HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-08-18
Otthon

Én vagy Ő? Otthon vagy elvigyem?

Ma már fényképet készíteni mindenki tud, sőt, szinte napi szinten szokott is. Ezeknek a fényképeknek nagyobb része soha nem kerül ki a maga digitális valóságából, léteznek a mobilon, a felhőben vagy egy pendrive-on, de nyomtatásra legtöbbjük nem kerül. És ha mégis?


Kutyás tévhitek szülőknek, kutyásoknak és kutyás szülőknek

A gyerek és a kutya jó barátok is lehetnek. Azonban attól, mert egy gyerek kutyával nő fel, vagy mert kutyát tart a család, sem védve nincs a harapásoktól, sem nem válik automatikusan kutyaértő és kutyaszerető emberré. Az esélye arra, hogy kutyabarát legyen mégis nagyobb, mint arra, hogy megharapja a kutya. A gyerekeket mégis leggyakrabban saját kutyájuk harapja meg.


Torta a nyomtatóból???

Mindenki látott már olyan tortát, melyet valamilyen képpel díszítettek. Ezek elkészítése akár otthon is lehetséges! Most megtudhatod mennyire egyszerű a dolog. Csak tégy ételfestéket a nyomtatóba…


Napi szintű kényeztetés… mert megérdemled!

Édesanyaként nap mint nap számtalan kihívással kell szembenéznünk. A gyermeknevelés mellett a párkapcsolatunk és a háztartás is teljes értékű embert követel. Mindeközben viszont nem szabad megfeledkeznünk Önmagunkról. A Nőről, aki nélkül nem lennénk képesek az anyai szerepünkben helytállni. A Nőről, aki olykor a háttérbe szorul ugyan, de mindig jelen van. A Nőről, aki anyává válásunk előtt voltunk.


Nehezen viselik házi kedvenceink a tikkasztó hőséget

Van, aki jobban bírja, van, aki kevésbé, de a legtöbb állat nehezen viseli a nagy meleget. Az állattartónak, ha gondos gazdaként akar eljárni, oda kell figyelnie állatai megóvására.


Délutáni szunyókálás -nem csak gyermekeknek

A délutáni szieszta jól bevált szokás a mediterrán országokban: az ebédet követő időszakban elcsendesül a város, az emberek elvonulnak, pihennek. E szokás kialakulásában természetesen szerepe van ezen országok éghajlati viszonyinak, a déli hőségnek. Nem véletlen, hogy elsősorban a nyári kánikula idején vágyunk mi is egy kis sziesztára.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x