HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-10-23
Te+Én+Szex

15 tipp, hogy a szex még változatosabb lehessen

Többször van arról szó, hogy hogyan lehet szexuálisan még több örömhöz juttatni a nőket, mint a férfiakat. Talán ez azért van így, mert a férfiak nem annyira finnyásak és nem panaszkodnak annyit a szexre, mint a nők. Addig, amíg van szex.


Szex szétszakítóan finoman - Amikor a kezének tilos, simítsd magad...

Szinte nincs olyan férfi, aki nem vágyik rá. Mire? Na, ne nézz bután. Most egy jóval pikánsabb dologról lesz szó, mint az ajkakkal való simogatás.


Nincs ma szex!

A fickó akarja. Nagyon. A nő meg nem. Nincs ma szex! Miért? Mert rossz az időzítés! Jobb tehát nemet mondani? Ha nincs kedvünk a szexhez, akkor természetesen igen. A nők többsége nem kedveli sem a reggeli szexet (korai erekcióból lankadásig, az egész nap stresszét magunk előtt tolva, végül elkésve és a napot végig rohanva) sem azt, ha az egész napos rohanás után, legfrissebb álmukból zavarják fel őket.


Kaland vagy Szerelem?

Tesztünkből most kiderül, hogy csak kaland vagy számára vagy tartós kapcsolatot szeretne veled!


Amikor a szerető is megcsalt feleség lesz

Ez az írás egyszerre szól a szeretőnek és a feleségnek is. Hogy lehetséges ez? Mi lehet a közös bennük? A szerelmi háromszögekre jellemző, hogy szereplőik nem csak és kizárólag egy szerepben lehetnek bennük. Az idő múlásával felcserélődhetnek a szerepek: így lehet a megcsalt feleségből hűtlen, a szeretőből megcsalt feleség és a hűtlenből megcsalt férj is.


A jól szeretett szerető - titkosan is összhangban

Minden viszonyban van egy pont, amikor tisztázni kell, hogy lehet egymást szeretni anélkül, hogy bárkit megbántana a két ember. Mert ez nem árulás, nem csalás, hanem egy őszinte, nyílt tiszta helyzet, amelyben egy férfi és egy nő találkozik, egymásnak azt adják, amit mástól nem fogadnak el, vagy nem kapnak meg.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x