HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-22
Te+Én+Szex

Az elnyújtott gyönyör titkai

A hazai szexuális kultúra milyenségéről több nézőpontból is értekeztek már az azonban biztos, hogy mindezt nem kezelhetjük egységes társadalmi problémaként, hiszen ki-ki maga döntse el mennyi ideig és hogyan szeretné elnyújtani az orgazmusát.


Szexbeszéd: ne hallgasd el, mi a jó neked!

Az igazság az, hogy nem tudhatjuk feltétlenül, mi elégítheti ki maximálisan partnerünket, mitől válhat örömtelibbé számára a szex. Ezt a feltételezést alátámasztja az is, hogy magunk gyakran panaszkodunk arról, hogy társunk nem “érez rá" igényeinkre, amelyek révén többet adhatna számunkra a szexuális együttlét.


Miért nem örök a szerelem?

A nagy szerelem állítólag három, a halálos pedig öt évig tart. A hetedik évet tartják a kritikus pontnak, amikor a legtöbb pár szétmegy. Sokan tartanak is a hetedik évtől. Utána legtöbb esetben csak a megszokás és a kényelem tartja össze a párokat.


Szorongás a szerelemtől: félelmek egy párkapcsolatban

Az első randi az első lépcsőfok. Tisztázza a helyzet alapvető irányvonalait két ember között. De miként lehet az első randiból első együttlét? Mikor korai még, és mikor húztad már túl sokáig a várakozást? Norma, szerep, elvárás, biztonság, vágyak. Összeegyeztethetetlennek tűnő fogalmak, harmonikus lehetőségek.


Amikor fiatalabb lányra néz

Hát, igen. Amikor elkapod kedvesed pillantását, amit egy másik nőre néz, az iszonyatos. Abban a pillanatban, abban a pillantásban benne van minden élet tragédiája és a világ összes szenvedése.


Veszekedj okosan! A harmonikus párkapcsolat titkai

Gondolom, te sem szeretsz langyos pocsolyában lubickolni. Márpedig egy kapcsolat, ahol nincsenek viták, nézeteltérések, konfliktusok, az abszolút nem nevezhető izgalmasnak. Sőt, éppen ellenkezőleg! Maga a dögunalom!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x