2012. februári csillagüzenetek: kettősség
Címlap / Ezotéria / 2012. februári csillagüzenetek: kettősség

2012. februári csillagüzenetek: kettősség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kivételes időszak köszöntött be februárban: könnyebben úrrá lehetünk a dualitás játszmáin, mint eddig. Megtapasztalhatjuk a kettősségben rejlő egységet. Páratlan történések, gyógyulások, fordulatok és pozitív változások jöhetnek - ha készen állunk rá. 

Ebben a hónapban a kettősség mutatkozik meg érzelmi és szellemi síkon egyaránt. Ez a dualitásban és a polaritásban lévő energiák aktívabb és erőteljesebb jelenlétéből adódik. Amilyen erős és bátor késztetést érzünk egy bizonyos dolog végzése, indítása vagy meglépése mellett, ugyanolyan intenzitással jelenik meg az érzelmi vagy gondolati ellenpólusa is, a határozatlanság, bizonytalanság és tétovázás.

Ezek az érzések, kettős érzelmi töltések, egymás után rövid idővel egymást felváltva is jelentkezhetnek, de akár szinte egyszerre is megnyilvánulhatnak bennünk. Mintha a mérleg folyton ingadozó nyelve lenne, ami nem áll meg egyik oldalon sem és nem nyugszik le, folyton billeg és mérlegel.

Kettősségben az Egység
Ez a kettősség állapot, ami ebben a hónapban megmutatkozik minden területen, olyan, mintha a kérdésünkre  nem egy konkrét választ kapnánk, hanem mindkettőt. Ebben a különleges esetben az igen és a nem válasz között nincs különbség. Mert ha igen, az is jó és ha nem, az is jó. Van a tarot kártyában is egy ilyen lap, ami azt mutatja, hogy bármi és bárhogy lehet is, az támogatott és csak jó lesz...

Ez inkább egy kivételes időszaknak mondható és nevezhető, egy igazi adomány az Égiektől, mert ebben a felállásban az érem nem egy oldalára esett vissza, nem egy oldalát mutatja, hanem a peremén áll. Bármi lehet, bármi történhet - abszolút pozitív értelemben.

A sors (ha van ilyen) írta Életkönyvünkben ez az állapot a két mondat között üresen maradt sor, ami olyan, mintha ránk lenne bízva valaminek az eldöntése, választása vagy alakulása valamilyen szinten. Ez bármit rejthet magában. Fordulatot, váratlant, hirtelent.

Ezek olyan éteri "szünetjelek", a Karma fonalával ritkán szőtt területek (ami csak látszólag ritka), amikor a Teremtő, a végtelen és időtlen jelenlétének kiáradásában, a visszaáramlás vagy belélegzés folyamatában, még egy hirtelen, rövid szösszenetnyi "levegőt" magához vesz, egy billiomodnyi másodperc töredéke alatt, azért hogy újra, újúlt erővel a mindenségben kiáradhasson.

Általában ezek a kettős érzésű hetek és időszakok páratlan történéseket, találkozásokat, gyógyulásokat, fordulatokat, pozitív változásokat és rejtett kegyelemmel teli új lehetőségek végtelen formáját rejtik magukban.



Februárban összeáll a kép

Spirituális értelemben ez a hónap tehát egy roppant jó lehetőség és alkalom arra, hogy ebből a "sem nem rossz, sem nem jó" érzésből és tudatállapotból kiindulva, magunkba fogadva a dualitás és polaritás adta kettősség valóságát, a szinnasztria elve szerint bepillantást nyerjünk egy egyesült, egységes világképbe.

Hirtelen "összeáll" a kép. Meglátunk olyat, a maga "teljességében", földi értelemben, amit eddig sosem... Miről is szól mindez? Mit is jelent nekem mindez? Azt mutatja, hogy lásd meg a két pólus eredendő pontját, az eredetét, az egyetemes kiindulást, a középpontot, ahonnan a két pólus egyszerre elindult, egyforma távolságra kivetült, és most mint két "véglet" van jelen ebben a földi dimenzióban, időben és térben. A középpontban nincs kettősség. Valójában eddig is egységes formában léteztek (mivel nincs idő és nincs múlt, sem jövő), amit valahol legbelül észlelhettünk, érezhettünk és sejthettünk már, de az elme "részekre szedő" és "szétboncoló" múködése és tulajdonsága miatt előttünk jónak és rossznak jelent meg mindez.

