HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Otthon

Kerti parti - hogyan igyunk okosan?

Javában tart a kerti bulik szezonja, amelyek igen ritkán zajlanak alkoholfogyasztás nélkül. Ezt is lehet azonban okosan és biztonságosan csinálni, elkerülve a baleseteket, rosszulléteket és kellemetlen szituációkat. Hogyan vendégeljük meg alkohollal a barátainkat? 9 tipp a szakembertől.


Környezettudatosan az otthoni nyomtatásban is

Ma már jó, ha az aláírásunkat kézzel írjuk, egyébként mindent szerkesztünk, nyomtatunk. Életünk részévé vált az otthoni nyomtatás is, hiszen rögtön akarjuk nyomtatva látni, borítékba zárni, ügyet lerendezni. OK, nyomtassunk, csak nem mindegy, hogy mivel, hogyan.


Mire keresnek rá a gyerekek a leggyakrabban?

A Kaspersky Lab a gyerekek internetes viselkedéseiről szóló riportja érdekes felmérés, mely olyan anonim statisztikák alapján készül, amelyeket a Kaspersky Lab olyan termékei, ahol a Parental Control - Szülői Felügyelet funkció be van kapcsolva, valamint a Kaspersky Safe Kids program gyűjtenek a számítógépeken.


Így tanítsd a gyereket rendesen fogat mosni!

Babakortól kezdve szájápolásra kell nevelnünk a kicsit, mert könnyedén megtagadhatja a fogmosást, ha nem vagyunk következetesek!


Nem feledékeny vagyok, csak kevés halat eszem

Gyakran elfelejtesz dolgokat, neveket, tennivalókat és ilyenkor persze kétségbe vagy esve, hogy ez már az időskori demencia és "bizony ez a korral jár"?! A jó hír, hogy nem feltétlenül jár a korral. Előfordul túlterhelt, fáradt fiatalabbakkal is …, és idősebbeknek sem kötelező szenvedni tőle! De azért nem árt az agynak sem a törődés!


Erre figyelj, ha babát vársz! - a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x