Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
Szenvedélybeteg játszmák - mi van a gyerekkel?

A szenvedélybeteg játszmák drámaháromszögekben csúcsosodnak ki. Egy családon belül nagyon gyakran előfordul, hogy harmadik szereplőként a gyerek lép be a háromszögezésbe, vagyis a gyerek is a játszma része lesz.


Így teleltess növényeket!

Muskátli, leander és a többiek. Sokan kedvelik ezeket a kedves növényeket, gyönyörűen pompáznak a kertekben, a házak teraszain, balkonokon. Aztán eljön a fagy, a tél, és sokan hagyják őket elfagyni, mondván, hogy jövőre majd újat vesznek... Pedig meg lehet oldani, hogy túléljék a telet színpompás kedvenceink! Klassz tippek virágaink teleltetéséhez.


Hogyan szoktassam rá a gyereket a rendszeres fogmosásra?

Nem lehet elég korán kezdeni! Sok ember él abban hitben, hogy a tejfogak nem igényelnek semmiféle fogápolást, hiszen úgysem maradnak meg sokáig. Ez hatalmas tévedés! A tejfogazatnak nagy szerepe van az állkapcsok fejlődésében és a maradandó fogazat kialakulásában, működőképességében.
Így lehet több az otthonunk, mint szimpla

Még ha reggeltől estig a munkahelyünkön töltjük is az időt, akkor sem mindegy, hova térünk haza az esti órákra: milyen környezet, színek, formák és hangulat fogad minket. Miképpen tehetjük komfortossá, személyessé környezetünket egyszerűen és praktikusan, hogy ne csupán egy alvóhely várjon minket otthon?


Egyre több híresség és kutyája használja a műpázsitot

Lola, Kautzky Armand, Tóth Andi, Csuti, Berki Krisztián olimpikon - csak pár név azok közül, akik kutya gazdiként dobták fel teraszukat vagy udvarukat műfűvel, és megosztják tapasztalatukat róla. Bírja-e a műfű a kiképzést? Miért választják ezt egyre többen?


5 tökös ötlet - design-tippek halloweenra

Halloween vagy a holtak éjszakája minden évben csodálatos és érdekes ünnep. Ilyenkor, azt mondják, megnyílnak az átjárók a világok között. Tökös ötletek halloween partyhoz!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x