Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
Egy bolygónk van - április 22. a Föld Napja

Minden évben április 22-én ünnepeljük a Föld Napját, amely arra emlékeztet bennünket, hogy mennyire fontos odafigyelni bolygónk egészségére és megóvni környezetünket.


Mindennapi űrügyeink, avagy 10 találmány a NASA háza tájáról

Az űrkutatás nagyobb hatással van mindennapi életünkre, mint gondolnánk: egyebek közt a morzsaporszívó, a babatápszer vagy a láthatatlan fogszabályzó is olyan, ma már hétköznapinak számító eszközök, amelyekről nem is gondolnánk, hogy kifejlesztésük mögött a világ legnagyobb űrügynöksége, a NASA áll.


10 tipp, hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat. A saját képességekbe vetett bizalom, illetve a kudarccal történő megbirkózás alapvető feltétel a boldog, kiegyensúlyozott élethez.


Fényforrások a lakásban - Trükkök szemed védelmében!

A fény sokféleképpen megnyilvánulhat otthonunkban. A legfontosabb a természetes fény, amely a szemnek elengedhetetlen a helyes működéshez, az agy frissességéhez és a tudat tisztaságához. A helyes fényforrás megválasztása mellett apró trükkökkel tehetjük fényesebbé otthonunkat. Álljon itt egy ötletcsokor, ha szeretnél több életenergiát és szemet segítő fényt vinni otthonodba!


Tökéletes születésnapi ajándék: faültetéssel a klímaváltozás ellen!

Sokan legyintenek rá, mások az életüket szentelik a bolygónk megmentésének. Ma már vitathatatlan tény, hogy a klímaváltozás a nyakunkon van. Tehetünk lépéseket a lassítása érdekében, mégsem teszünk annyit amennyit lehetne. Pedig olykor sok apró emberi mozzanat adná meg azt a lökést, mely nagyot alkothatna. Az előrelépés érdekében például kérhetünk facsemetéket születésnapra vagy szervezhetünk faültetéseket csapatépítő programként is.


Hozd rendbe a növényeidet! Gyors ápolás márciusban

Március hava a természetben az újjáéledés, újrakezdés és kivirulás ideje. Még szobanövényeink, akik cserépben nevelkedtek, és gyakran túltenyésztett fajták is, érzékelik, hogy megérkezett a tavasz, újjáültetésre és kényeztetésre vágynak. Mit tehetünk, ha elfoglaltak vagyunk, de szép szobanövényeinkhez is ragaszkodunk?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x