Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex

Miért keres másik nőt? 7 ok, amiért megcsal! - A hűtlenségről őszintén

Nők ezrei talán el sem tudnák képzelni, milyen profán okai lehetnek annak, amiért a férfi megcsal egy nőt. Mindent megteszel neki, szereted, imádod, de mégis megteszi. Hálátlan-e a hűtlen? A mellékvágányokról őszintén.


Intimitás - avagy az igaz érzelmek játszótere

Miért vonzódunk bizonyos emberekhez, és miért ellenszenves egyes jellemvonás? Hol van a posztfogyasztói társadalomban az intimitás? Hol van egyáltalán az intimitás az életünkben? Mi egyáltalán az intimitás?


7 titkos női tipp, hogy jó illatú lehess odalent!

Azt, hogy a fiúk miért isznak ananászlevet, már-már mindenki tudja. Ám arról sokkal kevesebbet beszélünk, hogy a nők hogyan tehetnek azért, hogy jobb legyen az illatuk - és persze az ízük - odalent.


Szexlégzés – oxigén az orgazmusért

Ha szex közben a légzésre kell gondolni, veszett fejsze nyele az egész aktus! Biztos ez? A tantrások nem ezt mondják, és állítólag ők értenek legjobban a szexhez.


Szex és táplálkozás kapcsolata - amit eszel, olyan leszel... Vele!

Miért tiltják egyes vallások a húsevést, és más kisegyházak miért tartják előnyösnek? Miért eszünk bizonyos magvakat és növényeket, míg másoktól miért félünk? Amit eszel, olyan leszel, ez szexuális kisugárzásodra is igaz! Kaja és szex, na csak szép sorjában!


Nem a szerelemtől, a ragaszkodástól szenvedsz!

Gyakran mondjuk: szenvedek a szerelemtől... pedig valójában a ragaszkodástól szenvedünk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x