HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-08-15
Otthon

Torta a nyomtatóból???

Mindenki látott már olyan tortát, melyet valamilyen képpel díszítettek. Ezek elkészítése akár otthon is lehetséges! Most megtudhatod mennyire egyszerű a dolog. Csak tégy ételfestéket a nyomtatóba…


Napi szintű kényeztetés… mert megérdemled!

Édesanyaként nap mint nap számtalan kihívással kell szembenéznünk. A gyermeknevelés mellett a párkapcsolatunk és a háztartás is teljes értékű embert követel. Mindeközben viszont nem szabad megfeledkeznünk Önmagunkról. A Nőről, aki nélkül nem lennénk képesek az anyai szerepünkben helytállni. A Nőről, aki olykor a háttérbe szorul ugyan, de mindig jelen van. A Nőről, aki anyává válásunk előtt voltunk.


Nehezen viselik házi kedvenceink a tikkasztó hőséget

Van, aki jobban bírja, van, aki kevésbé, de a legtöbb állat nehezen viseli a nagy meleget. Az állattartónak, ha gondos gazdaként akar eljárni, oda kell figyelnie állatai megóvására.


Délutáni szunyókálás -nem csak gyermekeknek

A délutáni szieszta jól bevált szokás a mediterrán országokban: az ebédet követő időszakban elcsendesül a város, az emberek elvonulnak, pihennek. E szokás kialakulásában természetesen szerepe van ezen országok éghajlati viszonyinak, a déli hőségnek. Nem véletlen, hogy elsősorban a nyári kánikula idején vágyunk mi is egy kis sziesztára.


Segíts cicádnak szembeszállni a hőséggel!

A nyári kánikula idején nem csak nekünk embereknek fontos, hogy megfelelően védekezzünk a tartós meleg veszélyei ellen. A hőség a házi kedvenceink szervezetét is megterheli.


Találd meg az énidőd az otthonodban - töltődj és lazulj!

A rohanó hétköznapok mókuskerekéből nagyon nehéz kiszállni. Pedig muszáj! Egy kis időre mindenképp. Heti két - három alkalommal időt kell szakítanunk arra, hogy egy kicsit fel tudjunk töltődni. Próbáld meg úgy, hogy ki sem kell lépj otthonról ...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x