Másfajta tudatállapot
A kettős érzések nem valós érzések.
Ha érzelmi szinten egyszerre jelentkeznek és jelenik meg bennünk a két pólus: a szeretet és a félelem, a bátorság és a bizonytalanság, a hit és a kétely, a koncentráció és a szellemi zaklatottság, ez jelenti még azt is, hogy egy-egy percre vagy pillanatra, magasabbról tudunk ránézni és rálátni  valami adott tényezőre. Az érzelmek megszokott, rutinszerű reakcióin felül tudunk emelkedni.

Másfajta rálátást és megközelítést érzékelhetünk különböző dolgokról, az élet felépítéséről, működéséről és magáról a létezésről. Amikor túl tudunk lépni a test adta fizikai határokon és korlátokon, és már érvényét veszti az, hogy valami jó vagy rossz.

Jelentéktelenné válik hirtelen minden kérdés, minden kérdezősködés, mert egyfajta belső egyensúly, kiegyenlítődés, egy egység-állapot jön létre szinte váratlanul. Ilyenkor már mi is tudjuk a válaszokat a nemlétező kérdéseinkre.

Érezzük, mert bennünk van és mi benne vagyunk...
Ez egy különleges érzés, mintha egy magasabb fokozatra kapcsoltunk vagy kapcsolódtunk volna, mert megváltoznak a viszonyítási rendszerek, a sorrendek és az értékrendek. Ekkor ismerjük fel, hogy egy másfajta érzelmi/tudati Rendbe és Rendszerbe kerültünk, amikor már azt sem lehet szétválasztani egymástól, hogy "ezt most éreztem vagy gondoltam"? Mert ez is egy egyesült létállapot lett.

Nincs különbség, nincs kettősség, nincs megkülönböztetés
Ilyenkor mindent olyan egyszerűnek, letisztultnak, egyértelműnek érzünk és a gondtalanság, teljesség valóságában van jelen az Ember. Ebből a jelenlétből tudunk átkerülni észrevétlenül az üresség állapotába, egy időn és téren túli "kiüresedett" valóságba, amiben valójában Minden benne foglaltatik.

Feloldódás és visszacsatlakozás

 A kettősség mindig üzenet jellegű. A kettősség megjelenése azt mutatja, hogy a két pólus "készen áll" (azaz egy közegben  van) arra, hogy találkozzanak, ami egy figyelemfelhívás is, egy nagyobb lelki - szellemi békesség és teljesség megélésének a közeledtére. Ez pont az összeolvadás előtti "pillanatot" mutatja, amikor a két azonos elemű tudattalan végpont hirtelen és egyszerre felfényesedik, kiegyenlítődik, egyfajta elemcsere jön létre, mert ami idáig taszította egymást, az most vonzani fogja és egy szempillantás alatt az eredendő kiinduló középpontba visszahúzódik és feloldódik.

A kettősség érzés jelenthet még olyan nagyon régi, fáradt, kiszabadult és felszabadult lélekrészeinket, lélektöredékeket és darabokat, akik hamarosan visszakapcsolódnak hozzánk, hazatalálnak és  visszaérve beleolvadnak a lét-lélekegységünkbe.


Rés a pajzson állapot - jó értelemben

Ez a rés nem látható, nem érzékelhető, ám bizonyos időközönként megjelenik, létrehozzák nekünk az Égiek segítő szándékkal, ilyenkor a tér bizonyos szögletében tűnik csak elő... (Ezt mindig úgy példázzák nekem, hogy olyan, mint egy kristály belsejében levő láthatatlan zárvány, ami akkor látszik csak, ha ráesik, rávetül a fény.)

Ezek mindig különleges kegyelmi napok és időszakok, mert ilyenkor nagyobb volumenű lélekrészek térnek vissza: Lemúriából, Atlantiszból, Egyiptomból, Tibetből...

Ezáltal valami nagyobb kört zárunk le most magunkban és magunk körül, karmikusan a végére érünk egy-két nagyon régi feladatnak, törlesztésnek, hatásnak vagy tanulásnak.

Nem kell félni vagy elnyomni ezt a kettősség-érzést, nem kell erőlködni, elterelni és magunkat büntetni azért, hogy elmúljon, hanem hagyni és engedni kell ezt az érzést, hadd vezessen és üzenjen, mert mindig mutatni akar valamit.

Valamit elő akar hozni belőlünk, aminek most van itt az ideje.

A kettősség-érzés minden életterületen megmutatkozhat: család, hivatás, egészség, hobbi, párkapcsolat, anyagi terület... attól függően, hogy kinek melyik részen van egyesíteni valója.


Laczkó-Száraz Júlia
kristálygyógyász, Bach-virágterapeuta

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x