Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
A gyerek valódi öröme - a plázaszülők ezt nem értik!

Amikor nem érted, miért érdekesebb a bevarrt cimke, mint a játék, amikor a csomagoló doboz lesz a sztár, nem a drága tartalom. Amikor az alkotás öröme felülbrálja az árcédulát. A gyerek valóban örül!


Májusi eső titka: tisztító szertartás az ásványaidnak

Sokszor halljuk a népi mondást: "Májusi eső aranyat ér!" Na, most egy magassági hideg-csepp jóvoltából bő "arany-áldásban", vagyis esőben lesz részünk ezen a csodás májusi héten!


Miért érdemes a Montessori játékokat választani?

Torony, formakereső, golyóvezető és formalap készségfejlesztő játék… A Montessori játékok különleges készségfejlesztők, amelyek kicsi gyerekek számára lettek kifejlesztve. Minden gyerkőc esetében kiváló választásnak bizonyulnak, hiszen számos készség fejleszthető a segítségükkel.


Pajzán kalandok zöldben: A szerencsét hozó ír kobold

Minden népnek megvannak a maga szerencsehozó figurái. Az ír nemzetnél ezt a szerepet egy alacsony zöld ruhás lény, egy kobold tölti be. A koboldok bolondos, könnyelmű teremtmények....


A jó szülők 3 legfontosabb tulajdonsága

Van három olyan fontos tulajdonság, amire mindenképpen szükséged van szülőként - te vajon mennyire vagy birtokában ezeknek?


Problémás a gyereked? És te?

Problémás a gyerek - halljuk elég gyakran szülőktől, pedagógusoktól. De csak kevesen gondolunk arra, hogy esetleg a szülő is problémás lehet. Nem lehet, hogy inkább a gyerekünket bélyegezzük meg, minthogy bevallanánk saját kudarcainkat?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x