Meditációs Gyógyító Tábor
hirdetés


Programajánló HarmoNet

Meditációs Gyógyító Tábor

 
Időpont:
2020-06-20, 14:00 -
2020-06-27, 09:00
Előadó:
Ara Rauch
Típus:
tábor
Kategória:
meditáció

Belépő/Részvételi díj: 135000 Ft


 
 

A tábor fő témája: gyógyulni és önmagunkhoz közelebb kerülni meditációval. Ara Rauch vezetett meditációi az érzések, megérzések hullámain visznek beljebb önmagunkhoz. A gyógyító térben végzett meditálás a gyógyulás irányába tereli az energiákat. Napi két vezetett meditációt tartunk, melyek témái főként az öngyógyítás, az önmegismerés, önbizalom, önbecsülés körére adnak enyhítést vagy megoldást. Lesz meditáció Young Living terápiás illóolajokkal, és lesz egy meditáció ásványokkal, drágakövekkel is. A kiválasztott ásványt a résztvevők haza is vihetik. A meditáció hasznosságát és előnyeit nem kell ecsetelnem azoknak, akik szoktak meditálni. Ara Rauch különleges, feltöltő és gyógyító meditációival pedig itt megismerkedhetsz, ha még nem találkoztál velük:  http://ararauch.hu/index.php/meditacio/45-sajat-keszitesu-meditaciok

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.

Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.

A tábor részvételi díja: 390 EUR 
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra: 
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 190 EUR/gyermek
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 320 EUR/fő áron csatlakozhatnak! 
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kirándulásra és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jógaórák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját. (csoportos foglalkozások)
Nem tartalmazza az utazás költségét, valamint a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 kuna)
A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.x