rímek, az irodalomba faragott zene.


Halottak napja: megszokás vagy valódi emlékezés?

Sokan keresik fel legalább ilyenkor - ha egész évben nem is jut rá idő - elhunyt hozzátartozóikat. Olyanok is vannak azonban, akik éppen most gyászolják elhunyt szeretteiket, vagy éppen ellenkezőleg, soha nem tudtak gyászolni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x