Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Te+Én+Szex
Ideális társ - létezik-e?

Minden ember keresi a számára ideális társat, és csak kevesen érzik úgy, hogy meg is találták. Pedig a dolog egyszerűbb, mint gondolnánk. Újévi gondolatok Carla Gallitól, hogy 2021-ben megtalálhasd, akit keresel.


10+1 szerelemmágia egy varázslatos kapcsolathoz

Szerelmi mágiák? Érdemes megismerkedned velük, hiszen segítségükkel megtudhatod, mi az, amit mindenképpen meg kell tenned a harmonikus és lángoló szerelmi kapcsolat fennmaradásáért. A varázslatot itt értheted szó szerint. Bors Mari írónő elmondja, lépésről lépésre.


Szex a kapcsolat elején - mikor feküdjek le vele?

Polilili saját történetén keresztül mutatja be, hogyan rendelődött alá a kapcsolataiban. Hagyta, hogy a partnere döntsön, a szexet is beleértve. Később azonban változtatott az életén. Videójában őszintén beszél a tapasztalatairól. Az Everness fesztiválon személyesen is találkozhattok vele.


Természetes módon vajon növelhető a férfiak intim mérete?

"Nem a méret a lényeg!" - tartja a mondás. De mennyire értünk ezzel egyet a valóságban? Vagy éppen hol van az a bizonyos határ a normál és a kis méret között? Bár erre a kérdésre nehéz egyetemes választ adni, az biztos, hogy rengeteg férfi számára okoz problémát, hogy megfelelő méretű-e a pénisze.


Barátságok ereje - 5 teendő a fontos kapcsolataidért

Ha kicsit mélyebben belegondolsz a barátságaidba, rengeteg árnyalata van a témának. A közeli barátok, a haverok, a volt barátok, akikben csalódtál, akik elvesztek az úton, akik elhagytak, akikkel alakul valami, akik gyerekkori barátok… És ott vannak az ellenségek, akik valaha volt barátok.


Hétből csak egy első randizó viselne maszkot

Te szoktál már az első randevún csókolózni? Zavarna, ha végig maszkban beszélgetnétek? Hol randiznátok? Hazánkban egyedülálló férfiakat inkább a kötelező maszkviselés, a nőket a színház hiánya zavarja jobban, derül ki egy ropogósan friss, kutatásból, ami a randevúzási szokásokat vizsgálja.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x