Válj nyitott, spirituális szülővé!


Programajánló HarmoNet

Válj nyitott, spirituális szülővé!

 
Időpont:
2020-03-07, 10:00 -
2020-03-07, 18:00
Előadó:
Dr. Nicholas Demetry
Típus:
tanfolyam
Kategória:
spiritualitás

Belépő/Részvételi díj: 21000 Ft


 
 

A gyermekek szoros kapcsolatban vannak lelkükkel, az élet szellemi lényegével. Szülőként és nagyszülőként nagyrészt rajtad múlik, hogy megértsd őket, és segíts nekik abban, hogy természetes nyitottságuk megmaradjon, és kiegyensúlyozott, boldog felnőtté váljanak.

Jelentkezz emailben: attila.csaba@etherikos.hu

A tanfolyamon megtanulod, hogy a stressz, különböző érzelmi állapotok és  traumák hogyan befolyásolják a gyermekek fejlődését és hogyan lehet spirituálisan gyógyítani a kialakult sérüléseket.

Megismered a gyermekek szeretet nyelvét és azt az 5 módot, ahogyan szülőként elősegítheted gyermeked spirituális fejlődését, és amit te is könnyen gyakorolhatsz.

A tanfolyamon példákon és esettanulmányokon keresztül rálátsz arra, hogyan segít gyermeked a saját spirituális fejlődésedben.

Megismered a lélek inkarnációs útját a fizikai valóságba a várandósság során, valamint a gyermekek spirituális fejlődését a várandósság 9 hónapjában a hét csakra szempontjából.

Egyszerű gyógyító gyakorlatokat sajátítasz el a mindennapi stressz levezetésére, a harmónia fenntartásához és a szeretet elmélyítéséhez.

Dr. Nick biztonságos, magas rezgésű energiatérben több a témához kapcsolódó gyógyító meditáción vezet végig, mely során nőként arra is lehetőséget kapsz, hogy gyógyítsd a terhességhez és szüléshez kapcsolódó traumákat is.

Jelentkezz most, a létszám limitált! Küld emailt: attila.csaba@etherikos.hu vagy telefonálj.

Dr. Demetry nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, számos könyv szerzője. Orvosi diplomáját az Emory Orvosi Egyetemen (USA) szerezte, majd pszichiátriai és transzkultúrális tanulmányokat folytatott Hawaiin. Folyamatosan kutatja és tanulmányozza a különböző tradiciókat, vallásokat. Közvetlen tanítványa Dr. Stylianos Atteshlisnek, ismertebb nevén Daskalosnak, a ciprusi mágusnak.

Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

Dr. Demetry a Nemzetközi Etherikos Iskola megalapítója és igazgatója, melynek keretében Magyarországon és Európaszerte számos programot kínál azoknak, akik szeretnék szívüket felébreszteni és spirituálisan fejlődni.