Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex
Kínzó gyönyör - szado-mazo szex

Van aki furcsán szereti! Lehet, hogy éppen te is, azért kattintasz ide? Nem vagy egyedül!


Veled van, de mást bámul?

Ha fiatalabb lányra néz. Ha szebbet, jobbat bámul. Ha észreveszed, ahogy elkapja a fejét. Hát igen, igen. Az a pillanat, amikor elkapod kedvesed pillantását, amit egy másik nőre néz, az iszonyatos. Abban a pillanatban benne van minden élet tragédiája és a világ összes szenvedése.


Az extázis titkai: az U-pont

Egy terület a női intim zónában, amire érdemes különös figyelmet szentelni. Ha valódi extázisélményben szeretnéd részesíteni partnered - vagy akár saját magad -, itt az ideje keresgélni!
A harmonikus kapcsolat 7 alapköve

Azt mondják, a boldogság unalmas, és az emberek a drámákról szeretnek olvasni. Egyáltalán létezik boldog párkapcsolat? Persze, de nem hullik az ölünkbe csak úgy.


6 bevált lépés párkapcsolati elhidegülés ellen

Elgondolkoztál valaha azon, hogy miért szűnik meg a kapcsolat, meghittség és csodálat két ember között? Hogy miért érzel egyre kevesebb szexuális vágyat partnereddel? Hogy miért tapasztalsz egyre nagyobb távolságot közöttetek? Hogyan lehet ezt megelőzni?


Kilépés a zsákutcából: szeretőből partner

A titkos viszony legnagyobb kérdése akkor vetődik fel, amikor az egyik fél elköteleződése más irányba alakítaná a kapcsolatot. Előbb-utóbb a titkos viszony is átalakul: vagy őrjítő kapcsolattá, amitől szabadulni kell, vagy elsatnyul, mert az egyik fél követelőzni kezd, s érkeznek a "mikor látlak", "hiányzol" felkiáltású üzenetek!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x