Ho'oponopono a könyvekben és azokon túl


Programajánló HarmoNet

Ho'oponopono a könyvekben és azokon túl

 
Időpont:
2019-05-18, 11:00 -
2019-05-18, 18:00
Előadó:
Móra Klára
Típus:
tanfolyam
Kategória:
problémamegoldás

Belépő/Részvételi díj: 27000 Ft


 
 

A Ho'oponopono ősi hawaii problémamegoldó művészet. Világszerte milliók életét változtatta meg. Miért? Mert mindenkinek működik, minden helyzetben, nemtől, kortól, anyagi helyzettől, iskolai végzettségtől függetlenül. Ráadásul a nap 24 órájában gyakorolható - akkor is, amikor alszunk. A Ho'oponopono a Köszönöm, Szeretlek mantra révén vált híressé. Máris kezdd el mondogatni magadban, és megtapasztalhatod ezeknek a hatását. Mabel Katz magyarul megjelent könyvei révén közelebb juthatsz ehhez az életfilozófiához, amit ő a legkönnyebb útnak nevezett el. És valóban, ennél könnyebbet eddig még nem fedeztek fel...

Az élet legkönnyebb útja, vagyis a Ho'oponopono az élet minden területén javítja az életminőséget. Célja a belső béke megteremtése - minden körülmények között. A béke révén Záró állapotra juthatunk, ahol nem szenvedünk hiányt semmiben, ahol nincsenek ítéleteink, véleményeink, ahol engedjük, hogy az élet áramlata magával vigyen minket. 

A Ho'oponopono egyszerűsége révén nincs korhoz kötve, a legkisebb gyermekektől az idősebbekig sok millióan gyakorolják és alkalmazzák világszerte. 

A május 18-ai tízmilliószoros napon a MOHA Házban olyan tudatalatti emlékeken és programokon dolgozunk, amik megakadályoznak bennünket a képességeink, tehetségünk kibontakoztatásában, a bőség megteremtésében. Helyet készítünk az új életnek, az inspiráció, vagyis belső bölcsesség vezérelte békés mindennapoknak.