Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché
Köztünk járó neurotikusok

A neurózis valamely formája csaknem minden 3. embert érint Magyarországon. A neurotikusok köztünk járnak, néha tükörben találkozunk velük. Mi is a neurózis? Az orvostudomány és a pszichológia szempontjából egy összetett tünetcsoport, melyben elég nehéz meghúzni a határt, hogy hol ér véget az egészséges ember idegessége, és hol kezdődik a betegség.


Épp most akartalak hívni! Létezik a telepátia?

Még a legszkeptikusabb ezotériatagadók is beszámolnak róla! Tény, hogy néha bizony minden ember megérez dolgokat. Vajon mi erre a magyarázat?


Anyák napja - az ünnep eredete

Az édesanya minden felnőtt és gyermek szívében különleges helyet foglal el. Őhozzá fordulunk örömünkkel és bánatunkkal egyaránt. Az idő múlásával talán még inkább. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük.
Száz vadló egyetlen karámban - Interjú Tóth Ádám színházigazgatóval a börtönből

Színházigazgató, rendező és író, így ismerik országhatáron innen és túl azt a Tóth Ádámot, akinek előadásait közel egymillióan látták. Megalapította a Budapesti Showszinházat, megnyitotta Csillebércen a Budai Szabadtéri Színházat, és vezette a Nemzeti Operett Gála társulatot. De jellemezhetjük máshogy is: kalandor, zűrös alak, szerencselovag, vagy egy más bolygóról jött fura figura, aki folyton bajba kerül. Jelenleg börtönben ül, ez a beszélgetés is ott lett lejegyezve, ahogyan ő nevezi: a pokol tornácán. És talán őszintébb lett, mint bármelyik korábbi interjúja.


Merj élni, merj lépni ötven felett!

Tedd félre aggodalmaidat, félelmeidet, hiszen minden ember egy csoda. Ha 50 feletti fiatal hölgy vagy, ez a programsorozat neked szól.


Hogyan hat rád a tavasz? 5 tipp a tavaszi megújulás jegyében

A madárcsicsergés, a jóleső napsütés, a természet ébredése a lelkünket is megtöltik energiával. Ebben az időszakban kísérletezőbbek, és nyitottabbak vagyunk, valamint nagyobb kedvet érzünk új élmények megélésére, újszerű tapasztalatok befogadására. A tavasz tehát jó lehetőséget kínál arra, hogy feltöltsük magunkat, és újult erővel vágjunk neki az előttünk álló hónapoknak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x