5 napos "Álom-tábor" a Bükkben Tankó Istvánnal...
hirdetés


Programajánló HarmoNet

5 napos "Álom-tábor" a Bükkben Tankó Istvánnal

 
Időpont:
2024-07-24, 10:00 -
2024-07-28, 16:00
Előadó:
Tankó István és mások
Típus:
tábor
Kategória:
ezotéria

Belépő/Részvételi díj: 94000 Ft


 
 

Az alvás folyamatai és az álmodás egyike az emberi élet talán legnagyobb talányainak! Egyrészt azért, mert a napi életünk durván 30%-ban, átlag 6-8 órában történik, akkor, amikor testünk folyamatai nem a fizikai tudatunk ellenőrzése által léteznek. Ugyanakkor ez a test és a lélek regenerálódásának (a kimerült életerő pótlásának) az időszaka is, amelyet egy sajátos öntudatlan állapotban megélünk, de - teljesen egyetértve Rudolf Steiner megállapításával - valódi működési mechanizmusát egyáltalában nem értjük, az rejtve van a jelenlegi Emberiség elől.

Az "álom", az "álmodás" esetében pedig legalább ekkora talánnyal állunk szemben. Az álmodást közbülső állapotnak tekinthetjük az ébrenlét és az alvás között. Az álom élményeit össze-vissza kavargó, hullámzó képek világának látjuk. Ez a kaotikus képvilág azonban szabályokat és törvényeket rejt magában.

Ebben a táborban sok szó fog esni minderről és a középpontban lesz az a gyakorlati ismeret, amelynek a segítségével az illékony álomképeket és -élményeket a legkevesebb torzulással próbáljuk "megfogni", segítségül hívva a képrajzolás, a mese világát, a hangok lehetőségeit és a tibeti szemléletvilágot a mélyebb megismerésben. Azok számára is ajánlott, akik nem vagy nem jól tudnak aludni, korán felkelnek ...

Az előadásokat, gyakorlatokat napi séták egészítik ki az oxigéndús levegőjű erdőkben, megismerünk tiszta vízű forrásokat és a nagyközönség által nem ismert nagy energiájú gyógyító helyeket is. A példásan felszerelt szálláshelyen - 2022-ben az év turistaháza címet nyerte el - tejes ellátás, napi 3x-i étkezéssel várja a töltekezni vágyókat. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Részletes program és tudnivalók itt olvashatók: https://www.magyartudas.hu/02alomtabor.php

Jelentkezési határidő: 2024. május 15.x