Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Te+Én+Szex
Beszéljünk a szexről, tabuk nélkül

A szexről beszélni nem nagyon szeretünk. Ki ezért, ki azért. Azt azonban nem is gondolnánk, hogy a szexualitás, bár életünk egyik legszebb oldala, mégis sokakat rossz érzésekkel, félelmekkel tölt el. Vannak, akik menekülnek előle, és vannak, akik túlzásba viszik. Egyik véglet sem jó. Mindkét dolog arra utal, hogy valami nincs rendben az életünkben. És az nem biztos, hogy maga a szex. Általában rossz tapasztalatok, emlékek, minták sodornak bele minket ezekbe a végletekbe.


Mi kell a jó együttléthez?

Amíg nem szereted önmagadat teljes szívedből, őszintén, addig más szeretetére sem vagy képes.


Mézsör a jó szexért - édes afrodiziákum forró éjszakákhoz

A méz nem csak a világ első édesítőszere és az egyik legrégebbi szépségápoló szer, de alkoholtartalmú italok alapja is. Friss vízben feloldva pár óra alatt erjedésnek indul és rövid időn belül sörré érik.


A megcsalás és ami mögötte van

A félrelépés hihetetlenül gyakori téma: elhagyott, megcsalt nők és férfiak panaszkodnak, nem értve társuk viselkedését. A legtöbb terapeuta valószínűleg ezzel a párkapcsolati problémával találkozik legtöbbet mostanság. De mi van valójában a félrelépések hátterében?


5 titok, ami megerősíti a hosszú távú kapcsolatotokat

Az első randitól a házasságon és gyerekvállaláson keresztül a nyugdíjas évekig a kapcsolatok folyamatos evolúción mennek keresztül, s eközben gyakran találkozhatunk nehézségekkel. Ezek nem kell, hogy minden esetben a kapcsolatunk végéhez vezessenek. Egy erős kötődés képes kiállni az idő próbáját és akár még erősebbé is válni a kihívások hatására.


A 3 leggyakoribb párkapcsolati probléma - különböző félelmeken alapszik

A félelem nem jó tanácsadó, az bizonyos. Ugyanakkkor sok párkapcsolatban jelen van ez az érzés... Hogyan fejezzük ki érzéseinket, és hogyan győzzük le az érzelmi távolságot?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x