Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Psziché

Magány vagy egyedüllét?

Az élet: magány. Ha az ember magányossága miatt szenved, annak az az oka, hogy nem ismeri önmagát, mert nem érti az élet igazi struktúráját. Majdnem mindenki szenved a magánytól, sokan szinte állandóan. A magányosság és az egyedüllét azonban két teljesen különböző dolog.


Honnan tudod, hogy boldog vagy?

Sokan a boldogságot tűzik ki célul maguk elé. Vagy itt és most vagy boldog, vagy csak a vágy él benned.


Emberi játszmák - megmentőből áldozat

Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, amikor úgy érezted, a körülmények áldozata vagy. Vagy úgy érezted, meg kell mentened a másikat, mert nélküled nem képes elvégezni a feladatát. Esetleg te voltál "tettes", amikor te bántottad a partneredet. Ezeket a szerepeket ugyanis felváltva hívhatjuk elő.


Így számolj le a nemszeretem dolgokkal

Te is próbálsz magadra erőltetni olyan dolgokat, amiket nem szeretsz? Pedig egy dolog igazán fontos a szokásaink terén: hogy élvezzük őket!


Tudás vagy bölcsesség?

A bölcsesség nem függ iskolázottságtól, intellektustól, a megszerzett tudástól. Lehet valaki nagyon tanult és mégsem bölcs. S mégis, a tudás és a bölcsesség kéz a kézben járnak. Paradoxonnak tűnik?


Akiknek különösen nehéz a karantén - A szeretők

A karantén, a kijárási korlátozás mindenkire hatással van. Az élet átmenetileg megváltozott. Gyakran esik szó arról, hogy figyeljünk oda az idősekre, a krónikus betegekre, az egyedül élőkre. Mindegyiküknek szükségük van a figyelemre, viszont van egy csoport, amelyről nem szólnak: ők a szeretők.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x