Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex

Hüvelyi vagy csikló? (18+)

Klitorális vagy vaginális? A kérdés ugyanaz, s az orgazmusok soha ki nem fogyó témáját boncolgatja újra és újra. Melyik jobb? Külön lehet-e választani? Neked melyik szokott lenni? Hogy gondolkodnak a kérdésről a pasik? Női orgazmusokról őszintén!


Szex szerelem nélkül? (+18)

Sokan azt hisszük, hogy a szexhez szerelem is kell. Erre a nézőpontra főképp a nők hajlamosak. Sajnos a pszichológia mást állít. A szexuális vágy független tárgyától, állítja néhány szakember, persze ellenvélemények is vannak a témában. A közfelfogás szerint egy jól működő párkapcsolatban a szerelemre szükség van. A tapasztalatok e téren szintén mást mutatnak.


Szex és szerelem a munkahelyen: A legcikibb helyzetek

Szerelembe csöppentél a munkahelyen? Ki tudhat róla és ki nem? Van pár fontos szabály, amit érdemes alkalmaznotok, hogy ne sértsétek meg a munkahely légkörét. Ezek elsősorban a távolságtartásra és területek kijelölésére vonatkoznak. A munkahely egy munkahely, és a legtöbben dolgozni járnak oda...


Vágyaink netovábbja egy hosszú kapcsolatban

Létezik egy olyan dolog, amire egy bizonyos kor, néhány együtt töltött év, netán pár csemete megérkezése után túl ritkán szakítunk időt. Ez nem más, mint egy délután és/vagy egy este párunkkal az ágyban.


8 tipp a szuperszexhez

Felejtsük el a Káma-Szútrából tanult pozitúrákat, az igazán csodálatos együttlétek az elménkben születnek!


A szerelem vak, a szeretet lát: A tartós párkapcsolat titka

A köd felszállta után szembe kell néznünk az addig kimondott vagy kimondatlan kevésbé pozitív tulajdonságokkal...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x