Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Otthon
Ki a Mikulás?

Talán éppoly mesebeli alak, mint a Télapó? Csak egyszer így, másszor úgy nevezhetjük? Nem, nem! A Télapó csak a mesében, kedves történetekben létezik, és nem más, mint a tél megszemélyesítése. A Mikulás azonban egy valóságos történelmi személy beceneve.


Tervezd meg az évet! Hosszú hétvégék, munkaszüneti napok 2023-ban

Mikor vegyünk ki szabadságot, mikorra tervezzünk nyaralást, pihenést? Fontos naptár a tervezéshez: ünnepnapok és hosszú hétvégék 2023-ban. Nézzük, mikor lesznek az ünnepek, mikorra esik húsvét és pünkösd 2023-ban, hány háromnapos és hány négynapos hosszú hétvégénk lesz!


Lakásfelújítás akár saját kezűleg: 3+1 költséghatékony megoldás

Egy lakásfelújítás nem egyszerű, és a legtöbb esetben mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha szakember segítségét szeretnénk igénybe venni. Néhány tippet követve azonban akár mi is belevághatunk egyes munkálatokba, amivel megspórolhatunk egy kis - vagy akár nagyobb - összeget.


Kézműveskedj: ötletek kreatív alkotáshoz

Szeretsz kézműveskedni? Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan válassz magadnak új hobbit és milyen eszközökre, kötelekre lesz szükséged hozzá. Kattints és tudd meg!


Eladni vagy kiadni? Mi éri meg jobban használaton kívüli lakás esetén?

Összeköltöztünk a párunkkal, örököltünk egy lakást, vagy a megtakarításunk befektetése gyanánt gondolkodunk ingatlan vásárlásban - számos oka lehet annak, hogy ingatlan-kérdéseken törjük a fejünket. Éppen ezért most megnézzük, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha lakáskiadáson, vagy eladáson gondolkodunk.


Feng shui a konyhában

Figyelembe venni a feng shui-t a konyhában annyit jelent, mint átadni az energiát a szakács kezéből az ételbe. Nem mindegy, milyen a konyha elrendezése, hol és hogyan étkezünk, és persze a tűzhely központi szerepére is érdemes hangsúlyt fektetni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x