HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Programajánló HarmoNet

III. Napszarvas - III. Sundeer Tátosünnep

 
Időpont:
2017-08-24, 7:00 -
2017-08-27, 18:00
Előadó:
-
Típus:
fesztivál
Kategória:
spiritualitás

Belépő/Részvételi díj: 36000 Ft


 
 

Az első két év sikere után 2017-ben is megrendezzük a NAPSZARVAS ÜNNEP-et (SUNDEER FESTIVAL).

http://www.tatosunnep.hu/

Hazai és külhoni szellemi vezetők, szertartás vezetők, sámánok, tanítók és tudósok, kutatók, zenészek hozzák el és osztják meg tudásukat előadások, szertartások keretében.

Számtalan alkalom lesz, hogy tanuljunk, fejlődjünk, tágítsuk ismereteinket az ősi kultúrák ma is időszerű, bölcs tanításai által.

A négy nap bővelkedik eseményekben, igen sűrű lesz...
A külhoni tanítók szavait tolmácsok fordítják, így mindenki érteheti őket. Érkeznek Peruból, Ausztriából, Írországból, Dél-Koreából, Németországból, Új-Zélandról, Törökországból, Norvégiából, az Egyesült Államokból, Kanadából, Mongóliából s természetesen a hazai szellemi élet kiváló képviselői is jelen lesznek.

A helyszínen a szállás 75 főnek házakban, a többieknek saját sátorban lehetséges. Étkezés megoldott, különböző formákban és igények szerint.

A rendezvény magán szervezés, semmilyen párt, szervezet nem támogatja. Célja a tiszta szellemiség, a világot előre vivő szerves kultúra, kultúrák megismertetése.

A részleteken folyamatosan dolgozunk, az előadókkal, tátosokkal, sámánokkal, tanítókkal, kutatókkal, zenészekkel egyeztetünk, a honlap tartalma ennek megfelelően bővül. A résztvevő tanítók, előadók listáját a "TANÍTÓK 2017 - TEACHERS 2017" menüpontban folyamatosan bővítjük.

Még több lesz a szertartás, a megtapasztalás lehetősége...

A szállásról, étkezésről való ismereteket, a jegyvásárlási lehetőségeket, és a részletes programot a megfelelő link alatt megtaláljátok. Kísérjétek figyelemmel...!

http://www.tatosunnep.hu/

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Áldás
Sólyomfi-Nagy Zoltán
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x